• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi çok kontrolcü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zezyy7778

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar sevgilim nerdeyse hergun geceye kadar disarda 2 de falan girer eve ve içer disarda alkol cigara annesi de çok pimpirikli üstüne çok düşüyor 26 yaşında sevgilim ama annesi ona çocuk gibi davranıyor bana da çok iyi davranıyor annesi evinde ağırlıyor yedirir içirir meleğim der bana ama sürekli bana eve gelmedi konuşur musun onla erken gelsin işine gitsin saatinde geç kalmasın diye sürekli yazıyor arıyor ben kimseyi kıramam ama hiç hoşuma gitmiyor artık sevgilim de annesine cevap vermiyor genelde o yüzden bana yazıyor kadın sürekli sanki 26 yaşında değil de çocuk gibi beni sanki onu düzeltmem için kullanıyorlar gibi hissediyorum sanki o çocuk ben onu kontrol edicem çok sıkıldım bu durumdan annesine de birsey diyemiyorum ne yapicam nasıl konuşmam gerek annesiyle mi sevgilimle mi konuşayım

Annelerin gözünde evlatları her zaman daha çocuktur. Neler okuyup görüyoruz bir annenin evladı için endişelenmesi normal değil mi gece 2'de eve dönüyorsa? 26 yaşında koca adam dediğin sevgilin hala aile evinde yaşıyor. Madem bu kadar özgür yaşamak istiyor ve koca adam oldu ayrı eve çıksın kafası rahat olsun madem öyle.

Ayrıca kadın sizi kullanmıyor ki. Sevgilinizle konuşursanız konuşun ''annen bana yazıyor seni merak ediyor cevapsız bırakma anneni'' gibisinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X