• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin beni kızdırması

asigimbensana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
228
1
0
İstanbul
merhaba bayanlar...
canım biraz sıkkın ve sizlerin görüşlerine ihtiyacım var. hiç uzatmadan hemen konuya gireyim
benim sevdiğim kişi askerde. onu deli gibi seviyorum ve kıskanıyorum. o da çok iyi bilir bunu. her gün konuşuruz uzun uzun ama ben müsait olmadığım için iki üç gün konuşamadık ve çok özledim onu. üç gün üç asır gibi geldi bana. neyse işte bugün fırsatını bulduk konuşmaya başladık telefonda. (doğuda olduğu için) normalde çarşı izni yok . rahahatsızlığından dolayı 1 hafta felan çarşıya çıkması gerekiyodu, doktora gidecekti çünkü. daha ben ona onu nasıl özlediğimi anlatmadan bana "burda öyle kızlar var ki görmen lazım, gözümüz gönlümüz açıldı" diye şaka yaptı. ben de sinirli şekilde "o zaman hep orda kal, heralde böyle mutlusun" dedim. sonra "deli misin aşkım sen ben senden başkasına nasıl bakarım" diye konuştu konuştu konuştu...sonra özürdiledi. halen kızgınım. tabi bu ilk bu tür şakası değil. bunun için çok kez tartıştık ama "bitanem ben senden başkasına bakmam ama seni kızdırmak hoşuma gidiyor" diye özürdiler hep. böyle şakalar yapmıycam bi daha der. gönlümü alır ben de hemen yumuşarım. ama ben o kadar sinirleniyorum ki bi keresinde 1 gün boyunca sinirden ağladım ve konuşmadım. :31: çünkü hazmedemiyorum. bunu bildiği halde yapması hakaret gibi geliyor bana. ben ona desem "şu adam da çok yakışıklı " diye, haftalarca trip yapar bana. "bir bayana yakışmaz bu laflar" der. peki erkeğe çok mu yakışıyor?
şimdi kızlar iki sorum var sizlere
- neden bile bile ısrarla böyle şakalar yapıyor ?
- ben ne yapmalıyım ki bi daha böyle şakalar yapmasın ?

onu uyardığın halde böyle yapması garibime gitti :) bence bi dahaki konuşmanızda tekrar uyar hoşuma gitmiyor rahatsız oluyorum de :) tekrar yaparsa sende aynı şakayı ona yaparsın bişey dersede nasıl oluyomuş de :9: bunlar tatlı atışmalar :) moralini bozma.

onu uyardığın halde böyle yapması garibime gitti :) bence bi dahaki konuşmanızda tekrar uyar hoşuma gitmiyor rahatsız oluyorum de :) tekrar yaparsa sende aynı şakayı ona yaparsın bişey dersede nasıl oluyomuş de :9: bunlar tatlı atışmalar :) moralini bozma.
bi gün işte "şu adam da çok karizmatik aşkım" diye söyledim. intikam alayım dedim. gönlünü zor aldım bir ay boyunca. :36: ama sinir oluyorum :31: bu da beyfendimin hoşuna gidiyo

cnm bizdede oluyo arada öle karşılıklı sinirlendirmeler bunlar tatlı tartışmalar dozu artmadkça bozma moralini :)

askerin nerde cnm?

tatlı atısmalar bunlar takılma fazla bence:)

Ama cok rahatsız oluyorsan, sen ona misilleme yaptıgında bır ay boyunca gonlunu alırsan sevgılın bunu tabıkı anlamaz.
yanı o sakınlesınce, ne hısettıgımı anla dıye yaptım demelısın net bır sekılde.

yada her seferınde uyarıcaksın. Her an bunu soyledıgını sanmıyorum sende cok ustunde durma bana kalırsa.
cunku kızdıgımız seyı ogrendıklerınde bılerek yapıyorlar:))

bizde karşılıklı olmuyo canım. o yapıyo ben sinir oluyorum sadece. ama aynısını ben ısrarla yapsam kıyamet kopar

o zaman tavrını koy trip fln yap ama çok üstüne gitmeden asker sonçta maalesef askerde daha narin oluyorlar :)

askerin nerde görevini yapıyo demedin cnm?

merhaba bayanlar...
canım biraz sıkkın ve sizlerin görüşlerine ihtiyacım var. hiç uzatmadan hemen konuya gireyim
benim sevdiğim kişi askerde. onu deli gibi seviyorum ve kıskanıyorum. o da çok iyi bilir bunu. her gün konuşuruz uzun uzun ama ben müsait olmadığım için iki üç gün konuşamadık ve çok özledim onu. üç gün üç asır gibi geldi bana. neyse işte bugün fırsatını bulduk konuşmaya başladık telefonda. (doğuda olduğu için) normalde çarşı izni yok . rahahatsızlığından dolayı 1 hafta felan çarşıya çıkması gerekiyodu, doktora gidecekti çünkü. daha ben ona onu nasıl özlediğimi anlatmadan bana "burda öyle kızlar var ki görmen lazım, gözümüz gönlümüz açıldı" diye şaka yaptı. ben de sinirli şekilde "o zaman hep orda kal, heralde böyle mutlusun" dedim. sonra "deli misin aşkım sen ben senden başkasına nasıl bakarım" diye konuştu konuştu konuştu...sonra özürdiledi. halen kızgınım. tabi bu ilk bu tür şakası değil. bunun için çok kez tartıştık ama "bitanem ben senden başkasına bakmam ama seni kızdırmak hoşuma gidiyor" diye özürdiler hep. böyle şakalar yapmıycam bi daha der. gönlümü alır ben de hemen yumuşarım. ama ben o kadar sinirleniyorum ki bi keresinde 1 gün boyunca sinirden ağladım ve konuşmadım. :31: çünkü hazmedemiyorum. bunu bildiği halde yapması hakaret gibi geliyor bana. ben ona desem "şu adam da çok yakışıklı " diye, haftalarca trip yapar bana. "bir bayana yakışmaz bu laflar" der. peki erkeğe çok mu yakışıyor?

umursamazsan yapmaz bence kızdığını belli etme snin sinir olmadığını anlayınca yapmaz bir daha....

tatlı atısmalar bunlar takılma fazla bence:)

Ama cok rahatsız oluyorsan, sen ona misilleme yaptıgında bır ay boyunca gonlunu alırsan sevgılın bunu tabıkı anlamaz.
yanı o sakınlesınce, ne hısettıgımı anla dıye yaptım demelısın net bır sekılde.

yada her seferınde uyarıcaksın. Her an bunu soyledıgını sanmıyorum sende cok ustunde durma bana kalırsa.
cunku kızdıgımız seyı ogrendıklerınde bılerek yapıyorlar:))
her an değil zaten ama söyleyişi ve hafiften gülüp gülüp durması iyice uyuz edio beni

o zaman tavrını koy trip fln yap ama çok üstüne gitmeden asker sonçta maalesef askerde daha narin oluyorlar :)

askerin nerde görevini yapıyo demedin cnm?
tunceli. malesef öyle oluyolar diye çoğu şeyi bilmezden geliyorum

her an değil zaten ama söyleyişi ve hafiften gülüp gülüp durması iyice uyuz edio beni

tunceli. malesef öyle oluyolar diye çoğu şeyi bilmezden geliyorum

ıyıde hem kızıcaksın, hem o yapıcak e sana kalan bu durumu kabullenmek yanı.
kıskanılcak bısey yok, askerıyeden kız gecmese bıle bunu soyluyorsa hayali kızları mı kıskanıyorsun?

Son düzenleme:
merhaba bayanlar...
benim sevdiğim kişi askerde. onu deli gibi seviyorum ve kıskanıyorum. o da çok iyi bilir bunu.
her gün konuşuruz uzun uzun ama ben müsait olmadığım için iki üç gün konuşamadık ve çok özledim onu. üç gün üç asır gibi geldi bana. neyse işte bugün fırsatını bulduk konuşmaya başladık telefonda. (doğuda olduğu için) normalde çarşı izni yok . rahahatsızlığından dolayı 1 hafta felan çarşıya çıkması gerekiyodu, doktora gidecekti çünkü. daha ben ona onu nasıl özlediğimi anlatmadan bana "burda öyle kızlar var ki görmen lazım, gözümüz gönlümüz açıldı" diye şaka yaptı. ben de sinirli şekilde "o zaman hep orda kal, heralde böyle mutlusun" dedim. sonra "deli misin aşkım sen ben senden başkasına nasıl bakarım" diye konuştu konuştu konuştu...sonra özürdiledi. halen kızgınım. tabi bu ilk bu tür şakası değil. bunun için çok kez tartıştık ama "bitanem ben senden başkasına bakmam ama seni kızdırmak hoşuma gidiyor" diye özürdiler hep. böyle şakalar yapmıycam bi daha der. gönlümü alır ben de hemen yumuşarım. ama ben o kadar sinirleniyorum ki bi keresinde 1 gün boyunca sinirden ağladım ve konuşmadım. :31: çünkü hazmedemiyorum. bunu bildiği halde yapması hakaret gibi geliyor bana. ben ona desem "şu adam da çok yakışıklı " diye, haftalarca trip yapar bana. "bir bayana yakışmaz bu laflar" der. peki erkeğe çok mu yakışıyor?

bunu yapıyooo çünkü senin sevginden ve onu kıskandığından o kadar emin ki ;

1.si kendi egosunu tatmin ediyor

2.si seni bu kadar üzdüğünün farkında değil ve bu durum onun hoşuna gidiyor.

eğerki bir daha yapmasını istemiyorsan yaptığı şakaları ciddiye aldığını,kimsenin vazgeçilmez olmadığını,tekrarlaması durumunda ilişkini gözden geçireceğini söyleyebilirsin.tabiki bunları söylerken tavrın çok önemli kararlı görmeli seni yoksa havada kalır isteğin.

değişirse ne ala değişmezse senin karakterin girer devreye ya sözünün arkasında durur terk edersin,ya da sevgilinin egosunu 2 katına çıkartmış olursun..iyi düşün yaniii:34::34:

hayali mi? canım ben net anlatamadım sanırım

yoo.. gayette anladım. sevgılınız burda ne kızlar var gozum gonlum acıldı demıs tamam buraya kadar anlasıldı, ee bu sakaları sureklı yapıyosa her seferındede muhtesem guzellıkte kızlar gormuyor degılmı?
yanı bırazda isin sakası ne yani her seferınde guzelım kızlara bakıp mı bunu soyluyor?
sonuc olarak bakmadıgı bıseyı soylemıyor mu?

bunu yapıyooo çünkü senin sevginden ve onu kıskandığından o kadar emin ki ;

1.si kendi egosunu tatmin ediyor

2.si seni bu kadar üzdüğünün farkında değil ve bu durum onun hoşuna gidiyor.

eğerki bir daha yapmasını istemiyorsan yaptığı şakaları ciddiye aldığını,kimsenin vazgeçilmez olmadığını,tekrarlaması durumunda ilişkini gözden geçireceğini söyleyebilirsin.tabiki bunları söylerken tavrın çok önemli kararlı görmeli seni yoksa havada kalır isteğin.

değişirse ne ala değişmezse senin karakterin girer devreye ya sözünün arkasında durur terk edersin,ya da sevgilinin egosunu 2 katına çıkartmış olursun..iyi düşün yaniii:34::34:
şakaları için terk edilmez ki sevgili. öyle tehtitkar davranmak aşkı yıpratır tamamen. sadece çok kızıyorum onun da beni anlamasını istiyorum. biliyorum beni sevdiğini ama işteeeee off

yoo.. gayette anladım. sevgılınız burda ne kızlar var gozum gonlum acıldı demıs tamam buraya kadar anlasıldı, ee bu sakaları sureklı yapıyosa her seferındede muhtesem guzellıkte kızlar gormuyor degılmı?
yanı bırazda isin sakası ne yani her seferınde guzelım kızlara bakıp mı bunu soyluyor?
sonuc olarak bakmadıgı bıseyı soylemıyor mu?

hayali ya da değil. baktı ya da bakmadı. sonuç olarak o tür şeylerin şakası bile hoş değil. sorun da bu zaten. anlatabildim mi? o tarz cümlelere "ay aşkım iyi yapmışsın kızların en çok nesine bayıldın" diye gülen var mı bilmiyorum

Back
X