Sevgilimin beni aldattığından şüpheleniyorum!

Basak266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2024
13
1
1
25
Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır her anlamda güzel giden bir ilişkim var. Sevgilimle aramız çok iyi, hatta imrenilecek çiftlerdeniz diyebilirim. Fakat geçen gün yaşadığımız bir olay beni düşündürdü. Birkaç gün önce kardeşimle konuşurken kardeşim eski sevgilisini başka bir kızla görsem ne yapacağımı sordu, ben de hiçbir şey yapmazdım dedim. Bunun üzerine kardeşim ben senin sevgilini görsem ağzını burnunu kırardım dedi. Ben de biz şu anda sevgiliyiz gibi cevaplar verdim. Sonra kardeşimle tartıştık ve ben de bu konuyu sevgilime anlattım. Sevgilim de bir anlık saçmalamasın ya öyle bir şey yapmasın dedi. Nasıl yani dedim, gelip dövmesin öyle şey mi olur dedi. Ne saçmalıyorsun sen dedim. Öyle bir şey yapmam ben diyeceğine bunları mı söylüyorsun dedim. Aşkım tabii ki yapmam kafam bir anlığına daldı dedi. Bilmiyorum o günden sonra içime bir şüphe düştü. Konduramıyorum çünkü her anımız birlikte geçiyor ve beni çok sevdiğini biliyorum. Eğer böyle bir şey yaparsa bu benim için çok ağır olur. Peki sizce nasıl öğrenebilirim?

Kardesınızle konuşarak

Hatta alttan bi şüphelenıyorum falan yapın ağız arama gibi . Belki sizi üzmemek için söyleyememiştir

Kardeşinizle aranızda geçen konuşmayı pek anlamadım, biz şu an sevgiliyiz demişsiniz sonra da tartışmışsınız??
Böyle bir sebepten aldatıldığınızı düşünmeniz de biraz tuhaf

Kardeşinizle aranızda geçen konuşmayı pek anlamadım, biz şu an sevgiliyiz demişsiniz sonra da tartışmışsınız??
Böyle bir sebepten aldatıldığınızı düşünmeniz de biraz tuhaf
Kardesim sevgilisinden yeni ayrıldı ve inanılmaz ağır geçiyor onun için bu süreç. Öyle eski sevgilimi başka bir kızla görsen ne yaparsın diye sorunca ben de hiçbir şey yapmam dedim. Hiçbir şey yapmam dediğim için tartıştık. kardeşim de Ben senin sevgilini görsem ağzını burnunu kırarım dedi. Bu konuyu sevgilime anlattım. Sevgilim de dedi ki öyle bir şey yapmasın. Yani ağzımı burnumu kırmasın dedi. Ben de ne alaka zaten sen öyle bir şey yapmıyorsun şu anda bunu düşünmen ne kadar tuhaf dedim, konu bu aslında

Back
X