Sevgilimin ergen gibi, gerici zihniyet gosteren tavirlari.

Makine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
41
8
1
Beni acayip cok seven bi sevgilim var, bu aralar da bana cok ihtiyaci vardi.Fakat benim de ona var farketmiyo.Ayrildik gibi bisey oldu.İlla whatsapp konusmalarimi gondermemi istedi, gonderdim.Arkadasima onun bana hakaret ettigini soylemistim, o da kufurlu konusmustu ama sakayla karisik ve tum erkeklere karsi "soyle soyle olsunlar" gibi, sitem.1 gun bunun icin kavga ettik, deli oldu.Ardindan gitmis arkadasima mesaj atmis gelmisinden tuut gecmisine kadar sovmus saymis, yahu bu kabul edilebilir mi? Bu nasi bi zihniyet, bu nasi gerici bi kafa yapisinin urunu? Ve kendini hakli goruyo benim arkadasima karsi onu savunmadigimi, hatta ona tercih ettigimi dusunuyo.Suan kendisine gore tamamen hakli yani.Bu is nedir ya bu yaptigi acayip sacma degil mi gercekten?

Sizin yaptığınız da acaip saçma. Arkadaşınız sizin sayenizde küfürleri yemiş hiç yoktan.. Gönderince ne oluyor? Uzak durun şundan. Ama yok ben daha çok küfür yerim diyorsanız devam edin.. Ne diyelim hayırlısı.

Sen ona mesajlari gonderince cok mu ilerici zihniyet oldun? Aranizda hicbir fark gormedim.. :KK14:

Back
X