• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi çok kontrolcü

Magandaymış sevgilisi. Yani şu haberde gördüğümüz gül yüzlü çocukları koruyamadığımız hırtlardan. Cebi boş gezmeyenlerden. Sevgilisi olacak kişide bununla övünüyor neyse konu sahibini de görmeyiz umarım...
Böyle erkeklere yükselen kızlara da üzülmüyorum. Ne olduğu belli. Hala sevgilisinin maganda olduğunu güzel bir şeymiş gibi algılıyorsa devam etsin o halde.

Kızlar sevgilim nerdeyse hergun geceye kadar disarda 2 de falan girer eve ve disarda alkol içer annesi de çok pimpirikli üstüne çok düşüyor 26 yaşında sevgilim ama annesi ona çocuk gibi davranıyor bana da çok iyi davranıyor annesi evinde ağırlıyor yedirir içirir meleğim der bana ama sürekli bana eve gelmedi konuşur musun onla erken gelsin işine gitsin saatinde geç kalmasın diye sürekli yazıyor arıyor ben kimseyi kıramam ama hiç hoşuma gitmiyor artık sevgilim de annesine cevap vermiyor genelde o yüzden bana yazıyor kadın sürekli sanki 26 yaşında değil de çocuk gibi beni sanki onu düzeltmem için kullanıyorlar gibi hissediyorum sanki o çocuk ben onu kontrol edicem çok sıkıldım bu durumdan annesine de birsey diyemiyorum ne yapicam nasıl konuşmam gerek annesiyle mi sevgilimle mi konuşayım
Bunun iki beden büyüğü benim kuzenimde vardı.Eski sevgilisi amiyane tabirle it kopuğun tekiydi.Öyle ki çocuğun annesini geç babası bile çaresizlikten kuzenime sarmıştı ."Kızım x yine eve gelmiyor,söyle gelsin.","Kızım x nerde biliyor musun?","Kızım x'e şunu şunu de."...Kuzenim sevgilisine çok bağlıydı ve tüm suçu onun "kötü arkadaş çevresinde" buluyordu.Ama bir yerden sonra şalterler attı.Babasına "Abi ben her dili döktüm,x adam olmuyor.Sen bundan sonra istersen oğlunu eve zincirle.Artık ben yokum."dedi.Kendi hayatına baktı.
Sevgilinizi seviyor olabilirsiniz,annesi iyi bir insan olabilir ama istediğiniz hayatın bu olduğuna emin misiniz?Karşınızdaki kişi hiç beraber ömür geçirilecek birine benzemiyor.Bence ilişkinizi gözden geçirmelisiniz.

yok abla bana baktın diye kavga eden tipten değil . Bi yanlış varsa ancak öyle
Dikkat et de bir gün sevgiline göre yanlış bir şey yapma ben sağda solda senin gibi bela düşkünü kızların hakkını aramak istemiyorum

Evlenince "Eşim her gün sabahlara kadar içki içiyor, eve gelmiyor, telefonlarımı açmıyor.." şeklinde konu açacaksın buraya. Ve şu an hoşuna giden "magandalık" o zaman hiç de hoş gelmeyecek sana. Bunları da göze alıyorsan devam et bakalım. Sen konuyu anneyi şikayet etmek için açmışsın ama asıl sevgilin için açmalıymışsın bu arada.

Kızlar sevgilim nerdeyse hergun geceye kadar disarda 2 de falan girer eve ve disarda alkol içer annesi de çok pimpirikli üstüne çok düşüyor 26 yaşında sevgilim ama annesi ona çocuk gibi davranıyor bana da çok iyi davranıyor annesi evinde ağırlıyor yedirir içirir meleğim der bana ama sürekli bana eve gelmedi konuşur musun onla erken gelsin işine gitsin saatinde geç kalmasın diye sürekli yazıyor arıyor ben kimseyi kıramam ama hiç hoşuma gitmiyor artık sevgilim de annesine cevap vermiyor genelde o yüzden bana yazıyor kadın sürekli sanki 26 yaşında değil de çocuk gibi beni sanki onu düzeltmem için kullanıyorlar gibi hissediyorum sanki o çocuk ben onu kontrol edicem çok sıkıldım bu durumdan annesine de birsey diyemiyorum ne yapicam nasıl konuşmam gerek annesiyle mi sevgilimle mi konuşayım
Anası sana tabi iyi davranır yoksa aklı başında bi kız bu oğlanla birlikte neden olsun ki hazır bulmuş kacırmayalım evlensin evini ayıralım gitsin de geldi gelmedi die ben düşünecegıme karısı düşsün peşine diyordur . konuyu anası çok pimpirikli üstüne düşüyor die açmanda bi garip . bence annesi de oğluna düşkün olduğundan değildir de dışarda kesin bi belaya bulaşır eve gelsin vakitlice gözümüzün önünde dursun birilerinin canını yakmasın bide cezaevı kapılarında ziyaret saatleri bekleyerek rezil olup bunu beslemeyelim oralarda die çabalıyordur .

İyi bari kıyıdan köşeden aklının ucundan kıymıs kullanmıs üye olup konu açmışsın . inşallah burda yazılanlardan bişeyler anlarsın .

Son düzenleme:
Köprü görevi görmekten vazgeçin, en ufak bir terslikte ikisi birden sizi taşlar.

Valla endişe etmiyorum dışarıdakiler korksun ondan
Bir anda bu kadar samimi olduk annesiyle ayrıca evet maganda :)
Bir erkeğin magandalığıyla, insanların ondan korkmasıyla övünmek hastalıklı bir düşünce. Magandalık erkeklik değil, tehdit potansiyelidir. Kimsenin de bundan gurur duymaya hakkı yok. Şiddeti parlatan herkes sonuçlarının da parçasıdır. Bunu çekici bulan zihniyet şiddetin ortağıdır. Ve bunu övünülen bir değer haline getiren zihniyette gerçekten benim midemi bulandırıyor. Çünkü bedelini her gün başkaları ödüyor.

Evlenirseniz annesinin yeriniz siz alacaksınız o sevgililik yapan yeni birini bulacak magandalikta serserilikte racon budur bilmiyor musunuz ?

Öldürülen bir kiz var di ya maganda sevgilisiyle övünen hikaye nasil bitti tüm Türkiye gördü

Maganda sevgilisi kiza sirtindan üc el ates edip öldürdü

Ben tuhaf bir sekilde üzülmedim yalan degil Allahin bildigini kuldan mi sakliyacam

Tiktokta milleti sevgilisiyle tehtit etmis hatta bilmem kac lesi var diye kendiside o sayida genc yasta toprakta cürüyor

Insanlar bu hayati ne zannediyor ölüp geri geliyorum falan mi

bu bad boy sevdasini asla anlamayacagim. hani avrupada falan anlarim da daha 2025e girdigimiz 31 günde 25 kadin cinayeti olan bir ülkede hic anlayamayacağım
maganda dedigin adamla sevgililikten ne istiyorsun cidden, anıtsayaçtaki şu isimlerden biri olmak mi?
1000127606.webp

bu bad boy sevdasini asla anlamayacagim. hani avrupada falan anlarim da daha 2025e girdigimiz 31 günde 25 kadin cinayeti olan bir ülkede hic anlayamayacağım
maganda dedigin adamla sevgililikten ne istiyorsun cidden, anıtsayaçtaki şu isimlerden biri olmak mi?Eki Görüntüle 3702924
Bu kafayı hiç anlamıyorum, umarım çevremden de hiç anlamam, mazoşist kızlar var demekki.

Sevgilisi şiddet gösterirken hoşuna gidiyorsa evlendiğinde şiddet uygulayacak kimse olmayınca konu sahibine yapacak.

Back
X