Sevgilimin arkadaşları

askrnkrst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
93
0
36
İstanbul
meraba kızlar benim sorunum sevgilimin arkadaşlarıyla daha doğrusu sevgilimin en yakın arkadaşının nişanlısıyla kıza bi türlü ısınamıyorum çünkü yaşı benden büyük sürekli bana bilmişlik taslıyo dörtlü buluştugumuz zaman da sürekli onun dediği olsun sürekli o konussun istiyo ve ben o ortamda kasılıyprum sıkılıyorum sevgilime deyince de sıkıldıgımı sende mhabbete gir diyo normalde cok konuskan olmama ragmen o kız beni bastırıyo ve sürekli o konusuyo ama sevgiliminde en yakn arkadasının nişanlısı görüşmeyş de kes diyemiyorum ne yapayım sizce kızlar nasıl bi yaklaşım sergilemeliyim bde sevgilime olan yakın hareketleri benm bu denli sinirimi bozuyo

ben olsam soyle yapardım.madem cok samımı davranıyor sırf gıcıklık olsun dıye bende ona coooook samımı davranırdım hatta abartırdım ve herkesın yanında benım ıcın abla gıbı oldugunu soyler onu gıcık ederdım.malum yas olayları gerer kızları bunu ona yasat hakedıyor.senınkının yanında ara kızı tlf vardır oyle cok sevıyor gıbı davrankı kız apısıp kalsın.anladınmı yanı kızı ılgınle bıktır bunalt durmadan bısey sor bıdaha sızle olmak ıstemez.tabı bunları yaparken akıllıca davran kımse senın saf oldugunu dusunmesın.yanı karsındakını zekı gosterecek sorular sorma.ne demek ıstedıgımı umarım anlamıssındır.bu taktık hep ıse yarar.boylece sende kotu duruma dusmezsın zamanla o gorusmek ıstemez

ben ona benzer bişi denedim canım çok samimi gibi davranayım die bu sefer de bi baktım bana yok şu gün çalışmıyorum canım buluşalım bişiler yapalım kesin gel diye iyice abartmaya başladı bu arada normalde ben sevgilimle aynı şehirde değilim ben öğrenciyim o çalışıyo ama ben yinede onun yanına gidip 2 hafta felan kalıyorum ama işte beraber bulunmadığımız zaman bu en yakın arkadaşı ve sevgilisiyle çok sık vakit geçirdikleri için sürekli buluşunca da onlardan bahsediyolar çok sıkılıyorum sanki ben yokum ya orda

onlar senden daha eski bir arkadaşlığa sahipler yani görüşme diyemezsin sevgiline ters teper...sende aralarına girmeye çalış sevmeye çalış belki iyi arkadaş olursunuz.çünkü bu ilişkiyle ilerde evlenıncede görüşmek zorunda kalacaksın.sana eziyet olur...ne derler değiştiremediğin duruma uyum sağlamalısın...kendi huzurun için...

yok onlar daha 1 senedir arkadaşlar biz 4 senedir beraberiz zaten o kız da daha 7 aydır felan beraber arkaşıyla bide deniyorum aslında girmeyi aralarına ama dediğim gibi birlilte yaptıkları şeylerden bahsedince cok da konuya dahil olamıyorum

görmezden geliceksin canım, hiç takmıyomuş gibi davranıcaksın. eğer o senin bilmediğin konulardan bahsediyorsa sen de onun yanında sevgilinle onun bilmediği bir konudan konuş... merak etsin anlamasın o bişey anlatırken yüzüne bakma başka şeylerle ilgilen çok pür dikkat olma canım... zaten bi süre sonra bu onu rahatsız edecek, çok konuşmayı kesecektir zamanla. ay niye insanlar böyle olur hiç anlamıyorum. böyle olunca daha çok sevileceklerini mi düşünürler? sen ondan küçüksün diye ablalık taslamasının ne anlamı var, arkadaş gibi olsun işte nolcak sanki ne kaybedicek insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor.

ahh yaaa aynı dert bende de var.benim erkek arkadasımın 23 senelik arkadaşı ve sevgilisiyle bulusmalarımız oldu ama kız böyle bi kendini beğenmiş filan benden 1 yaş büyük ama çok büyükmüş gibi bana ablalık taslamalar filan en son dayanamadım erkek arkadasıma bi daha bulusmak istemediğimi o kızla aynı ortama girersem erkek arkadasımı orda bırakıp gideceğimi söyledim o da kabul etti bulusmayız dedi.ben arkadasıyla görüsmesini kısıtlayamam tabiki sadece bizi bir araya getirmesinler.evlilik nasip olursada daha simdiden söyledim sen gider arkadasınla görüsürsün beni o kızla karsılastırma diye.aynı sekilde sende böyle yapabilirsin yine erkek arkadasın görüssün arkadasıyla o da kızla bir araya gelmesin sende gelmemiş olursunn.ayyy yine hatırladım sinirlendim bak

ben de bisüredir öle yapmaya başladım canım ay bu seferde sanki dikkat cekmek ister gibi bi yere gidilecek bişey yapılacak herşeyi çocuklanarak sölüo boğazına yapışasım geliyo

canım ya görüşmeyelim deyince de olmuyo geçen sinemaya gittik mesela onlar da bizde kalmak istiyolarmış sinemadan sonra sevgilimin arkadaşı öle demiş benimkide iyi tamam demiş tabi bana deyince olmaz istemiyorum ben dedim nese biz bunları sinema cıkışı ektik sonra ertesi gün yine buluşmak istediler ben de yine hayır dedim bu sefer de sevgilimin arkadaşıyla arası kötü oldu benim yüzümden sonra da bana sevgilim yok senin yüzünden abartıon sen dedi bana haliyle bu durum bizim aramızı da gerdi

ben de bisüredir öle yapmaya başladım canım ay bu seferde sanki dikkat cekmek ister gibi bi yere gidilecek bişey yapılacak herşeyi çocuklanarak sölüo boğazına yapışasım geliyo

tam o sırada ağzının ortasına çakacaksın işte şaka tabi ama hakkaten ben de uyuz oldum şimdi. söylediklerine pek dönüt verme canım ciddiye alınmadığını düşünsün, sen cevap verdikçe devam eder çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…