Sevgilimin doğum günü ne almalıyım ?

betulkaralar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
6
1
1
30
Merhabalar,

Kızlar sevgiliminin doğum günü yaklaşmakta sizce ne almalıyım tavsiyesi olan var mı ?

ben eşime bugüne kadar aldıklarımı yazayım belki fikir olur :)
şapka-bere takımı,parfüm,kemer cüzdan- kazak-gömlek-saat- kendi ördüğüm atkı- ikimizin resmini bastırdığım kupa- işyeri için masasına isimlik (Ad-Soyad yazıyor ya hani)- internetten üzerinde arapça besmele yazan çok hoş bir kalem hediye aldım ve gören herkes kendiside bayıldı-traş makinası-işyerindeki masasına sevimli yaşlı bir karı koca biblosu aldım-gs li pijama takımı.
10 yıldır beraberiz bi yerden sonra tekrar etmeye başlıyor evlendikten sonra ihtiyaçlarına göre değişiyor hediyeler şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım işinize yarar. İsme özel hediyelerde bence hoş oluyor düşünebilirsiniz:KK66:

benimkininde yakınlarda ve çok şık ve beğendiği marka bir gömlek aldım ve Tema vakfına Onun adına fidan bağısı yapıcam :)

bende şimdiye kadar aldıklarımı yazayım da fikir olsunn :)
ikimizin resimlerinin olduğu yastık yaptırmıştım ikimizi de birer adet :)
tuttuğu takımın forması, pijaması
saat, gömlek-hırka, hummel marka spor ayakkabı ve sweatshirt, kol düğmesi ikimizin baş harfleri, tesbih yaptırmıştım ucunda yine baş harflerimiz vardı, çelik künye ile kolye(takmayı sevdiği için) :)
arapça ikimizin isimlerinin yazdığı yüzük.. cüzdan-kartlık seti, bi zamandan sonra aynı şeyler başa sarıp duruyor işte ama erkeğe alınabilecekler kısıtlı bence :) düşünebilirsin bunlardan birini..

Back
X