- 23 Aralık 2012
- 7.722
- 51.418
- 748
- Konu Sahibi theravenqueen
Kuşun varsa napcan aliyi ,balkonda fındık bira takılır gidersiniz jdjBir Ali’m bile yok anlıyor musunnnnnn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuşun varsa napcan aliyi ,balkonda fındık bira takılır gidersiniz jdjBir Ali’m bile yok anlıyor musunnnnnn?
Pencerenin önündeki koltuğa bile kendi oturur. Biz bir günde çürütmedik bu götü sksannanjsnajaAl işte bi gtü yanık daha jdjd
Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular
Çok haklısınız çok sıkıntılı tipler ama gönül bu ota da konuyor boka da
Annesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu
Ya bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
Az once isyan ediyordun iyi niyetimizi suistimal edildi diyeYani ben ve annem tüm iyi niyetlerimize rağmen iftiralara uğradık insanlara güvendik diye sıkıntı bizde mi anlayamadım? İyilik yapanı şey ederlermiş doğru lafmış geç anladık sadece
Tuttu bu senaryo.
Devamı var.
Alinin anasıyla konu sahibinin anası sevgili cıkabilir ,kuş da tüm olaylara şahit olmuş olabilir ,niye tutmasın jdhdAz once isyan ediyordun iyi niyetimizi suistimal edildi diye
Cikis yolu ariyorum diyordun
Simdi de R yapiyorsun iste uydur uydur yaz
Neymis baska konu acacakmis alinin anasinin yaptiklarini anlatacakmis
2.sezon tutmaz fazla heveslenme![]()
Amannn Ali de fırıldak Ali. İlk başta arabanın parasını sanki sen verdiydin diyordu.Kk böyle işte hasedinden çatlayan kıskanç kadınlarla dolu.Ne olrsa olsun ön koltuğa sen oturacaksın diyen bi alileri olmadığı için hepsinin gtü yanıyor şuan.Boşver sen onları kuş şahidiniz olsun kıyın nikahı.
ay bu sefer kuş başrolde olsun ya anası da kuşu kıskansın evli sevgilisine öldürtmeye çalışsın sevgilisi öldürmek için takip ederken kuşa aşık olsun birlikte plan yapıp kadını hastaneye yatırıp evini üstlerine yapsınlar ldkxlzjAlinin anasıyla konu sahibinin anası sevgili cıkabilir ,kuş da tüm olaylara şahit olmuş olabilir ,niye tutmasın jdhd
Az once konuya yazamiyordum ben ya kapanmistiYeni konu ne zaman gelir, programımı ona göre ayarlıycam ncncn
Herkesi bi engelledi bişeyler yaptı anlamadım ben deAz once konuya yazamiyordum ben ya kapanmisti
Uyelik iptali yapmis zaten
Yine ali kazandi![]()
Ben kuştan şüpheliyim.Kuş kelaynak da olabilir.Herkesi bi engelledi bişeyler yaptı anlamadım ben de
Tamamda bira iç keyif yap dememiş ne alaka hakketen ne münasebet milletin evinde bu ne cesaret ya sizŞöyle ki annesi diyor keyfine bak dolapta o da var bu da var takıl istediğin gibi diye annesi de öyle bir insan
Ya ikincisi gelir mi derken fişi çekti gitti, üzdüBen kuştan şüpheliyim.Kuş kelaynak da olabilir.
Hanimefendi ben kuşun avukatiyim. Müvekkilimin ozel fotografini izinsiz yayinladiginiz icin sizi dava edecegiz, bir numarali tanigimiz da Ali'nin annesi.
Demiş demiş,dolapta buz gibi bira var iç bu sıcakta yanma gülüm demiş,sonra da gece yarısı arayıp kuşun resmini istemiş.Zararsız bi aile işte.Tamamda bira iç keyif yap dememiş ne alaka hakketen ne münasebet milletin evinde bu ne cesaret ya siz![]()
Ön koltukta anam yoksa bile kuşu oturacak da demis olabilirKız Ali mi geldi birden acaba? Sen benim anamın kuşunu nası evde istemezsin demiş olabilir çünkü.