sevgilimin durumu beni kahrediyor

miss_seytan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
85
3
96
Konya
maddi açıdan durumları çok kötü bi ton borç içindeler. annesi kanseri yeni atlattı sayılır hala ameliyatlara devam ediyo şimdi göğüs yaptırcak alınan göğsünün yerine. bi kardeşi var tam bir serseri ergen. çocuğa üzülüp duruyolar ailecek bişey de yapamıyolar. babası nereye nasıl para yetiştireceğini şaşırmış durumda aynı zamanda sülalede birden ölümler çok fazlaymış ve babasının da kalbi dayanmayacağını düşünüyo sevgilim.. sevgilim desen harç ödencek aileye bi yük daha bindircek diye sıkıntıda.. zaten ailesinin stresini yeterince yaşıyo elimden geldiğince destek olmaya çalışsam da dua etmekten başka bişey yapamıyorum. onun sıkıntısı bana da yansıyo çok üzülüyorum. ne olacak nasıl çıkcak bunca sıkıntının içinden bilmiyorum.. sadece üzülüyorum ve dua ediyorum

annemin lafları da üzüyo beni. sen öyle sorumsuz bi aileye mi layıksın yarın evlensen seninkinin yapacağıda aynı şey diyo. onlar öyle alışmış falan diyo. üzülüyorum ya aslında kötü bi niyeti yok annem de benim mutluluğumu istiyo işte

Bencede Part time bir ise girse rahatlar biraz.
Allah yardimcisi olsun.
Yalniz Babasi daha sag salim ayaktayken, kendisini öyle düsüncelere verip daha fazla bunaltmasin.
Kimin ne zaman ölecegini Allah bilir.
Siz manevi desteginizi esirgemeyin.
Her inisin bir cikisi vardir.

harç paraları kaldırıldı.....
aklına kötü şeyler getrip durumu kendi içinde zorlaştırmasın
Allah büyük....

ailesine pek bi yükü yokki zaten çocuğun kredi alıyo kendisi öğrenim kredisi.
part time bir iş bulursa ailesine yük olmuyorsada destek olur maddi açıdan..yanlış anlamayın ama gerçekten elinden geleni yapıpta bişeyler yolunda gitmezse haklısınız derim ama boş boş oturupta dua etmekle olmaz..annenize birazcık hak verdim bu konuda..erkek adam ekmeğini taştan çıkarmalı bence...

Son düzenleme:
maddi açıdan durumları çok kötü bi ton borç içindeler. annesi kanseri yeni atlattı sayılır hala ameliyatlara devam ediyo şimdi göğüs yaptırcak alınan göğsünün yerine. bi kardeşi var tam bir serseri ergen. çocuğa üzülüp duruyolar ailecek bişey de yapamıyolar. babası nereye nasıl para yetiştireceğini şaşırmış durumda aynı zamanda sülalede birden ölümler çok fazlaymış ve babasının da kalbi dayanmayacağını düşünüyo sevgilim.. sevgilim desen harç ödencek aileye bi yük daha bindircek diye sıkıntıda.. zaten ailesinin stresini yeterince yaşıyo elimden geldiğince destek olmaya çalışsam da dua etmekten başka bişey yapamıyorum. onun sıkıntısı bana da yansıyo çok üzülüyorum. ne olacak nasıl çıkcak bunca sıkıntının içinden bilmiyorum.. sadece üzülüyorum ve dua ediyorum

herşey geçer mutlu olursun geçer üzülürsün geçer mutlaka bu sıkıntısıda geçer önemli olan isyan etmemek şükretmek babsı çalışmıyoda olabilirdi o yüzden sevgiline moral ver yapabilceğin en güzel şey bu sonuçta anneside kanserden kurtulmuş ne mutlu

Back
X