Sevgilimin bana olan ilgisi azaldı.

Dahafazlailgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
64
81
3
30
Merhaba.

Erkek arkadaşımla genel olarak iyi giden bir ilişkimiz var. Beni önemser, bir hata yaptığı zaman hatasını kabullenmeyi bilir, çok iyi anlaşırız, bana ilgi gösterir vs.

Geçen hafta çok güzel geçen bir tatil yaptık. Çok keyifli ayrıldık ikimiz de. Ama ben ondan sonra ailemin yanına geldim, haftaya onun yanına gideceğim. Bir haftadır ayrı şehirlerdeyiz yani.

Ne olduysa bu bir haftada oldu. Sevgilimin bana karşı olan ilgisi azaldı, ufak tartışmalarda beni kırıp kırmayacağını önemsememeye başladı. Sevgisini göstermiyor. Onu çok seviyorum, bu süreçte ilgimle boğmamak için çaba da gösteriyorum. Fakat içim çok buruk. Karşımda farklı birisi var sanki. Bu değişimi kabullenemiyorum. Eski halini çok özledim, mutsuzlaşmaya başladım.

Hayatımın merkezinde değil aslında ama çok sevdiğiniz adam birden farklılaşmaya başlayınca insana çok kötü hissettiriyor. Bir şeye hevesim kalmadı adeta.

Sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi? Nasıl baş ediyorsunuz? Kendimi çok güçsüz hissediyorum

Evet ama ilişkimiz henüz bir senelik bile değil.
İlk defa bu kadar yakın olduğunuz için kendisini geri çekmiş olabilir. Erkekler bir kadın ile duygusal anlamda çok yakinlasinca birden korkuya kapılıp kabuklarına çekiliyorlar. Sen susunca onun da adım atmadigini söylemişsin. Yalnız kalmak istiyor demek ki. Onun yanına gidene kadar tut kendini bence. Yuzyuzeyken analiz et. Hâlâ bi soğukluk hissedersen sor nedenini.

Aynısı başıma geldi ilişki boka sardı bitirdim. Fazla anlamlar yuklememeye çalış ve kendini geri çek.

kısa süreli bir ilişki miydi? ne kadar zaman oldu siz başlayalı? belki kendi içinde sorunları olabılır ya da ilgisi azalmış yeterince sevmıyor olabılır artık ilişkiden sıkılmışta olabilir

bir sorunu olabilir mi ki

Bir hafta çok kısa bir süre değil mi bu kadar güçsüz hissetmek için? Kırılınca bir gece de bir ömür gibi geçer biliyorum ama madem ilişkiniz şu ana kadar iyi gidiyordu, ailesiyle bir problemi olabilir, başka birşey olabilir.. Hemen üzmeyin kendinizi, gerginliğiniz hareketlerinize yansır iyice beter olur, bekleyin yüz yüze gelmeyi.

Sebebini öğrenmeye çalışın. Söylemiyorsa bir şeyler gizlediğini hissettiriyorsa siz de uzaklaşın ondan. Sebepsiz yere sizden uzaklaşmış olması mümkün değil. Muhakkak uzak kaldığınız dönemde bir şeyler olmuştur. Umarım her şey düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir insanı tanımak için ya yolculuk yapacaksın ya da aynı evde kalacaksın derler acaba beraber tatildeyken bir tavrınızdan ,huyunuzdan mı hoşlanmadı ?

Onunla tatile gittiğin için seni basit bir kadın olarak mı görüyor artık acaba? Böyle kafalarda var maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…