Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilimin ayakları çok büyük ve kötü kokuyor :D :D
bu tırnak konusunda nasıl anlayamadık hayır yanı ınsanın doğasına aykırı ayak ağza gelecek petikür yapılacak dişlerlee erkekler neden böylemıde bulandırıc şeylerden hoşlanıyorr
burnu gaz cıkaran arkadastan tecrubelidir diye dusunuyorum hatta ikisini bir araya getirmeli bi yandan gaz bi yandan ayak kokusu bide tırnak yiyenide getirdinmi oh ne ala bir goruntu
burnu gaz cıkaran arkadastan tecrubelidir diye dusunuyorum hatta ikisini bir araya getirmeli bi yandan gaz bi yandan ayak kokusu bide tırnak yiyenide getirdinmi oh ne ala bir goruntu
bu tırnak konusunda nasıl anlayamadık hayır yanı ınsanın doğasına aykırı ayak ağza gelecek petikür yapılacak dişlerlee erkekler neden böylemıde bulandırıc şeylerden hoşlanıyorr
canım o konudada bellıydı bunun erkek oldugu hatta konunu son yorumlarına dogru bı arkadas yazmıstı ekşi sozlukten gelıp dalga gectıgını bıde nıckını tersten oku anlarsın
erkek olduğunu başlığından tahmin ediyorum,zira ayakları ÇOK büyük demen bende böyle bir izlenim oluşturdu,ne dememizi bekliyorsun bu durumda direkt kokuyor diyebilirdin değil mi ? ayakları büyükse diye bi önerme kuralım sizde ekşi sözlük olarak gece gece eğlenin niyet bu sanırım