Sevgilimin annesi beni sevmiyor...

papatyakralicesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
1
0
1
30
Merhaba arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum çok mutsuzum..
3 senelik bir ilişkimiz var ben sevgilimin annesiyle oda benim annemle tanıştı.
Her şey güzel giderken en son bulusmamizinu üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen (uzak değiliz) sevgilimin öyle yapalım böyle yapalım bu zaman görüşelim. diye plan yapmaması benj üzdü. Ve bana dedi ki ister kabul et ister etme ben her. akşam arkadaşlarımla dışarı çıkacağım. Kızlar çıksın. bisey demem ama. beni uzun zamandır görmüyorsun vakit bulamadigin için onlarla her akşam nasıl cikacaksin diye homurdandim. Işler uzadı uzadı kendimi o kadar değersiz hissettim ki aayrılma eşiğine geldik... :( tabi ayrildim da ama sevgilim cok kötü olmuş evde annesi de bana söylenmiş artık onu istemiyorum diye.. sırf oğlu kötü oldu benim yüzümden diye (hastaneye gitmisler). Kızlar sizce bu reva mı ne kadar zoruma gitti anlatamam resmen beni istemediğini söyledi. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım:(

Annesi içgüdüsel olarak bunu söylemiş, erkek arkadaşın olgun olsa seninle bu akşam çıkma meselesini bi rayına oturtur, senden kaynaklı olanı annesine, annesinden kaynaklı olanı sana yansıtmaz.

Annesinin senin hakkinda ne soyledigini kimden duydun?
Kesin sevgilinden :KK70:

Düdüklere prim vermeyin. Sanki annesinin sevgisine cok muhtacsin. Totomun kenari.
Kendisini hastanelik ederek birde seni kotu duruma dusuruyor. Peh. Belki yalandir :dondurma:
Evet evet.. Kendisini acindiriyor olabilir. Herneyse kurtulduguna sukret bence.
Artik bol bol ciksin arkadaslariyla geceleri disari. Sende dik dur.. Uzerine baski yaratip sucluluk hissine sokmus seni resmen...

Ne olsa gariban kaynanaya patlıyor arkadaş, kafalarina yıldırım dusse kaynanadan bilecekler :)
Kardesim sevgilini sucla icabinda kendinide suçla fakat o kadinin simdi ne kabahati var? Oglunu hastaneye kaldiran her anne boyle dusunur, demekki ogluma iyi gelmiyor demistir, cok dogal bisey. Ki cocuk hastanelik olacak dereceye geldiyse ortada bir problem var demektir kusura bakmada.

Annesinden önce sevgilin seni ne kadar istiyor onu tartışalım bence. Resmen işine gelirse demis, işine gelmeyip gidince de hastanelik mi olmuş? Hastanelik olma pahasına bir arkadaşlarla gezme isteği de degisik.

Annesine gelince kadın haklı, annelik içgüdüsuyle hareket ediyor, ama bunu sana anlatan erkek arkadaşın tam bir odun.

Sevgilin de seni istemiyor gibi ki.Arkadaşlarıyla her akşam buluşcakmış işine gelirseymiş bu nasıl bir tabir? Seven insanın edeceği laflar mı bunlar? Şimdiden böylyse evlenince yüzüne bakmaz.Kendini hastanelik etmeler falan.Tuhaf birisi.Barışma bitir bence.Evlensen her kavgada hastanelik olup annesine mi şikayet edecek? Bu adam seni yorar üzer vazgeç bu işten bence

tabi ayrildim da ama sevgilim cok kötü olmuş evde annesi de bana söylenmiş artık onu istemiyorum diye.. sırf oğlu kötü oldu benim yüzümden diye (hastaneye gitmisler). Kızlar sizce bu reva mı ne kadar zoruma gitti anlatamam resmen beni istemediğini söyledi.

hastanelik olmalar...ohhh ohhhh Serum takmislarmi?

Sevgiliniz size deger vermiyor.Ben soyle yapacagim ben boyleyim isine gelirse kizim modundaa.Haa birde annesi ve hastane olayi var degil mi?
Hepsi palavra palavra palavra
Inanmayin!

Napmış hastanede? Ayrılık acısı özlü serum mu takmışlar?:işsiz:
Sana kabadayı gibi davranmadan düşünecekti bunları.
Ne dedi "annim sini istimiyir ırtık. Yıksı bin izir diliyciktim" mi dedi:işsiz:
Sende annesine mesaj at bu bu durumdan dolayı bitirmek durumunda kaldım sizinle tanıştığım için de bu açıklamayı borç bildim iyi günler de.

Bence ya eksik anlattınız ya da işin içinde yalanlar var . Dışarı çıkmak istemeyen o hastanelik olan o çelişkili değil mi ?

Senle yasadigini annesine, annesiyle yaşadığını sana aktaran adamla evlenip de ne yapacan zaten?
Böyleleri seni onlara onları sana düşman eder, sonra aranızda kaldım diye sinirlenir. Oysa arada kalmasının tek sebebi aptal bir insan olup laf taşımasıdır ama o suçu sizde görür.

Back
X