Sevgilimin basi belaya girerse :(

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
Hayırlı aksamlar.... hemen konuya gireyim ben üniversite öğrencisiyim halam benim okuduğum bölümle ilgili bi iş yapıyor, çalıştığı ortamı seviyorum, yaptıkları işleri inceliyorum, halamlada cok samimiyizdir ben sık sık onun çalıştığı yere giderdim. Şimdi onun departmana yeni bi adam başladı ve bana asılıyor 1aydir... başka görüştüğüm biri olduğunu citlatdim ama geldi bana geçen hafta bi akşam randevuya çıkalım yemek falan yiyelim dedi.... sevgilim artık oraya giderken tedirgin olmamdan iskillendi ve ben ondan sakladikca kötü olduğum için itiraf ettim bu olayı. Dovucem falan diyor başını belaya sokacak... konuşayım diyro ama çocuk muyum ben velim gibi rahatsız etmeyin diye konuşacak.... Ayrıca konuşmaz o tehdit eder... offf napicam??

sen bunu diyen adama neden açıkça olmaz demedin

adam net bir şekilde çıkma teklif etmiş olmaz çıktığım var diyecektin

sevgiline söylemekten daha kolay değil mi

sevgilini de uyar adamla muhatap olma daha fazla sarmasın de

biraz gitme unutur

sen bunu diyen adama neden açıkça olmaz demedin

adam net bir şekilde çıkma teklif etmiş olmaz çıktığım var diyecektin

sevgiline söylemekten daha kolay değil mi

sevgilini de uyar adamla muhatap olma daha fazla sarmasın de

biraz gitme unutur
Dedim. Ondan sonra da gitmedim oraya ama sevgilime itiraf edince sevgilim, sevgilisi olana çıkma teklif eden bi redle pes etmez seni ilk gördüğü yerde tekrar asilacak korkutmak lazım vs diyor...

Öncelikle sevgiline onun himayesinde olmadığını, kendi problemlerini kendin halledebileceğini söyle. Koskoca kadınsın bu tür şeylerle başa çıkabilmen lazım. Gerekirse bir gün gelir ordan alır seni adama görünürsünüz elele olur biter. Konuşmak falan çok çocukça ve gereksiz şeyler. Ne diyecek "sevgilimden uzak dur yoksa şişlerim" mi?

İkincisi tekrar olursa adamı kesin bir dille reddet. İş yerine gittiğin zaman selam falan verme, tavrını anlasın.

Dedim. Ondan sonra da gitmedim oraya ama sevgilime itiraf edince sevgilim, sevgilisi olana çıkma teklif eden bi redle pes etmez seni ilk gördüğü yerde tekrar asilacak korkutmak lazım vs diyor...

abartmış

adam şansını denemiş senin sevgilin ile ne kadar ciddi olduğunu ne bilsin

bir de günümüz kızları işi olan erkek görünce öğrenci sevgililerini bırakıyor

böyle bir fikir var o nedenle açıkça teklif etmiş yer içer gezeriz modunda

aynı departmandalarsa haliyle erkek arkadasın hicbirsey olmamıs gibi davranamaz

abartmış

adam şansını denemiş senin sevgilin ile ne kadar ciddi olduğunu ne bilsin

bir de günümüz kızları işi olan erkek görünce öğrenci sevgililerini bırakıyor

böyle bir fikir var o nedenle açıkça teklif etmiş yer içer gezeriz modunda
Terbiyesiz adam ona da kızgınim. Aynen öğrenci sevgilim olsun para yedireyim gezelim tozalim diye düşünmüş olabilri

aynı departmandalarsa haliyle erkek arkadasın hicbirsey olmamıs gibi davranamaz
Halamla aynı yerdeler ben de uygun oldukları zamanlarda giderdim şimdi gitmesem halam iskillenir ayrıca o ortamı seviyordum o gelmeden once:(

Halamla aynı yerdeler ben de uygun oldukları zamanlarda giderdim şimdi gitmesem halam iskillenir ayrıca o ortamı seviyordum o gelmeden once:KK43:
Sessiz kalmak zor geliyordur da yok efendim dövmek yok efendim tehdit etmek vs olur mu yani

Back
X