• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşları...

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.273
15.298
448
sevgilimin arkadaşlarıyla bu c.tesi tanışmayı planlıyoruz ama ben hayır diyip duruyorum..
siz olsanız tanışır mıydınız? napmalıyım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki tanış canım. sen neysen osun. sevgilin seni beğenmiş işte gerisi boş. kime ne. kendin gibi ol. tanışmayada git canım. sakın ben öyleyim ben şöyleyim diye düşünme. :34:

çok teşekkür ederim canım ama işte düşününce insan mükemmel görünmek istiyo onlara. acaba düşünürler mi hakkımda ay güzel değilmiş falan diye :( :30:

tabi ki de görüşmelisin canım unutma insanlar kıyafetle karşılarlar seni ama düşüncelerinle,söylediklerinle uğurlarlar. ben çok insan tanıyorum öyle düşünceleriyle,davranışlarıyla bir çok güzel bayandan daha iyi durduklarını,daha iyi saygınlık kazandıklarını. hem her güzelin de bir kusuru vardır takma sen bunları canım ve cumartesi orda ol:10::10::21:

canım sonuçta sevgilin beğenmiş seni önemli olan o. görüş bence kimene ki senin fiziğinden sen kendinden emin dur yeter:71:

hepinize çok teşekkür ederim umarım kendimi ikna ederim bu konuda... :58:

Sen insanları dış görünüşüne göre mi yargılarsın. Mesela yüzünde tamamen yanık izi olan biri senin arkadaşın olmaz mı. Yada bir bacağı olmayan yada gözleri görmeyen yada kulakları kepçe olan yada burnu kocaman olan bir insan senin arkadaşın olmazmı?

Sen böyle düşünüyorsun ki bir başkasının da senin hakkında böyle düşüneceği konusunda korkuların var. İnsanları hataları kusurları ve fiziksel özellikleri ile kabul edip duygu düşün ve davranışları ile değerlendirmek gerekir. Hem güzellik neye göre belirlenir. Belli bir kriteri mi var. Güzellik insanın içindedir.

Tvlerde bizlere GÜZEL diye sunulan insanlara bak. beden ölçüleri yüzleri saçları herşeyleri ile bizlere GÜZEL diye sunulurlar. Ama bir de onların gerçek yaşantılarına bak. Bir çoğunun mutlaka bir ahlaksızlığı vardır. Uyuşturucusundan fuhuşuna kadar... Şimdi bu koşullarda o bize GÜZEL diye gösterilen modeller mi güzel yoksa iyiyi güzeli isteyen bunun için mücadele eden, insanlara faydalı biri ama boyu kısa, yüzünde kocaman bir kırmızı leke olani yada saçları dökülmüş biri mi GÜZEL? kararını sen ver istersen. insanlara da senin hakkında böyle konuşmalarına fırsat verecek kadar kendini edilgen hissetme. Onlar da mükemmel insanlar değillerdir emin ol.

Back
X