Sevgilimin bel altı muhabbet çeviren arkadaşları

yngonc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
2
0
1
30
Herkese iyi geceler. Sevgilimle ayrılma aşamasındayım. Belki ortak bir paydada buluşuruz dedim düzgünce kendisine anlatmaya çalıştım çevresinde böyle insanlar varken düzeyini koruyamayacağını anlattım çünkü gerçekten aşığım ama mecbur ayrılacağım anlamamaya devam ederse. Birazdan telefonda son konuşmamızı yapacağız. Arkadaşları bel altı konusan kadınlar hakkında iğrenç iğrenç konuşan insanlar, hatta bir tanesi eşini aldatmış masöz ile. Duyunca tepkimi gösterdim dedi ki kadına söyleyip de onu üzemem. Arkadaşıma gerekeni söyledim bozuldu dedi. Çocukları da var. Böyle insanlarla arkadaş kendisi ve kızdığımda diyor ki onlar gibi düşündüğüm anlamına gelmez onların yaptığını yapmam kendi aklım var.. Yapayalnız mı kalıyım diyor hepsini silip. Banane sanane ne yaparsa yapar kendi günahı diyor. Yalnız kalacağım diyor çünkü ben yurt dışına gideceğim kariyerim için uzak kalacağız uzun bir süre. Onları silmezse de ayrılacağım aklım kalır güvenemem. Sizce haksız mıyım bilmiyorum

Sen daha iyi arkadaşlar bul adama onlarla tanıştır😂 canım erkeklerin çoğunda vardır o bel altı muhabbetler yapma Allahını seversen. Sen onun arkadaş seçimine karışırsan yarın o da senin arkadaşına bir kulp bulur karışır. Herkes kendi hatasından sorumlu. Ayrılıp Yarın bir sevgilin olacağı zaman bir de arkadaşlarını inceleyeceğim mi diyeceksin.

İnsanlarin cevresi yasam tarzını etkiler. Cevresinde serseri terbiyesiz insanlar barindiran kisiler ister istemez etkilenir. Bu benim görüşüm elbet. Bence sevgilin oyle biri degilse onlarla fazla gitmemeli. Yakin cevremde olan seylerden gozlemledigim budur.

. Arkadaşları bel altı konusan kadınlar hakkında iğrenç iğrenç konuşan insanlar, hatta bir tanesi eşini aldatmış masöz ile
Yani şu cumle bile yetiyor. Kadinlar hakkinda ne hakla iğrenç konuşuyorlar? Asıl igrenc olan onların zihniyeti.. bizleri küçük goren asagilayan aslinda zavalli olan onlardır.

Itiraf et burada bizbizeyiz şimdi. Yurtdışına gideceğin için zaten ayrılmak istiyorsun ve bahane arıyorsun bence. :KK45: bütün erkeklerin iğrenç arkadaşları vardır bu ayrılma sebebi değil. :KK50:

Bence haklı değilsiniz. Sevgilinizin eğer kendi fikri olmayan etrafında etkilenerek sizi aldatabilecek biri olduğunu düşünüyorsanız bir dakika durmayın ayrılın. Eğer bu durum sadece sizin kuruntunuz ise haksızsınız. Arkadaşlarımın özel hayatı beni ilgilendirmez ben bana karşı olan tutumuna bakarım. Bence sizi de ilgilendirmesin herkesin hayatı kendine. Eğer sevgiliniz irade sahibi bir insansa zaten arkadaşları ne yapsa yapsın o kendi bildiğini okur eğer değilse de gerçek yüzünü görmüş olursunuz kurtulduğumuza sevinin. Belki onun da kendince bir sebepten görüşmenizi istemediği bir arkadaşınız var o zaman hemen silecek misiniz arkadaşınızı?

Itiraf et burada bizbizeyiz şimdi. Yurtdışına gideceğin için zaten ayrılmak istiyorsun ve bahane arıyorsun bence. :KK45: bütün erkeklerin iğrenç arkadaşları vardır bu ayrılma sebebi değil. :KK50:
Aşk kelimesini kullandım, küçümsenecek bir duygu değildir. Gerçekten rahatsız oluyorum ben onun aklına ahlaksızlığın sokulmasından. Sevgim ayrılmak isteyecek kadar az değil, olsa olsa ağlayarak ayrılırım.

Güvenmediğin için ayrıl bence kötü arkadaşları olduğu için değil

Benim de arkadaş çevrem çok geniştir muhafazakarı da vardır rahatı da ve özel hayatlarına pek karışmam ancak iş sevgilinize de sıçrıyorsa sıkıntı. Bütün çevresi mi böyle yoksa sadece bir grup mu?

Arkadaşının hayatı onu bağlar ne yani bunun için ayrılmak mantıklı mı? Önemli olan sana nasıl davrandığı.. hepimizin hayatında vardır tek tük böyle kişilikler. Benim arkadaşlarımın çoğu içer ve gece alemini sever mesela. Ben de tam tersi . Bir arkadaşımın bebeği doğduğundan beri annesinde kalıyor. Kendisi sadece hafta sonları gidip görüyor. Kocası ile bekar gibi takılıyorlar. Bense bir gün çocuğumdan ayrı yatmadım. Bu kişilik meselesi. Herkes bir değil .

Malesef evli-bekar erkeklerin neredeyse tamamı belalti muhabbetler yapıyorlar.
Bunu engellemek imkansız.

Canim bizimkininde böyle arkadaşı vardi ama evlenince kendi gitmemeye karar verdi zaman geçtikçe uzaklaşıyorlar eger erkek arkadaşında sorun yoksa bu bahane gelir.

Back
X