Sevgilimle 1 yıla yakındır bırlıkteyız çok guzel sevgi saygı çerçevesi içinde gidiyor ilişkimiz 
çok seviyoruz bırbırimizi.
sevgilimin annesi 6 aydır benimle tanışmak istiyor ben kaçıyorum (ilk defa tanısmak ıstemıs bı kız arkadasıyla cunku benden oncekıler hep 2-3 haftalıkmıs)
Şimdi benım sorunum şu ki tahmin edemiyeceniz kadar korkuyorum ben tanısmak ıstemıyorum ama er yada gec tanısılcak su 2 ay ıcınde .
Ve mecburen 2 hafta sonra buyuk ıhtımalle tanısmak zorunda kalıcam ama ben napıcagımı bilmiyorum 1 kere telde konusmustuk ve bayılıyordum nerdeyse renk falan attı beni görseniz içler acısı yani
Bu korkumu nasıl yenebilirim ? gercekten sizlere ihtiyacım var birilerinin fikirlerine normalde kendime çok guvenen bi kızımdır.
Ama bu konuda neden boyle oldum bilmıyorum .fikirlerinizi esirgemeyın lutfen.
Annesiyle ilgili bilgi vereyim tanıdıgım kadarıyla .
Oğluna aşık .
Çok iyi bir insan Allah korkusu olan temız bır ınsan
sevgilimde bıraz alınıyor artık ben kaçtıkça
şimdiden tesekkur edıyorum .

çok seviyoruz bırbırimizi.
sevgilimin annesi 6 aydır benimle tanışmak istiyor ben kaçıyorum (ilk defa tanısmak ıstemıs bı kız arkadasıyla cunku benden oncekıler hep 2-3 haftalıkmıs)
Şimdi benım sorunum şu ki tahmin edemiyeceniz kadar korkuyorum ben tanısmak ıstemıyorum ama er yada gec tanısılcak su 2 ay ıcınde .
Ve mecburen 2 hafta sonra buyuk ıhtımalle tanısmak zorunda kalıcam ama ben napıcagımı bilmiyorum 1 kere telde konusmustuk ve bayılıyordum nerdeyse renk falan attı beni görseniz içler acısı yani

Bu korkumu nasıl yenebilirim ? gercekten sizlere ihtiyacım var birilerinin fikirlerine normalde kendime çok guvenen bi kızımdır.
Ama bu konuda neden boyle oldum bilmıyorum .fikirlerinizi esirgemeyın lutfen.
Annesiyle ilgili bilgi vereyim tanıdıgım kadarıyla .
Oğluna aşık .
Çok iyi bir insan Allah korkusu olan temız bır ınsan

sevgilimde bıraz alınıyor artık ben kaçtıkça

şimdiden tesekkur edıyorum .