Sevgilimin ailesiyle tanisacagim bana fikir verir mısınız kızlar? :)

Tecrübeli bir arkadas olarak başlıyorum yazmaya. Bende sevgilim ailesiyle tanışmaya gitmiştim 2 yıl önce tıpkı bahsettiğin gibi sade bi makyaj düz fon pantolon bluz hırka giymiştim hediye olarak annesi çiçekleri çok sevıyo die çiçek almıştım bide sevgilim tatlı kurabiye falan almıştı kahvaltıya gitmistik biz. Senin gibi çok utangaçtim bende oturdugum yerden kalkamadim koltuğun ucunda oturdum desem yeridir. Çok konusmadim sonuç mu ? Annesi bana bayilmis öyle zamane kızları gibi yalaka değil önümde arkamda dolanmadi gayet de saygılı falan demiş şimdi aramiz iyi çok şükür evlerinde 4 dönüyorum istediğim gibi rahatım mutfağa girer yemek yaparım kimse de napıyosun demez, bazı problemler vardı hallettik ama suan da bu kadar samimi olmasaymisiz keşke de diyoruz bazen sevgilim de bende.. Saygını hep koru samimi ama bi o kadar da mesafeli ol ne cıvık kız demesin ler konuş ama boş konuşma bide :)

Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim :KK66:)))
huhu merhabaa :)) kendimi görüyorum suan yazdıklarında bende bu panikleri yasamıstım. Tatlım herseyde rahat olmalısın ve en önemlisi konusmalarında net ol fazla konusma :) ben giderken fincan takımı almıstım birde oda icin cubuklu oda kokusundan almıştım .Ben heyecanımdan ayakkabı bağcığımı acamamıstım :))) emin ol okadar rahatlayacaksınki iceriye girip oturduktan sonra zaten onlar konusuyor sana soru soruyorlar filan iste ailenler nasıl gibi vs. vs yani aslında ortam bir harika oluyor sonucta seni tanımak istiyorlar olduğun gibi davran tatlım :) bende sade giyinmistim cok sekerdir benim gelecekteki kaynanam :))) hersey gönlünce olsun canım şansın acık olsun makyajda abartılı olma hafif kokular tercih et tatlım:)

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için, ayrı ayrı cevaplamaya zamanım yok tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Ayrıca neden tüm sülaleyle tanışılıyor denmiş ,bende istemezdim ama artık öyle bir konuşulmuş ben şimdi insanlar için gelmesinler diyemem ki.. Sevgilim çok sevilen birisi akrabalar tarafından herkes de beni biliyor bu yüzden benimle tanışmayı çok istiyorlarmış. Bende tanışacağım inşallah :)

Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim :KK66:)))

Sakin genc!
Ben varim burda.
Smdi ilk olarak evlerine giderken bi demet cicek al derim ben. Ckolata felan alma, o kadar insan gelicekmis hangi birine yeticek cikolata? Bi gidim cikolata getirdi disimizin kovuguna ytmedi olmasin sonra.
Elbiseni sakin normalden farkli yapma. Sakin uzun etek flan giyke normalde hic giymezken. Ben mesela kapaliyim ve pantolon etek giyerim uzun etek yerine. Sevgilimin ailesiyle tanismaya gittigimde bende bile abes kacar uzun etek giym birden. Neden? Cunku dger gunler geri pantolonla gorucekler beni ve " gelin hanim cok farkli tanitmis kendini, acilmis sacilmis" algisi olucak.
Makyaj yap yine yapiyosan, ama sakin kirmizi yada patlak renkli ruj surme. Ve dikkat cekici ojede surme derim ben.
Elbise olarak toplantiya gider gibi takim misali siyah ceketlere ve bol paca siyah pantolonlara burunme. Dekoltesi sifir, guzel bi gomlek ve siyah gunluk kullandigin bi siyah pantolon giy. Sakin saten kumasi felan tercih etme. Dar olmasin gomlek ilikler patliycak gibi ve en guvenli gomlegi giy. Dugmeleri atan, icini gosteren olmasin. Atletini en en uzun sec, egilip kalkarken belin acilmasin sakin.
Ben olsaydim yardim ederdim ikram vaktinde. Bende yardim ediiyim diye mutfaga giderdim. Boyle yapinca kanli terler dokmezsin halasiyla/ teyzesiyle / annesiyle goz goze geldiginde : ne konu acsamki, konussamki acaba diye.
Butun isi gor demek degil bu,ev sahibi gibi olma. Mutfaga git yardim ediyim bende size de ve bir iki tabak gotur masaya bu kadar. Boylece burnu dik gelin kategorisine sokulmassin. Konusmana gecelim: ilk once sen muhabbete meyilli oldugunu goster. Nasilsiniz iyimisin felan diye. Mesela attim annesine : x( sevgilin) bahsetmisti hastalanmissin nasil oldun?" Diye annesine sor. Tek tek tanistirirlar seni buyuk ihtimal bu halaa bu teyze diye. Sen " a evet bahsetmisti x" de arada sirada.
Yani sen aynende muhabbetli oldugunu belli et ama kendilginden konu acma. Acilan konunun uzerine eklemeler ve kisa yorumlar yapiyosan tamamdir.
Sorulara cevap ver, kendinde soru sormakta cekinme. Ornegin halasina " haa halasisiniz siz, x bahsetmisti, kac cocugunuz vardi sizin? " gbi.

Bol sans..

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için, ayrı ayrı cevaplamaya zamanım yok tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Ayrıca neden tüm sülaleyle tanışılıyor denmiş ,bende istemezdim ama artık öyle bir konuşulmuş ben şimdi insanlar için gelmesinler diyemem ki.. Sevgilim çok sevilen birisi akrabalar tarafından herkes de beni biliyor bu yüzden benimle tanışmayı çok istiyorlarmış. Bende tanışacağım inşallah :)
Eski konulara bakarken gordum ve sormak istedim..aileyle tanistin mi? Tanistiysan nasil gecti? :KK5:

off kızlar bende cumartesi işten sonra annesile tanıştıracak ben karadenizliyim onlar mardin 6 yıllık sevgilim sonunda annesile ve kızkardeşleriyle tanıştırmaya karar verdi rüya gibi evlenmek istiyor artık ama annem zor beğenir dedi kendini beğendir dedi neyapacağım giderken ne almalıyım bir buket çiçekmi yaptırsam ben çok sessiz biriyimdir yabancı ortama girince ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ya beğenmezlerse bütün hayallerim suya düşer off ne saçma ya kendimi sınava gitcek öğrenci gibi hissetmek ilk defa böyle birşey geliyor başıma :(

Çiçek çikolata nedir yaa oldu olacak gitmişken oğlanıda isteyin kendinize hem benim bildiğim önce oğlan kızın ailesiyle tanışır. Sonra kız gider.ağırdan alın biraz onlar sizin ayağnıza gelsin kız tarafısınız sonuçta hem kız değil oğlan kendni beğendirmek için takla atar

Çiçek çikolata nedir yaa oldu olacak gitmişken oğlanıda isteyin kendinize hem benim bildiğim önce oğlan kızın ailesiyle tanışır. Sonra kız gider.ağırdan alın biraz onlar sizin ayağnıza gelsin kız tarafısınız sonuçta hem kız değil oğlan kendni beğendirmek için takla atar

Valla bende anlamadım canım acele ettiriyor benimki önce ben tanışcamışım kadın lütfedip beğenirse öteki hafta istemeye gelcekler böyle saçmalıkmı olur anlamadım biz birbirimizi seviyoruz ailelere bişey demek düşmez evlenmek bukadarmı zor anlamadım ya birde 5 tane kız kardeşi var kafayı yicem bir kulp takarlar kesin bana stresten kilo verdim valla

Back
X