Sevgilimin ailesiyle tanışacağım fikirlere ihtiyacım var :)

hiç tanışmasn daha ıyı aslıda nasıl olsa ilerde tanıdığına pişman olucaksın :ssz::ssz:

daha baştan içini karatmıyayım tek yapıcan şey kendınden emın olmak kusur bulmak ısteyen mukemmel olsanda bulur inşallah ıyıbi başlangıç olur

Merhaba
Bence acele etmeye gerek yok
Ben kayınvalidemi beni istemeye geldiğinde gördüm ilk kez ( telefonla da hiç konuşmadım ) ve diğerlerini de
Daha önce tanışmaya gerek duymadım
Pişman da değilim, resmiyeti severim

İlk önce hiçkimse mükemmel değildir.Kusursuz olacağım diye düşünme :) bende erkek arkadaşımın ailesiyle hastalık bahanesiyle tanısmıştım erkek arkadaşım hastaydı ve ziyarete gittim.Normal günlük kıyafetlerim vardı nasılsam öyleydim.Altımda pantolonum üstümde yünlü kazağım saçım açık hafif makyaj.Kasmadan rahatca tanıştım konuştum ve çok sevmişler :) hiçbir şekilde kasma nasılsan öyle davran bol şans :)

Yazdıklarınız cok doğru :) dikkate alıcam teşekkür ederim :54:

hiç tanışmasn daha ıyı aslıda nasıl olsa ilerde tanıdığına pişman olucaksın :ssz::ssz:

daha baştan içini karatmıyayım tek yapıcan şey kendınden emın olmak kusur bulmak ısteyen mukemmel olsanda bulur inşallah ıyıbi başlangıç olur

Neden pişman olayım ki aşık oldugum, onu bu yaşa bin bir zorlukla getiren insanları tanıdığıma asla pişman olmam bu pişmanlık olayı birazda karşılıklıdır etkiye tepki meselesi bana göre ben saygımı koruduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum :) Evet haklısınız kusur bulmak isteyen ne yaparsan yap bulur nasıl gideceğime karar verdım teşekkür ederim :)

Merhaba
Bence acele etmeye gerek yok
Ben kayınvalidemi beni istemeye geldiğinde gördüm ilk kez ( telefonla da hiç konuşmadım ) ve diğerlerini de
Daha önce tanışmaya gerek duymadım
Pişman da değilim, resmiyeti severim

Ben sevdiğim insanın ailesiyle beni istemeye gelmeden önce bi tanışmak, görüşmek isterim en doğrusuda bana göre budur.Sevgilimle tanısalı toplamda 5 yıl oldu bence acele değil hatta geç bile kaldık :) .Yazdıklarınız pek yardımcı olmadı bana ama yinede yorumunuz için teşekkürler...

çünkü evlendikten sonra onları türlü türlü kusurları olduğunu göreceksin
sonuçta müstakbel kayınvalideyle tanışıyorsun :37:

ama haklısın heyecan yapmakta istemeye gelmeden gidip tanışmak iyi birşey
bende çok heyecanlanmıştım
güzel birgündü iyiki görmüşüm demiştim
çünkü söz ve nişanda çok rahattım o yüzden
sevgilin doğru demiş olduğun gibi görün, naturel ol yeter işte

bol şanslar

çünkü evlendikten sonra onları türlü türlü kusurları olduğunu göreceksin
sonuçta müstakbel kayınvalideyle tanışıyorsun :37:

ama haklısın heyecan yapmakta istemeye gelmeden gidip tanışmak iyi birşey
bende çok heyecanlanmıştım
güzel birgündü iyiki görmüşüm demiştim
çünkü söz ve nişanda çok rahattım o yüzden
sevgilin doğru demiş olduğun gibi görün, naturel ol yeter işte

bol şanslar

Tabi kimse kusursuz değildir :) Annemde gelecek benımle öyle karar aldık biraz daha azaldı heyecanım, rahatladım.Evet normalde nasılsam aynen öyle gidicem :) Teşekkür ederim inşallah iyi geçer :)

Tanımak, tanışmak iyidir :)
Tanı ki, ona göre adımlarını emin at.
Annenin gelmesi, senin heyecanını bir nebze de olsa azaltacaktır :)
Şansın yanında olsun, aile önemlidir; onların yetiştirdiği adamla berabersin çünkü :)

öncelikle kusursuz olmaya çalışmaktan vazgeeeç
bak sana bi anımı anlatAyım
sevgilimle çıktığım gün bunların evindeydim.Yani eve girdiğimde arkadaştık,çıktığımda sevgiliü
öyle söyleyim :))
annesi bana bayılmış,hatta aşık olmuş :)
en büyük nedeni de ne biliyo musun
yemek yerken çorbanın içine ekmek doğramam!!
çok ciddiyim :)
genelde hani kızlar cici davranmaya çalışır,nazik-itinalı yer ya yemeklerini.Ben çorbaya ekmek doğrayınca çok doğal gelmişim gözüne,evin kızı gibi :1::1:

sevgilimle çıktığım gün bunların evindeydim.Yani eve girdiğimde arkadaştık,çıktığımda sevgiliü
genelde hani kızlar cici davranmaya çalışır,nazik-itinalı yer ya yemeklerini.Ben çorbaya ekmek doğrayınca çok doğal gelmişim gözüne,evin kızı gibi :1::1:

bu arada ayrıldık gitti :))
aileyle tanışma konusuna öyle çok da anlamlar yüklememek lazım...

Neden pişman olayım ki aşık oldugum, onu bu yaşa bin bir zorlukla getiren insanları tanıdığıma asla pişman olmam bu pişmanlık olayı birazda karşılıklıdır etkiye tepki meselesi bana göre ben saygımı koruduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum :) Evet haklısınız kusur bulmak isteyen ne yaparsan yap bulur nasıl gideceğime karar verdım teşekkür ederim :)

inşallah dilediğin gibi olur..

:))))) konuyu okuyunca benimde anılarım depreşti şimdi gülüyorum :))) kayın validem ve kayınpederim biz üniversite okurken eşimin yanına gelmişlerdi öğrenci hali her daim açsın kadın mantı yapmış bizi çağırdı evarkadaşımla atladık hemen ilk defa tanışıcam okuldan nasıl çıktıysam öyle gittim karnımda aç gözüm hep mantı arıyor afedersiniz görmemişler gibi yemiştim :))) sonra çay faslına geçtik eşimin evarkadaşları benimle dalga geçiyolar çay alabilirmiyiz falan diye çayı biten yüklenio bana fırsattan istifade hizmet ettiriolar.sonra bitanesi yine çay koysana dedi bende kalkta kendin al dedim sonra bi baktım meğer kayınpederimin çayı bitmiş ondan bahsediyormuş :))) tabi koptu herkes kayınvalidem ve kayınpederimde dahil.böyle rezil bi gündü ama doğal olmakta fayda var.kimi niye kandıracaksınki neysen o'sun...

Tanımak, tanışmak iyidir :)
Tanı ki, ona göre adımlarını emin at.
Annenin gelmesi, senin heyecanını bir nebze de olsa azaltacaktır :)
Şansın yanında olsun, aile önemlidir; onların yetiştirdiği adamla berabersin çünkü :)
Evet anneminde gelecek olması iyi oldu gerçekten..Bakalm inşallah bi sakarlık yapmadan atlatrım o günü teşekkürler :)

cok fazla heyecanli olmamaya dikkat et :1: heyecanim yüzünden neleri unuttum o gün :27: :27:

Ayyy o gün eminim baya bi heyecanlanıcam :D Sevgilimle buluşurken bile titriyorum ben düşün :)))

Ne güzel :) Bunca hemcinsimin yazdıklarından çıkardığım sonuç 'doğal,oldugum gibi ve sıcakkanlı olmalıyım'..Annemde geleceğinden bi nebze daha rahatım :) Biz yokken sözden falan konuşurlar :1:

:))))) konuyu okuyunca benimde anılarım depreşti şimdi gülüyorum :))) kayın validem ve kayınpederim biz üniversite okurken eşimin yanına gelmişlerdi öğrenci hali her daim açsın kadın mantı yapmış bizi çağırdı evarkadaşımla atladık hemen ilk defa tanışıcam okuldan nasıl çıktıysam öyle gittim karnımda aç gözüm hep mantı arıyor afedersiniz görmemişler gibi yemiştim :))) sonra çay faslına geçtik eşimin evarkadaşları benimle dalga geçiyolar çay alabilirmiyiz falan diye çayı biten yüklenio bana fırsattan istifade hizmet ettiriolar.sonra bitanesi yine çay koysana dedi bende kalkta kendin al dedim sonra bi baktım meğer kayınpederimin çayı bitmiş ondan bahsediyormuş :))) tabi koptu herkes kayınvalidem ve kayınpederimde dahil.böyle rezil bi gündü ama doğal olmakta fayda var.kimi niye kandıracaksınki neysen o'sun...

Haha buna çok güldümm :D Ben zaten karakter olarak yapmacık olamam ama insan nasıl davranacağını bilemiyo yapı olarak çekingenim onun ailesi tam tersi çok sıcak insanlar annesi 1 yıldır tanısalım diyo anca nasip oldu :)

O büyük gün geldi geçtiii dün gittik annemle birlikte tanışmaya :) kot pantolon üzerine sade siyah bady üstüne deri yelek giydim saclarım maşalıydı hafif nude tonlarında makyajım vardı..Saat 11 sıraları ordaydık aramız yaklaşık 3 saat sevgilim karşıladı annemle beni.Deniz kenarında çok güzel bi çay bahçesine gittik 1 saat kadar muhabbet ettik üçümüz sonra evlerine gittik sarım sarım sarıldılar hep çok mükemmel bi karşılama yaptılar.Bacaklarım baya titredi utandım ama alıştım sonra :) Babası ameliyatlı olduğu için başka odada yatıyodu yanına girdim ellerimi tuttu sarıldı hep bana toparlanayım gelicem seni istemeye dedi :) Sevgilimin iş yerindeki arkadaşlarıda çok merak ediyolarmış sevgilimle oraya gittik, ordan yemek yemeğe gittik, dolaştık biraz eve döndük..Anneside yemekler yapmış beraber sofrayı kurduk çok doymuştum ama yedim biraz sonra beraber sofrayı topladık.Amcası yengesi babaanneside beni görmek istiyolarmış onlarda geldiler.Annemler çok çok sevdiler birbirlerini bende çok sevdimm..Kayınvalidem güzel gelinim diye tanıştırdı beni :) Herkes çok beğenmiş beni sağolsunlar..Ayrılmak çok zor geldii annesi giderkende döne döne sarıldı bana :) inanılmaz iyi bi aile maşallah Allahım inşallah hep böyle oluruz :) Çok sağolun hepiniz yorumlarınızla bana yardımcı olmaya çalıştınız elinizden geldiğince :16:

Back
X