• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi beni istemiyor

Yaşın kaç? Çok safsın🥲 seven ve ayrılmak istemeyen erkek senin ruhun bile duymadan olayı çözer anasının ağzını kapatırdı. Gelip sana ailem seni istemiyor demesi bile başlı başına fiyasko. Ya kafasız ve ağız ishali olmuş apır sapır konuşuyor. Ya da ailesini dinleyip senden ayrılacak o yüzden sana iletiyor konuyu. Bence ikincisi. Ve hatta ailesi bahane bile olabilir gerçekte kendisi ayrılmak istiyordur ailesini bahane eder, onlara atar topu. olmayacak bir şey sanma

ya sanki kendileri hiç 21 yaşında olmamış gibi yapılan yorumlardan da ben tiksiniyorum ablalık yapılır sert yorum da yapılır aklı başına gelsin diye de kendi egosunun tatminini yapanlar apaçık bariz ve mide bulandırıcı gözüküyor
konuya gelince, akışına bırakma bu elemanı sen bırak bu konuda kendine yemin ver o yemini tut kendine olan saygın için ve sana yapılanlara karşı bir tepki vermek için
kendine sahip çık bu ve minvalinde yazılanların hepsi sana abla tavsiyesi bizi dinle 6 ay 1 seneye çok mutlu olacaksın bunu yaptığın için
erkekleri cidden boşver bir gün sana uygun olan kişi çıkar karşına çıktığı zaman anlarsın için rahat olacak güven saygı ve korunuyor olduğun hissi olacak sen şuan kendine odaklan kendini geliştir bu yaşlar geri gelmiyor

Konuyu anlatırken sadece annesi sorun gibi anlatmışsınız. Seviyor diye kendinizi kandırıyorsunız. Burada başkasına da kendini geri çek diye tavsiye vermişsiniz yani siz de ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız. Daha çok gençsiniz hayatınıza ne insanlar girecek. Size değer veren biriyle olmaktansa neden böyle birisi ve ailesiyle vakit kaybediyorsunuz. Seviyorum aşığım ne olursa olsun onunla bir yola gireceğim dedin diyelim, annesinin sorunlu olduğunu anlayamadın mı. Annesi sana rahat vermez iftira atar durur. Ayrılman en doğrusu
Ben de yapıyorum aynısını kendimi geri çekiyorum ama sevdiğim için kendi kendimi avutuyorum. Umarım hayırlısı olur hakkımızda.

ya sanki kendileri hiç 21 yaşında olmamış gibi yapılan yorumlardan da ben tiksiniyorum ablalık yapılır sert yorum da yapılır aklı başına gelsin diye de kendi egosunun tatminini yapanlar apaçık bariz ve mide bulandırıcı gözüküyor
konuya gelince, akışına bırakma bu elemanı sen bırak bu konuda kendine yemin ver o yemini tut kendine olan saygın için ve sana yapılanlara karşı bir tepki vermek için
kendine sahip çık bu ve minvalinde yazılanların hepsi sana abla tavsiyesi bizi dinle 6 ay 1 seneye çok mutlu olacaksın bunu yaptığın için
erkekleri cidden boşver bir gün sana uygun olan kişi çıkar karşına çıktığı zaman anlarsın için rahat olacak güven saygı ve korunuyor olduğun hissi olacak sen şuan kendine odaklan kendini geliştir bu yaşlar geri gelmiyor
Çok teşekkürler yorumunu okurken gözlerim doldu ablam. Ben yalvarmıyorum kimseye sadece ne yapacağımı bilmiyorum kendimi geri de çektim ama içimdeki sevgiyi söküp atamam ki hemen. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Başta sen, aşağılamak yerine gerçekten anlayanların tavsiyelerini dinleyeceğim hayırlısı olsun diyorum sadece kendi kendime.

Sınavına hazırlan, geleceğine odaklan. Evlilik, sen kendi geleceğini inşa edebildikten sonra istersen düşüneceğin bir şey olmalı.
Ayrıca, seni böyle kırabilmelerine biraz da sen izin veriyorsun. Ne sana ne ailene yapılan hiçbir saygısızlığı böyle alttan alma. Annesi iftira atıyor ve "seni ben seçtim" diyen sevgilin, bu iftirayı görüp de bir duruş gösteremiyor. "Seni savunuyorum" da ne demekmiş? Bunun yerine seni eziyor. Sen de böyle bir saygısızlığı alttan alıyor, ilişkin devam etsin diye adamın gözünün içine bakıyorsun. Böyle yaparsan saygı göremezsin kimseden.

Ben eşimle tanıştığımda üniversiteyi bitirip askerden de yeni gelmişti. Yaşlarımız küçüktü yani. O zamanlar daha birkaç aylık sevgiliyken annesi nedensiz bir şekilde benimle tersleşti. Bir gün eşimle yan yanayken bir baktım telefonumda saçma sapan mesajlar. Gönderen de annesi. Açık açık hakaret ediyor, ayıracağım diyor. Eşim sinirle eve gitti ve annesine tepkisini gösterdi. Sonrasında da uzun bir süre konuşmadı annesiyle. Kadın oğlunu kaybedeceğini anlamış olacak ki, kısa süre sonra gelip sarılıp, ağlayarak özür diledi benden.

Daha sonra uzun yıllar görüştük, toksik bir kadın olması sebebiyle ara ara sorunlar yaşadık ancak eşim her zaman netti. Hatta son bir yıldır hiç görüşmüyoruz tamamen kestik bağı annesiyle. Eşim silmiş durumda. Yine bana üstü kapalı bir saygısızlığı olacakken eşim tepki gösterdi, bu da sondu zaten tamamen bitirdi. Bir gün beni annesiyle muhatap etmeye kalkmadı herhangi bir sorun yüzünden, bir gün annesini bana savunmadı.
Aksi olsa devam etmezdik zaten.

Son düzenleme:
Sınavına hazırlan, geleceğine odaklan. Evlilik, sen kendi geleceğini inşa edebildikten sonra istersen düşüneceğin bir şey olmalı.
Ayrıca, seni böyle kırabilmelerine biraz da sen izin veriyorsun. Ne sana ne ailene yapılan hiçbir saygısızlığı böyle alttan alma. Annesi iftira atıyor ve "seni ben seçtim" diyen sevgilin, bu iftirayı görüp de bir duruş gösteremiyor. "Seni savunuyorum" da ne demekmiş? Bunun yerine seni eziyor. Sen de böyle bir saygısızlığı alttan alıyor, ilişkin devam etsin diye adamın gözünün içine bakıyorsun. Böyle yaparsan saygı göremezsin kimseden.

Ben eşimle tanıştığımda üniversiteyi bitirip askerden de yeni gelmişti. Yaşlarımız küçüktü yani. O zamanlar daha birkaç aylık sevgiliyken annesi nedensiz bir şekilde benimle tersleşti. Bir gün eşimle yan yanayken bir baktım telefonumda saçma sapan mesajlar. Gönderen de annesi. Açık açık hakaret ediyor, ayıracağım diyor. Eşim sinirle eve gitti ve annesine tepkisini gösterdi. Sonrasında da uzun bir süre konuşmadı annesiyle. Kadın oğlunu kaybedeceğini anlamış olacak ki, kısa süre sonra gelip sarılıp, ağlayarak özür diledi benden.

Daha sonra uzun yıllar görüştük, toksik bir kadın olması sebebiyle ara ara sorunlar yaşadık ancak eşim her zaman netti. Hatta son bir yıldır hiç görüşmüyoruz tamamen kestik bağı annesiyle. Eşim silmiş durumda. Yine bana üstü kapalı bir saygısızlığı olacakken eşim tepki gösterdi, bu da sondu zaten tamamen bitirdi. Bir gün beni annesiyle muhatap etmeye kalkmadı herhangi bir sorun yüzünden, bir gün annesini bana savunmadı.
Maşallah böyle olmalı zaten erkeğin çaba göstermediği sevgilisine laf söylettiği ilişki kötü oluyor zaten eninde sonunda. Haksız olduğum bir konu olsa ben özür dilerdim ama hiçbir suçum yok olduğum yerde laf yiyorum bir saygısızlık etmedim. Ben de kendimi ezikleyemem ki onun beni sahiplenmesi bana yansıtmadan çözmesi lazım.
Bir gün beni annesiyle muhatap etmeye kalkmadı herhangi bir sorun yüzünden, bir gün annesini bana savunmadı.
Böyle olmalı galiba benim yapabileceğim bir şey yok olsa yapardım sevdiğimden. Onun en son ne yaptığına bakıp bir karara varmam gerekiyor bu sürede sınavım da var tabii.

Az önce sevgilimle konuştuk ve ailesinin beni istemediğini böyle benimle evlenemeyeceğini söyledi. Hediye falan aldım birkaç gün sonra yıldönümümüz var. Ne oldu şuana kadar böyle bir şey yoktu dedim. Annesi bana iftiralar attı ama durdum onunla cevap vermedim birine. Harika bir ilişkimiz vardı göze mi geldi bilmiyorum ama bana böyle dedi. En sonunda ben duygusallaşınca dedi ki ben ayrılalım demiyorum çözücez falan dedi. Çok mutsuzum. Lütfen dua edin çözülsün onu seviyorum.
Üzülme başkasını bulmuştur.Ailesini bahane ederek ayrılacaktır yavaştan.Erkekler gerçekten sevdiği zaman aile falan tanımıyorlar

Back
X