• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesinin karsına cıkacagım:( HELP!!!

duygudd

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
41
0
16
İstanbul
kızlar selam
haftasonu erkek arkadasımın kuzenının dugunu var.bende gıdıyorum.daha doğrusu biz(annem kızkardesım) çünkü uzaktan tanısmıslığımız var.annemlerın falan.bızede davetıye geldı.aslında ben gıtmeyecektım.annemler gıdecektı sadece.sonra konustuk bızımkıyle sende gelmelısın falan dedı.bu bızım için sans dedı.bende gıtmeye karar verdım.ama ne yapacagım bılmıyorum :(( nasıl davranmam gerek.orada ıkımız ne durumda olacagız? çok kasıldım yanı.
yardımlarınıza ve önerılerınıze ihtiyacım var:(

zor bı durum olmus. karsısına cıkacagım derken senı tanıyorlardır zaten. kasmana bu kadar gerek yok. düğünde konuşulmazda nasıl bir ortam olcak pek hayal edemedim valla

Canim bence kasilacak birsey yok..sen zaten ailenle gidiyorsun,tanidiklar diyorsun.sevgilin isterse gelir yaniniza alir seni ailesinn yanina goturur..gayet guleryuzlu,nezaketli davranirsin,biraz sohbet edersn sonra da ailemin yanina donmem gerek gibilerinden biseyler der ayrilirsin.cekindigin baska bir nokta mi var, senin ailen veya baskalariyla ilgili?

bana erkek arkadasinin bu sans demesi garip geldi. tanistirmak istiyorsa denk gelis dugunleri vs.. beklememeli elinden tutup bu benim evlenmek istedigim kiz diye ailesinin karsisina cikarip tanistirmali...diye dusunuyorum.. haksiz miyim?

ayrica yaslar kac?

bana erkek arkadasinin bu sans demesi garip geldi. tanistirmak istiyorsa denk gelis dugunleri vs.. beklememeli elinden tutup bu benim evlenmek istedigim kiz diye ailesinin karsisina cikarip tanistirmali...diye dusunuyorum.. haksiz miyim?

ayrica yaslar kac?

canım daha cok yenıyız.aramızda evlılık lafının E si yok yanı.sans derken ne demek istedıgını bnde anlamadım.
bu arada ben 25 o 29 yasında

Canim bence kasilacak birsey yok..sen zaten ailenle gidiyorsun,tanidiklar diyorsun.sevgilin isterse gelir yaniniza alir seni ailesinn yanina goturur..gayet guleryuzlu,nezaketli davranirsin,biraz sohbet edersn sonra da ailemin yanina donmem gerek gibilerinden biseyler der ayrilirsin.cekindigin baska bir nokta mi var, senin ailen veya baskalariyla ilgili?

evet kesınlıkle öyle yaparım sağol tatlım :))
cekındıgım herhangı bır nokta yok canım çok sukur:))) sadece durum bıraz kastı o kadar;)

Kendin gibi ol doğal ol yani.Heyecanını da belli ettirmemeye çalış.Süslen püslen hanımefendiliğini koru :)
bence dogru dürüst konusmazsınız bile ama sen yine özenli ol başarılar :)

İlk izlenim önemlidir tabii ama çok da heyecan yapma :)
Buna şans demesi ilginç olduğu kadar hoş da..Yani böyle düşünmelisin bence,demek ki seni ailesiyle tanıştırmakla ya da ilişkinizin ciddiye binmesiyle ilgili bir endişesi yok..
Tanıdığınız olduklarına göre olası bir tanışma durumunda ailesinin de sana zaten nazik davranacağını düşünüyorum.
Hanımhanımcık olmakla suçlu gibi davranmak arasında fark var unutma ;)
Kibarlığını göster,sonuçta onlar sevdiğin adamın ailesi ama beklenmedik bir şekilde davranırlarsa da oğullarıyla olman suçmuş gibi seni ezmelerine izin verme.
Hem zaten düğün yani,kalabalık bir ortam,1-2 kelime anca edersin o kadar da sıkıntıya girmene gerek yok. :)

Back
X