• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin annesi

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
..............................................................................

Son düzenleme:
o anneden cok sey beklenir tatlım diyim helede sevgilin anneye karsı o durumdaysa durum dahada çekilmez hale gelir simdi böyleyse evlenince daha cok burnunu sokar emin ol ....:18::18::18:

walla diger yazdiklarina birsey demem ama soguk nevale kismina katiliyorum attigin mesaj cok soguk aramissiniz die basliyor onun yerine teyzecim vs die baslayan cumlelerle bi mesaj yazsaydin belkide boyle olmayacakti bence o senin sogukluguna bozuldugu icin gergin davranmis...k.bakma ama sevgilinin annesine katiliyorum...:27:
ayrica sevgilin yaninda oldugu halde neden yok vs.diyip yalan soylediniz orayi hic anlamadim...:26:

nerde teyze demis attigim msj aynen soyle diyor aramissiniz die basliyorrr nerde demissss:51:

hiç tanışmadığı kadına annecim deseydi bi de
tabi ki sizli bizli hitap edecekti zaten kadın şimdiden düşman gibi davranıyomuş
bu ne samimiyet yalakalık derdi kesin bu sefer
ayrıca çok da terbiyesizmiş yani o nasıl bir konuşmadır
sevgilin de utanması gerekeceği yerde savunma mekanizması oluşturmuş kıymetli anasına laf etmemek için
evlenirsen bu ikiliden çok çekersin bence

ya canım nebilim ben saygımdan öle yazdım okadar samimiyet yok aramızda çünkü . ya ama çok eli maşalı :( bide o yazdıkları siz hazmedebilirmiydnz?

annesi belki bir yere kadar katlanılabilir sayet sevgilin seni desteklerse ama hiç öyle gözükmüyor oda anneci gibi

tabi ki sizli bizli hitap edecekti zaten kadın şimdiden düşman gibi davranıyomuş
sevgilin de utanması gerekeceği yerde savunma mekanizması oluşturmuş kıymetli anasına laf etmemek için

hic tanismadigi kadinmiii:27:
sevgilisinin annesi belliki ciddi dusunuyorlar ki kadinda konu sahibini arayip oglunu sorabiliyor ki
yalakalik yapsin anne desin demiyorum ama en azindan teyze diyebilir sonucta sevgilsinin annesi terbiyesizligine birsey demem ama konu sahibide soguk davranmis:37:

Yok ben katlanamazdım benim hakkımda böyle düşünen bir insana :S

aynen öle canım annesi tabiki değer versin el üstünde tutsun ona değer vermeyen bana hiç vermez ama bununki tapma resmen ya . sürekli annem evlenınce eve geldiğinde yemek olmazsa temiz olmazsa bittin falan amaç sanki annem ne derse o gelinlikte bile sen secersın annem onay verir. düğünü ben sadece nikah snra güzel bi tatil istiyorum annem hayatta izin vermez annem annem annem annem annem :(:(

sevgilisinin annesi belliki ciddi dusunuyorlar ki kadinda konu sahibini arayip oglunu sorabiliyor ki
yalakalik yapsin anne desin demiyorum ama en azindan teyze diyebilir sonucta sevgilsinin annesi terbiyesizligine birsey demem ama konu sahibide soguk davranmis:37:

ya doğru bi bakımdan ama bi anda yazdım ve hani bu ne samimiyet demesin dye dikkat etmeye çalıştım o tersini anlamış bu arada bi arkadaş birlikte olduğunuzu niye sölemediniz demiş saat 2 falndı gece benm arkdşmdaydık yanlış düşünsün istemedim

ya canım nebilim ben saygımdan öle yazdım okadar samimiyet yok aramızda çünkü . ya ama çok eli maşalı :( bide o yazdıkları siz hazmedebilirmiydnz?

sen saygindan yazmissin ama o yanlis anlamis iste keske teyzecim kusura bakma aramissin duymadim iste x evde yanimda degil birazdan msne girecek falan die yani bu yalakalik degilki ictenliktir yani bana gore,:51:

benim de 3 senelik ilişkim var ciddi düşünüyoruz ama ikimiz de ailelerle tanışmadık, ben tanıştığımda da teyze filan demem siz diye hitap ederim soğuklukla ne alaka?
ayrıca mesela kardeşimin de sevgilisi var bana hediye almış ve biz tanışmadık, demek ki tanışmadan hediye filan gönderilebiliyomuş
kadın böyle psikopatsa telefonunu da alır, arayıp hakaret de eder yani
iyi ki yüzgöz olmamışsınız konu sahibi yoksa daha beterdi baksana

slm bayanlar bazı olaylar oldu ve ben farklı görüşler arıyorum çünkü ben afalladım kaldım. sevglimin teli bozuktu neyse bizde birlikteydik benim telle görüşüyolardı günde 40 kere arar abartısız neyse aksamda msj atmış canım ben x teyzen x yanındamı merak ediyorum diye. bende görmedim aramış yine görmedim sonra gördüm msj attım msj aynen şöyle '' aramışsınız ama duymadım şimdi gördüm ben eve geldim oda eve gitti şimdi msne gircek yazdım. tamam haklı merak etmiş oğlunu ama 24 yasında adam yani. sevglimde yanımdaydı bi arkdştaydık saat gec yanlıs dusunmesin dye ben evdeym dedım.sevgilm msne girdi annesinin yazdıklarını yazıyorum'' söle o fancye ona meraklı değilim ben delirmişim nasıl teli açmaz. densiz, terbiye ver ona, (sevglmde bu arada uyuyodu faln dyo ) banane uyumasın ben ararsam açıcak (utandgmı düşünmüş heralde (s.çarım utanmasın vs ben şok oldum kaldım yüzüm asıldı başka seylerde varda bunlar okuyabildiklerim. zaten sürekli evlendirmicem falan die konuşuyomuş bilmiyorum çok kafama takıldı ve sevgilm annesine tapar nerdeyse konuyu açtıgımda bana annem hakkkında konuşma kapa knuyu hoşlanmıyorum dedı sanki ben suçluymuşum gibi. gelecekten cidden korktum ve o an şok oldum kaldım agzmı acamadım zaten arkadaşım yanındaydı tartışmak istemedim ama başka biri olsaydı yerimde cıngar çıkarırdı nasıl konuşuyo annen böyle diye bilmiyorum abartıyomuyum :106:

Keşke Sevgilin Bunları Sana Söylemeseydi de Kendi İçlerinde Halletselerdi..

aynen öle canım annesi tabiki değer versin el üstünde tutsun ona değer vermeyen bana hiç vermez ama bununki tapma resmen ya . sürekli annem evlenınce eve geldiğinde yemek olmazsa temiz olmazsa bittin falan amaç sanki annem ne derse o gelinlikte bile sen secersın annem onay verir. düğünü ben sadece nikah snra güzel bi tatil istiyorum annem hayatta izin vermez annem annem annem annem annem :(:(

anasına köle mi seçiyormuş paşa hazretleri acaba, çok sinirlendim şu anda

ya doğru bi bakımdan ama bi anda yazdım ve hani bu ne samimiyet demesin dye dikkat etmeye çalıştım o tersini anlamış bu arada bi arkadaş birlikte olduğunuzu niye sölemediniz demiş saat 2 falndı gece benm arkdşmdaydık yanlış düşünsün istemedim

onuda ben yazdimm canimmm:1::1:anladim simdi saat gercekten gecmis :)

Back
X