• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi çok çirkef bir kadın ….

Bana akıl verinn ilişkimiz 5 aylık ama ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz sevgilimin ailesiyle tanışmadım ama çok çirkef biri olduğu belli telefonda konuştuk bir kaç kez de benim yanımda konuşmalarına denk geldim benim yanımda çok saygısız ve hakaret edici boyutta konuştu sevgilime.Bu beni korkuttu açıklası bende fevri sinirli bir karakterim ve bazı parasal durumlarda var sevgilim parası varken çok para harcıyor yokken ise sürekli param yok diye ağlanıyor dertleniyor para tutamayan birisi .İleriye yönelik düşündüğüm icin bir aile kurmak istediğim icin bunlar beni düşündürüyor sizce ne yapmalıyım
Her şeyin farkındasın.Çok da akıl alacak birine benzemiyorsun.Bile bile lades dersen tabi o sıkıntı.

Boşuna kendini yorma boyle cirkef ailesi olan birini alip evleneceksen o adami ulke disina taşiman lazim (ailesinden ayri) yoksa asla.
Sirf zamaninda ailesi yuzunden cok duzgun cocugu birakmistim. Ha esimin ailesi cok mu superdi de evlendim hayir 😄 ama cirkefliklerinin boyutu digerine göre daha dusuk en azindan. 😄😄😄

Bana akıl verinn ilişkimiz 5 aylık ama ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz sevgilimin ailesiyle tanışmadım ama çok çirkef biri olduğu belli telefonda konuştuk bir kaç kez de benim yanımda konuşmalarına denk geldim benim yanımda çok saygısız ve hakaret edici boyutta konuştu sevgilime.Bu beni korkuttu açıklası bende fevri sinirli bir karakterim ve bazı parasal durumlarda var sevgilim parası varken çok para harcıyor yokken ise sürekli param yok diye ağlanıyor dertleniyor para tutamayan birisi .İleriye yönelik düşündüğüm icin bir aile kurmak istediğim icin bunlar beni düşündürüyor sizce ne yapmalıyım
hazır 6 aylık bilr olmamışken kaç kurtar kendini. Düzelir , düzeltirimama veni seviyor anasıyla uzakta oluruz mesafeli oluruz diye de kandırma kendini. (kandırmasına da izin verme)

Birkaç telefon konuşmasıyla bir insan hakkında hüküm vermek doğru olmaz ama hem bu konuşmalar hem sevgilinizin para yönetememesi ileride yaşayacağınız kötü şeylerin fragmanı olabilir.Çok dikkatli olun.

O çirkef kaynana evlenince evden çıkmaz,sevgili eşiniz annesine ağzını açmaz o büyük aşk 2. ayda nefrete dönüşür adamın gırtlağını sıkasınız gelir hele bebek olunca çocuğu sahiplenir sizde kanlı bıçaklı boşanırsınız.Size gelecekten bir pencere açtım karar sizin.....
Zamanda yolculuk yaptın adeta

Sevgilinizin annesi neyse de, parasını tutamayan insan olgunlaşmamıs insan demektir. Hele ki kendi harcadığı para bitince para yok diye aglaniyorsa, kendi eylemlerinin sonuçlarıyla yuzlesemeyen koca bir çocuk demektir. Evlenirseniz sürekli sizden maaşınızı dilenecek muhtemelen. Yol yakınken dönün.

Kaç

Çirkef kaynana sorun da para tutamayan koca daha sorun. Boşver yenısını bak dıcemde insan sevınce de vazgecemıyor. Vazgeçenler bu hayatı yaşıyor. Yanlış görünce kaçanlar mutlu. Mutsuz kadınlar hep sevıyodum dıyenler.

Back
X