- 13 Mart 2018
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi papatyakralicesi
Merhaba arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum çok mutsuzum..
3 senelik bir ilişkimiz var ben sevgilimin annesiyle oda benim annemle tanıştı.
Her şey güzel giderken en son bulusmamizinu üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen (uzak değiliz) sevgilimin öyle yapalım böyle yapalım bu zaman görüşelim. diye plan yapmaması benj üzdü. Ve bana dedi ki ister kabul et ister etme ben her. akşam arkadaşlarımla dışarı çıkacağım. Kızlar çıksın. bisey demem ama. beni uzun zamandır görmüyorsun vakit bulamadigin için onlarla her akşam nasıl cikacaksin diye homurdandim. Işler uzadı uzadı kendimi o kadar değersiz hissettim ki aayrılma eşiğine geldik...
tabi ayrildim da ama sevgilim cok kötü olmuş evde annesi de bana söylenmiş artık onu istemiyorum diye.. sırf oğlu kötü oldu benim yüzümden diye (hastaneye gitmisler). Kızlar sizce bu reva mı ne kadar zoruma gitti anlatamam resmen beni istemediğini söyledi. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
3 senelik bir ilişkimiz var ben sevgilimin annesiyle oda benim annemle tanıştı.
Her şey güzel giderken en son bulusmamizinu üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen (uzak değiliz) sevgilimin öyle yapalım böyle yapalım bu zaman görüşelim. diye plan yapmaması benj üzdü. Ve bana dedi ki ister kabul et ister etme ben her. akşam arkadaşlarımla dışarı çıkacağım. Kızlar çıksın. bisey demem ama. beni uzun zamandır görmüyorsun vakit bulamadigin için onlarla her akşam nasıl cikacaksin diye homurdandim. Işler uzadı uzadı kendimi o kadar değersiz hissettim ki aayrılma eşiğine geldik...