merhaba arkadaşlar ben daha öncede belirttiğim gibi bikaç ay içinde pazarlamadan mezun olacağım 10 yıldır beraberliğim olan erkek arkadaşımada iş bulamama korkumu dile getirmiştim onunla aynı bölümdeyiz oda bunu annesine söylemiş benim korktuğumu anneside beni çok sever yardımcı olur her konuda demişki ben onu yanıma aldırtırım eğer oda isterse(perde firmasında çalışıyor üretim sanayide) birde demişki erkekler pazarlamacı olarak direk iş bulabilirler altına araba vs (arkalarıda çok bu arada erkek arkadaşıma bi yakını pınar ette onu yanına alacağını söyledikendisini dahadageliştirme şartıyla) ama bayanlarda daha çok tecrübeye bakılıyor ben onu yanıma alayım bölümü dışı biraz çalışsın ihracat işlerine falan yardım etsin bi tecrübe kazansın geliştirsin kendini sonra zzaten başka firmalardan teklif gelir pazarlama alanında demiş.Sorum şu ben annesinin dediklerini gayet haklı buldum fakat bi kaç sene içerisinde evleneceğim sizce müstakbel kayınvalidemle aynı yerde çalışmam nasıl olur ne biliyim hep gözü üzerimde olacak ya daha çok sıkarmıyım kendimi yada ne biliyim bihata yapsam utanırım falan bide gerçekten tecrübe ettiğimde alanımla ilgili teklifler alırmıyım pazarlamada çalışan varmı tecrübesi olan alımlar nasıl yapılıyor nelere bakılıyor bildiğiniz üzere heryerde tecrübeli eleman aranıyor çünkü yardım edebilirmisiniz bilgisiolan gören duyan fikirlerinize ihtiyacım var annesinin yanında çalışmamda nasıl olur ki tecrübesine ihtiyacım var evet ama çekiniyorum:26:
Sen sen ol sakin es kardes anne gibi yakinlarinla hatta akrabalarinla bile ayni ortamda calisma derim.sonra cikmak istesen bir mantikli neden bulamazsin.
Sen sen ol sakin es kardes anne gibi yakinlarinla hatta akrabalarinla bile ayni ortamda calisma derim.sonra cikmak istesen bir mantikli neden bulamazsin.
kendi diyorzatenbana tecrübe kazanmadan seni hiç bir yer almaz bayanları tecrübesiz almıyorlar tecrübe kazan gelen teklifler olur sonra pazarlama alanına yönelirsin diyor
kendi diyorzatenbana tecrübe kazanmadan seni hiç bir yer almaz bayanları tecrübesiz almıyorlar tecrübe kazan gelen teklifler olur sonra pazarlama alanına yönelirsin diyor