Sevgilimin ailesi beni istemiyor

Seni aldatan bir adamla neden boşa zamanını geciriyorsun evli misin mecbur musun çoluk çocuğun var gidecek yerin mi yok da aldatilmayi kabulleniyorsun. Boyle birinden herşey beklenir.
Haklısınız ben de kendime cok yanlış yaptım aslında

Başlığı okuyunca sevgilinin 4/4 luk olduğunu sadece ailesinin istemediğini düşündüm. İçeriği okuyunca bu ilişki lackalasmis otur bittiği için Sukret ne ara ne aramalara cevap ver. Boşver.
3 yıllık bir süreç olduğu icin insan ister istemez üzülüyor. Haklısınız

Benimde bir eximin annesi oglumu evlendirecegim demisti bana :KK70:
Sonuc : evlendiremedi hala..oglu beni unutamadi yalvardi yakardi aylarca..en son ailesine mesajlarini attim oglunuz yakami biraksin diye. Ohhhh. Yutturdum onlara bana yaptiklari, oglusumuzun pesini birak ayaklarini:KK62: sesleri kisildi hepsinin sonunda ahahah

iyi akşamlar arkadaşlar 3 yıllık iliskim dün tamamıyla bitti. Biz sevgilimle cok sorun yaşadık. Daha önce beni aldatmıştı 2 sene önce olmustu bu olay. Yalvardı yakardı affettim kendisi lise terk. İşi olunca ailem istesin diyordu. Ama Allah nasip etmedi vArdır bir hayır mutlaka. Sosyal medya şifrelerimiz vardı birbirmizde. O kuzenime kadar herkesi sildi. Dün de bana konusmuyorum dediğim kız ona yazıp paylaştığı videoyu sil dediği icin hemen sildi . Ben de hani konuşmuyordun onla Sana yazma samimiyetini bulmuş kendinde demek ki baya muhabbettniz varmıs dedim. Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi. Soka uğradım hala da üstümden atmıs değilim o soku. Ben de söz verdim aramıcağıma. Aramadım da. Hak etmediğim seyler yaşattılar bana. Herseyde bir hayır vardır diyorum ama söylenenleri sindiremiyorum.
Ailesi mi istemiyor? Cesareti oğluşlarından alıyor olmasinlar? Telefonlara sarilip sana o seyleri soyleyebiliyorlar ve paşanin kılı kipirdamiyor, oyle mi?
Ve sen bu aileyi, herifi istemiyorum demek yerine onlar beni istemiyorlar diyorsun, pes..

Benimde bir eximin annesi oglumu evlendirecegim demisti bana :KK70:
Sonuc : evlendiremedi hala..oglu beni unutamadi yalvardi yakardi aylarca..en son ailesine mesajlarini attim oglunuz yakami biraksin diye. Ohhhh. Yutturdum onlara bana yaptiklari, oglusumuzun pesini birak ayaklarini:KK62: sesleri kisildi hepsinin sonunda ahahah
Valla benim hala da zoruma gidiyor. Ben de insallah gün gelir öyle derim ailesine. Sinirlerim alt üst oldu. Resmen onun pesinden koşan bi kız muamelesi gördüm. Liseli kız kardeşinin söyledikleri hala aklımdan çıkmıyor

Ailesi mi istemiyor? Cesareti oğluşlarından alıyor olmasinlar? Telefonlara sarilip sana o seyleri soyleyebiliyorlar ve paşanin kılı kipirdamiyor, oyle mi?
Ve sen bu aileyi, herifi istemiyorum demek yerine onlar beni istemiyorlar diyorsun, pes..
Zaten istemiyorum. Artık ne onu ne ailesini istiyorum. Sok halinde yazdım o başlığı sinirlerim hala da bozuk

Valla benim hala da zoruma gidiyor. Ben de insallah gün gelir öyle derim ailesine. Sinirlerim alt üst oldu. Resmen onun pesinden koşan bi kız muamelesi gördüm. Liseli kız kardeşinin söyledikleri hala aklımdan çıkmıyor

Hic uzulme canim. Boyle cirkeflik yapan insanlarin en buyuk kotulugu kendine zaten. Bu kafayla bu cirkeflik cirkinlikle zaten guzel yasantilari bile yoktur. Olamaz da. Gül gec. Yeni bir sayfa ac kendine. Enerjini gelecegine ve simdiye yonelt.

Hic uzulme canim. Boyle cirkeflik yapan insanlarin en buyuk kotulugu kendine zaten. Bu kafayla bu cirkeflik cirkinlikle zaten guzel yasantilari bile yoktur. Olamaz da. Gül gec. Yeni bir sayfa ac kendine. Enerjini gelecegine ve simdiye yonelt.
İnan’ın aklımı sürekli kurcalıyor. Hak etmediğim seyleri yaşattılar. Ahımı aldılar Canımı yakan o

İnan’ın aklımı sürekli kurcalıyor. Hak etmediğim seyleri yaşattılar. Ahımı aldılar Canımı yakan o

Benimde zamanimda aklimi cok kurcaladi. Ama bazi insanlarin sacmaliklarini dusunmemek lazim. Yoksa sasi bakmaya baslarsin. Bazi zihniyetleri anlamasan da olur yani. O yuzden salla gitsin.
Bol bol gez, eglen. Huzur yarat kendine.
Kendini sev deger ver. Hemen toparlan arkana bakmadan yürü. Ilahi adalet isliyor herkese zaten. Sen kendi yolunu ciz. Oyle beyinsizler icin bir saniyeni bile harcama.
Senin ki zaten geri döner.. O zaman benim yaptigimin aynisini yaparsin bir nebze icin sogur.

Benimde zamanimda aklimi cok kurcaladi. Ama bazi insanlarin sacmaliklarini dusunmemek lazim. Yoksa sasi bakmaya baslarsin. Bazi zihniyetleri anlamasan da olur yani. O yuzden salla gitsin.
Bol bol gez, eglen. Huzur yarat kendine.
Kendini sev deger ver. Hemen toparlan arkana bakmadan yürü. Ilahi adalet isliyor herkese zaten. Sen kendi yolunu ciz. Oyle beyinsizler icin bir saniyeni bile harcama.
Senin ki zaten geri döner.. O zaman benim yaptigimin aynisini yaparsin bir nebze icin sogur.
Evet pisman olsun cok istiyorum. Sadece içim soğusun diye. Cunku onunla asla bir daha gelmem artık. Sadece içim sogusun

Back
X