- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halamı gülmüyo konusmyo fazla baya geçmişZamanla gecmiycek sadece alısacak.. 6 senelik erkek arkadasimin babasi ilk tanistigimiz zamanlarda vefat etmisti kalp krizinden. Mart ayında resmen hic gülmez konusmaz yasa boğulur. Okadr sene gecmesine ragmen etkileniyor insan.. Allah sabır versin erkek arkadasinada
Yok canim okadarda degil. Mart ayında vefat etmisti . yine her sene mart ayinda yüzü gülmez konusmaz. Marttan hep nefret ederHalamı gülmüyo konusmyo fazla baya geçmiş
Cok düşkünmüydü oda babasına acaba pskolıjısnn düzelmesi ne kdar sürerYok canim okadarda degil. Mart ayında vefat etmisti . yine her sene mart ayinda yüzü gülmez konusmaz. Marttan hep nefret eder
Yok canim okadarda degil. Mart ayında vefat etmisti . yine her sene mart ayinda yüzü gülmez konusmaz. Marttan hep nefret ederHalamı gülmüyo konusmyo fazla baya geçmiş
Baba sonucta pskoloji kolay birsey degil.Cok düşkünmüydü oda babasına acaba pskolıjısnn düzelmesi ne kdar sürer
Allah sabır versin mekanı cennet olsun sevgilini biraz rahat bırak benmkinin babası askerdeyken vefat etti ben günlerce ulaşamadım en son yanına gittim durmadan ağlaştık cenazesini askeriyeye taşıdılar askerliği bitti sonra düzeldi yalnız kalmayı tercih ediyorlarKızlar hersey bıanda oldu erkek arkdasmn babası vefat ettı erkek arkdaşım babasına çok düşkündü. Babası yaşlydı ona bebek gibi davranırdı eve gitmeden herseyini alırdı falan sürekli ilgilenirdi.Şuan resmen tramva geçiriyo ikikez evlerine gittim okadar kötü olmuşki içine atıyo eriyo resmen annesının kızkardeslernn yannda aglamamaya calısıyo bugün aradm cvp vermedı telefonu canım almıyo dedi dün yanndaykende yaklasamadm ona yabancı gibiydi napıcamı bilmiyorum yaşayan varmı ne zaman düzelir atlatır nasıl davranmalı yaklaşmalıyım.Hala inanamıyorm olanlara sanki hayatmızda hep bi eksiklik olcakmış gibi hissediyorum hem sevgilime üzülüyorm hem babasını tanımasamda ona hemde hayatmızda eksiklik olcak diye sevgilim bunun eksikliğini hep yaşıycak üzülcek bende hissetcem diye.