Sevgilimin annesi hasta

burcu135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
478
1
46
İstanbul
kızlarr 8 aydır bi ilişkim var ve erkek arkadaşım facemi kapatmamı istedi kapattım bende.ama tekrar açmak istediğimi söyleyince kızıyor hep bana.ben sana girme diyorum sen heves yapıyosun falan diyoo.suan onun facesini ikimz birlikte kullanıyoruuzz.ama neden böyle yapıyo anlamıyorumm
kızlar birdee annesii hastalanmış hastaneye fln kaldrmşlar askerde suan ve blmiyorr zor saklıyorrmm.moralmde bozuk sürekli soruyo ne oldu diyee snraa bşy yok dyrm vee mtlymuşm gibi dvranıyormm ama kız kardeşini arıyrm annesnn durumunu soruyorrm tekrar mralm bzuluyo annesi ewde suan ama amelyt olablrmşş syleyemiyorz ve c.tesi glckk erkek arkadasm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay çok üzüldüm ya facesiz sen napcaksın sen şimdi valla yaşayamazsın tövbe tövbe kendine dert arıyorsun sanırım.

Annesine şifa diliyorum zaten iki günü kalmış idare et annesini de bişey yapar filan bu kadar zor olmasa gerek idare etmek yani kendine dert edinecek kadar

omrun boyunca tek derdınin facenın olmamasını dılıyorum.nasıl olsa gelınce ogrenecek sen bırsey soyleme bence.artı sorun yokkı ortada sadece sorunu sen yaratıyormussun gıbı geldı.

Derdiniz tam olarak nedir?

Facebook u kullanamamak mı? Kullanıp sevgilinizden saklamak mı?

Kayınvalidenin ameliyat olacağını söyleyememek mi?

--------------

Şöyle karışık yazmayın yaa, bize eziyet vallahi.

şu facebook nedir hala anlam vermiş değilim.açın yada kapatın o çok önemli değil ama erkek arkadaşınız sizin face inizi kapattırırken keşke kendininkini de kapatsaymış.
madem sizin için gereksiz görüyor kendi içinde öyle olmalıydı.bencilce davranmış.
annesi içinde acil şifalar diliyorum. umarım hayat boyu tek derdiniz face olur

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ben annelerimizin,anneannelerimizin zamanını istiyorum ya, ne face vardı,ne msn,ne baska sohbet araçları. onndan o zamanlar ilişkiler,sevgiler daha gerçekti,yaşanılanlar daha masum ve daha içtendi. facebook olmaması dert değil ki,aslında facebookun olması baslı basınca dert. çok insan okudum burda facebook yüzünden ayrılanları,kavga edenleri.facebookum yok rahatım,siz de üzülmeyin boşverin biz olmayanlar için eksik bir yanımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…