• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesiyle tanışacağım çok heyecanlıyım !

Bicigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
162
0
46
İzmir
kızlar sevgilimle 9 aylık bi ilişkimz vr yarın tanıacağız nasıl giyinsem davransam bilmiyorum yardım eder misiniz :)

ne güzel canım, Allah tamamını erdirsin inş=) ben yıllardır hala tanışamadım, kıymetini bil sen sevgilinin=)))

canım bence doğal ol, sıcak ve güleryüzlü davran tabiki.. yada annesi ikram falan yaparsa mutlaka yardım et bi iki tabak taşısan bile önemli bence=))

ne güzel canım, Allah tamamını erdirsin inş=) ben yıllardır hala tanışamadım, kıymetini bil sen sevgilinin=)))

canım bence doğal ol, sıcak ve güleryüzlü davran tabiki.. yada annesi ikram falan yaparsa mutlaka yardım et bi iki tabak taşısan bile önemli bence=))

Teşekkür ederim canim allah sana da nasip etsin :) öleceğim heyecandan :) peki kıyafet olarak mini mavi bir elbise düşünüyourm dolgu topuk ayakkabıı nasıl olur sence avartı durur mu ? erkek arkadaşıma sordum sorun olmayacağını ailesinin bu konuda rahat olduğunu söyledi ama bilemiyorum..

Ben tesettürlüyüm.

Uzun bi elbise ve dolgu topuk bi ayakkabı giymiştim canım.

Mini değil de,dizinde bi elbise giy bence.:31:

Kendin ol,gerisi zaten geliyor.

Mutluluklar.:nazar:

Allah tamamına erdirsin,heyecanını tahmin edebiliyorum canım. öncelikle çok doğal ol hanım hanımcık abartısız giyin. makyaj yapma ya da olabildiğince az yap.giderken ufak bi hediye al . bence hediye olarak evde sen sabahtan bi çeşit kurabiye falan yap,ben öyle yapmıştım kayınvalideme,çiçek beklerken yaş pasta geldi demişti ,ilk başta hamaratlığımı göstermiştim:1: candan ol,rahat ol herşeyden önemlisi. onlara diken üzerindeymişsin izlenimi verme. ve çayları sen doldur mesela,şimdiden kolay gelsin,telli duvaklı inşallah:nazar:

şimdiden hayırlı olsun. kendimi hatırladım birden ne güzeldir o heyecenlar :1: arkadaşlara katılılıyorum canım doğal ol kıyafet olsun, davranışların olsun.

evet evet elin boş gitme canım, mutlaka bişey al yada yap sen bilirsin=))

topuklu ayakkabıda sorun yok bence ama mini etekle abartı mı olur diye düşünmedim değil:) ailesi rahatsa bu güzel bişey ama çok da iddalı olmana gerek yok, yinede sen bilirsin=))

Teşekkr ederim yardımlarınız için kızlar :) erkek arkadaşımın kardeşi geldi yurt dışından denize gidelim yarın birlikte diyor gitsem mi ?

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN...YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL...Ama ne olursan ol kendin gibi ol...şuda var kendını anneye ne kadar sevdırırsen sevgılın senı o kadar sever bunu unutma 1 sene gecmez evlenırsınız:9:(ben öyle oldum)

evet evet elin boş gitme canım, mutlaka bişey al yada yap sen bilirsin=))

topuklu ayakkabıda sorun yok bence ama mini etekle abartı mı olur diye düşünmedim değil:) ailesi rahatsa bu güzel bişey ama çok da iddalı olmana gerek yok, yinede sen bilirsin=))

Canim bende düşündüm sorun olur mu acaba diye sordum hiçbir sorun olmaz dedi ailesi çok rahat ama bilmiyorum işte düşünmüyorum değil :)

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN...YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL...Ama ne olursan ol kendin gibi ol...şuda var kendını anneye ne kadar sevdırırsen sevgılın senı o kadar sever bunu unutma 1 sene gecmez evlenırsınız:9:(ben öyle oldum)

Canim ne güzel ya :) inşallah benide severler.. çok korkuyorum ve heyecanlıyım

Makyajı abartmamanızı öneririm.Göz kalemi,maskara hafif bir allık ve şeftali ya da açık pembe tonlarında ruj çok hanım hanımcık durur.

Kıyafet konusunda da mini dediğiniz şey elbise ya da eteğinizin boyutuna bağlı şimdi.Mini var mini var :)

Diz kapağınızın üstünü 2 cmden fazla geçmemesi sizi daha lolita gösterecektir.Şimdiden baldır bacak show yapmamanızı öneririm :)

Giderken de un kurabiyesi tarzında bir şey yapabilirsiniz.

En önemlisi içten,olduğunuz gibi olun,sık sık göz teması kurun.Elinizden geldiğince çay-tabak işlerine yardım etmeye çalışın.
Gerisi gelir zaten =)

Merhaba,
Umarım herşey sizin için çok güzel olur.Bana göre elbise giyecekseniz eğer oturup kalkarken rahat edebileceğiniz tarzda bir elbise giyerseniz daha iyi olur.Aslında temiz,ütülü,uyumlu giyinmek yeterli.Sade bir saç ve doğal,fresh bir makyajla çok hoş olursunuz.Bence annesi için küçük şık bir buket yaptırabilirsiniz.Bütün kadınlar çiçekten hoşlanır.Zaten annesi eğer istekliyse ikramlar hazırlayacaktır.Şimdiden bol şans ;)

hayırlı osun canım şimdiden
umarım hakkında hayırlısı olur
sen doğal davran gerisine takılma herşey olacağına varır
atalarımız nasıl davranılmak istiyorsan öyle davran demişler
sevecen olman fazlasıyla yeterli olacaktır

:) korkma kız,korkacak birşey yok ki:)
Ben bir yıl aradan sonra ilk defa mezuniyet için, mini bi elbise giyinmiştim tam da o gün karşılaştık :)))
Hiiç stese girmedim,güleryüzlüydüm.Eve geçtiğimizde yemeğe falan yardım ettim,sofra kalkınca sevgilimle bulaşıklara giriştik falan..Çok doğaldı herşey.
Bence sen de kendin gibi ol,sevmeyeceklerse de sevmezler yani-seni seven sevmiş zaten :nazar: :)

canım senın bu heyecanını cok yakın bı zamanda ben atlattım.ama stres yaptıgıma değmedi,doğal ol,güler yüzlü ol,sohbete karış ama cokta konusma=))
ben yarım kol gomlek, pantolon ve dolgu topuk gıymıstım ve sadece rimel ve allık sürmüştüm canım,biz dısarda yemege cıktıgımızdan ewde pasta borek yapmadım ama sen evlerıne gıdeceksen bı kek yapabılırsın.benı sevmişler darısı başına=))) bol şans canım

Back
X