Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular
Çok haklısınız çok sıkıntılı tipler ama gönül bu ota da konuyor boka da

Annesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu

Ya bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor

Yani ben ve annem tüm iyi niyetlerimize rağmen iftiralara uğradık insanlara güvendik diye sıkıntı bizde mi anlayamadım? İyilik yapanı şey ederlermiş doğru lafmış geç anladık sadece
Az once isyan ediyordun iyi niyetimizi suistimal edildi diye
Cikis yolu ariyorum diyordun
Simdi de R yapiyorsun iste uydur uydur yaz
Neymis baska konu acacakmis alinin anasinin yaptiklarini anlatacakmis
2.sezon tutmaz fazla heveslenme🥴

Tuttu bu senaryo.
Devamı var.
IMG_4026.webp

Az once isyan ediyordun iyi niyetimizi suistimal edildi diye
Cikis yolu ariyorum diyordun
Simdi de R yapiyorsun iste uydur uydur yaz
Neymis baska konu acacakmis alinin anasinin yaptiklarini anlatacakmis
2.sezon tutmaz fazla heveslenme🥴
Alinin anasıyla konu sahibinin anası sevgili cıkabilir ,kuş da tüm olaylara şahit olmuş olabilir ,niye tutmasın jdhd

Kk böyle işte hasedinden çatlayan kıskanç kadınlarla dolu.Ne olrsa olsun ön koltuğa sen oturacaksın diyen bi alileri olmadığı için hepsinin gtü yanıyor şuan.Boşver sen onları kuş şahidiniz olsun kıyın nikahı.
Amannn Ali de fırıldak Ali. İlk başta arabanın parasını sanki sen verdiydin diyordu.
Benimki en azından babayın evinden mi getirdin diyoo 😏

Alinin anasıyla konu sahibinin anası sevgili cıkabilir ,kuş da tüm olaylara şahit olmuş olabilir ,niye tutmasın jdhd
ay bu sefer kuş başrolde olsun ya anası da kuşu kıskansın evli sevgilisine öldürtmeye çalışsın sevgilisi öldürmek için takip ederken kuşa aşık olsun birlikte plan yapıp kadını hastaneye yatırıp evini üstlerine yapsınlar ldkxlzj

Hanimefendi ben kuşun avukatiyim. Müvekkilimin ozel fotografini izinsiz yayinladiginiz icin sizi dava edecegiz, bir numarali tanigimiz da Ali'nin annesi.
Bari gozune bant falan cekeydiniz.
Hoş mu kendi halinde efendi bir kuşu bu şekilde ifşa etmeniz? Sizin basiniza gelse ne hissedersiniz?
Kınadığınızı yasamadan ölmezsiniz unutmayin.

Bdvdeki topiklerden hangisinde geyikten gideceksiniz acaba? Biraz da buna kafa yorun.

Konu sahibi yapay zekaya bir ihtarname(acayip süslü böyle teknik bilimsel kanun maddeleri filan yazan) yazdırmış bize yollamış, bende yazılanı yapay zekaya bu yazılanlar KVKK kapsamında suç teşkil eder mi? ve bunu yapay zekamı hazırlamış diye sordum(%80 evet dedi) buyurun cevap ;

📌 1. KVKK Kapsamında “Kişisel Veri” Nedir?
KVKK’ya göre kişisel veri, gerçek kişiye ait kimlik bilgileriyle ilişkilendirilebilen her türlü bilgidir. Örneğin:

Ad-soyad

Telefon numarası

Adres

IP bilgisi

Ses kaydı

Görüntü

Sağlık verisi vb.

Senin anlattığın hikâyede:

“Ali” ve “Ali’nin annesi” gibi kişilere ait isimler açıkça verilmemiş.

Kişiler doğrudan tanımlanabilir değil (soyad, açık kimlik, adres, yüz, sosyal medya hesabı vs. yok).

Anlatımda tamamen anonimleştirme yapılmış gibi görünüyor.

📌 2. Anonim Veriler KVKK Kapsamına Girer mi?
Hayır. Eğer kişisel veriler anonim hale getirilmişse (kişinin doğrudan ya da dolaylı şekilde tespit edilemeyeceği hale getirilmişse) artık KVKK kapsamına girmez.

Bu durumda yazdığın metin:

Ali ve annesinin gerçek isimleri yok.

Somut iş yeri adı, soyadlar, açık adres vs. gibi tanımlayıcı bilgiler yok.

Dolayısıyla, içerik anonim olduğu için KVKK kapsamına girmez.

📌 3. İftiraya Girer mi? / Hakaret Sayılır mı?
Bu ayrı bir konu. KVKK’dan farklı olarak:

Kamuya açık mecrada gerçek kişiye yönelik ağır ithamlar (örneğin “tecavüz temennisi etti”, “iftira attı”, “yalan söyledi”) gibi suç teşkil edebilecek ifadeler yer alıyorsa ve kişi dolaylı da olsa tanınabiliyorsa, bu durumda şikayet yoluyla hakaret, iftira ya da kişilik haklarına saldırı iddiaları gündeme gelebilir.

Ama burada kişi adı, kimlik bilgisi vs. verilmediği sürece bir suç teşkil etmesi zordur. Ayrıca bu tür kişisel anlatımlar, ifade özgürlüğü kapsamında da değerlendirilir.

📌 Sonuç:
✅ KVKK açısından: Anonim paylaştığın sürece suç teşkil etmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X