Sevgilimin ailesiyle tanışma

BirAdetLokum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
1.113
26
158
Adana
Kızlar benim sorunum sevgilimin ailesiyle ilgili
1 seneyi aşkın süredir beraberiz annesi babası ve ablasıyla tanışmak kısmet olmadı. İkizi var onunla görüşüyoruz sürekli.
İlişkimizin çok başında ailesiyle tanışmamı istedi ben hem çekindim hemde onun benim ailemle tanışmak isteyeceğini düşündüm. Ona tam güvenemeden ailemin karşısına çıkarmak istemedim.Bu nedenlerle geçiştirdim. Sanırım buna çok bozuldu daha sonradan ara ara laf soktu ben yine ölü taklidi yaptım.
Yazın yazlıktayken annesi bizi marketten çıkarken gördü selam verdi bende gülümsedim merhaba falan dedim bi hafta sonra falan sevgilim yemeğe bekliyor annem dedi bende tamam dedim fakat o gün annesi rahatsızlandı o günde tanışmak kısmet olmadı daha sonradan şu gün gel falan demedi sevgilim bende üstelemedim açıkçası iyileşsin iyice diye.
Sevgilimin annesi 4 aydır amerikada kızının yanına gitti doğum yaptı kızı onunla ilgileniyor. Sevgilim burda tek kalıyor bende elimden geldiğince yanına gidip yemek falan yapmaya çalışıyorum her neyse haftaya gelecek annesi ablası ve bebiş. Akşam geleceklerini söyledi bende yorgun olurlar öğlen gelir yemek hazırlarım ben onlara sende almaya gidersin dedim oda sende bizi beklersin dedi. Kasıtlı tanışmak için konuyu oraya getirdim sandı sanırım ama öyle bi niyetim yoktu kaç saat uçak yolculuğu yorgun olacaklar diye demiştim.
Sizce geldikleri gün tanışmamız saçma mı olur yani damdan düşer gibi olur zaten yorgun olacaklar dinlenmek isterler belki hem ailecek hasret giderirler ben fazlalık gibi olur muyum siz ne düşünüyorsunuz kızlar
 
bence geldikleri gün değil de ileriki günlerde tanışın ailesiyle.yorgun argın gelirler amerikadan.bir de yanlarında bebek olucak ailecek ona odaklanırlar..belkı gelınce dırek yatarlar cunku amerıkadan turkıye 10 saat dıye bılıyorum..yine de sen bilirsin tabi..
 
kendi adıma söyleyeyim, o kadar uçuştan sonra pamuk prenses olsa görmüyor gözüm.. değil ki bir bebekle gelecekler.. bence ilk görüşmeniz arada kaynamasın.. siz bir kaç gün sonra görüşün :)
 
bende öyle düşünüyorum açıkçası ama sevgilim abartma falan diyor. bu kadar ayrıntılı düşününce serenomi falan bekliyormuşum gibi oluyor ama ne bilim güzel bi tanışma olsun diyorum bebeğe hediye aldım zaten daha sonraki günlerde gitmek mantıklı sanırım.
 
sonra görüşün. ben olsam daha uygun bir zamanda görüşürdüm. ne acelesi var
 
Geldikleri gün damdan düşer gibi olur bi gelsinler dinlensinler ablasıyla ne zamandır görüşmüyorlarmış hasret gidersinler sen sonraki günlerde gidersin o gün gitme bence :61:
 
Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için :) umarım sevgilim gene geçiştirdim sanmaz mantıklı olanı yapmalıyız.
 
Eğer sevgiliniz geçiştiriyorsun tarzı laflar ederse, bence şöyle bir strateji uygulayın; örneğin ailesi pazartesi gelecekse, ''canım ben ilk gün gelip ayak bağı olmak istemiyorum ama hafta sonu sizdeyim'' gibi bir gün verirseniz hem sevgiliniz onu geçiştirmediğinizi düşünür hem de siz ilk gün orda kendinizi kötü hissetmezsiniz :)
 
Kesinlikle orda bulunmayın çünkü hem bebekli hemde dünyanın yolu kimbilir ne şekilde gelirler birde gelin adayıyla tanışmayı emin olun öyle bir durumda onlarda hiç istemez bencede başka güne erteleyin durumuda aynen böyle iletin sevgilinize.Erkeklere göre böyle durumların hiç sakıncası yokdur ne vardır ama emin olun kadınlar için öyle değil orda bulunmanız sizi anlayışsız durumuna bile düşürür o nedenle sevgilinizin lafına bakmayın derim.
 
o da birşey mi tatlım ben 3,5 yıllık ilişkimde ailesi dibimde olmasına rağmen tanışmadım kendi inadım yüzünden sonra tanışmak istesemde nasip olmadı bir türlü artık istemeye geldiklerinde tanışırız diyorum çokta önemli değil:27:
bence sende aceleye getirme biraz ertele yorgun olurlar şimdi sonra demesinler ay ne düşüncesiz kız diye:45:
 
Back
X