Önce bizim böyle şakalaşırken çektiğimiz videolarımız vardı önce böyle romantik komedi tadında bi'hikaye yazdım onun küçüklüğüne dair anlattıklarından vs.alıntılar yaptım. Araya fotoğraflar ama hep konuyla alakalı. En sonlara yaklaştıkça müziğin sesini kısıp, videolardan konuya uygun, komik yerleri aldım birleştirdim

Sonra cd üzerine fotoğraflarımızdan ve hitap şekillerimizden oluşan bir sticker hazırladım. Tüm fotoğraflarımızdan kolaj yapıp onu da sticker olarak matbaada bastırdım son olarak mektup yazacağım sayfaların kenarlarına da fotoğraf koydum. Hediye olarak Polo'dan gömlek üstüne bir kazak aldım, Fb'nin deodarantı, kupası ve notlar alacağı kalemi içinde yer alan deri kapaklı bir defteri de kutuya koydum. Hepsini tek tek craft kağıdıyla kapladım. Bant yerine fotoğraflardan oluşan stickerlarımızı yapıştırdım ve her hediyenin içine küçük notlar yazdım hediyelere yönelik. Cd kapağı da hazırladığım videomuzla, mektubu kutunun en altına koydum ki hediyeler tam bitti derken nokta atışını ordan yapabileyim

. Bi'de üni.son sınıftayız ve erkek arkadaşım öğrenci evinde, ailesinden uzakta olduğu için çok meraklı kısırmış, patates salatasıymış falan çok seviyor. Onları da yaptım börek vs. Sonra eve giderken pastaneye uğradım güzel bi'pasta seçtim üstüne romantikten ziyade gülünecek bi'şey yazdım. Bi'kere erkek arkadaşım çok düğün oluyo diye ailesine size 10 sene düğün yok demişti ben o an refleks haliyle hiiiiii 33 mü

demiştim, 10 sene sonra o yaşta olacağız diye çok gülmüştük. Pasta üstüne "33'müş :)" yazdırdım ben de

Şarap aldım bi'de özel gün diye.
Sonra o odadayken ben içeri gidip güzelce masa hazırladım pastanın mumlarını yaktım, aldığım mumları masaya koydum vs. Masayı görünce hangi ara yaptım diye çok şaşırdı. Tabii şarabı içemedik zira annelerin gün sofrası gibi olan masada şarap çok sırıttı kadehlerle su içtik

.
Hediyeleri ben gittikten sonra aç dedim gece açabildi işte attığı mesaj her şeye değerdi. İlk defa okadar hissettim hislerini çok açık dile getirmiş. Okuyunca ağladım mutluluktan öyle diyim
En komiği pastayı kestik ya kurduğu cümle şuydu: Bitanem bozulma da en sevindim şey kısırdı, çok özlemişim:26: