sevgilimin erken ilgisizleşmeye başlaması..

henüz bebek istemesemde malesef :KK48: peki akvaryum dışında herhangi bi sıkıntınız varmıydı

akvaryum başlı başına bi sıkıntı evin girişine koyulan hantal bi yıgın görsel olarak zevk bile vermiyo bana. bide bir sürü masraf yaptı ona ayrı sinirleniyorum ve cikletler yavruluyo onlar için şuan evde 3 tane kuçuk akvaryum daha var ama boşlar :D
takılıyorum bazen hergün bi balık kaybolucak klozete atıcam tek tek diye:KK57: :D
Sıkıntısız ev olmazmış evlenince anladım ama hepsi geçiyo :)
bu durumu ilgisizlik olarak düşünme sen bir yana akvaryum bir yana :KK53:

onun ailesi biliyo benide tanıyolar zaten aile dostumuz kendileri..bizdede annem ve abim biliyo babam kaldı sadece ailelerin bilmesini istemezdim açıkçası ama gizli iş yapamazmış banada yaptırmıyo
Umarim devami gelir nişana kalmadan ayrilan cok gordum uzun zaman birlikte olup nisandan donen gordum evlenene kadar evliligi bukadar konu edinme sorgular gibi ki sorguluyorsun da evlenincede boyle mi olucak demen guvenmiyormussun gibi de gosterir sanki sevgi ve ilgisine inanmiyorsun gibi gelir 3ayda bu konuyu acmissin ilerde nelere kafani takip sorgulayacagina bakmalisin bnce ve arkadaslariyla konuscakmis gibi birsey yazmissin yukarida arkadaslariylada tanistirmasini beklerdim evlilik dusunuyorsa onu taniman cevresini tanimsn icin sana olansk sunmali bnce

akvaryum başlı başına bi sıkıntı evin girişine koyulan hantal bi yıgın görsel olarak zevk bile vermiyo bana. bide bir sürü masraf yaptı ona ayrı sinirleniyorum ve cikletler yavruluyo onlar için şuan evde 3 tane kuçuk akvaryum daha var ama boşlar :D
takılıyorum bazen hergün bi balık kaybolucak klozete atıcam tek tek diye:KK57: :D
Sıkıntısız ev olmazmış evlenince anladım ama hepsi geçiyo :)
bu durumu ilgisizlik olarak düşünme sen bir yana akvaryum bir yana :KK53:
kıskanç oldugumu biliyodumda bi akvaryumu kıskancagım aklımın ucundan geçmezdi :KK48: ben herhalde evli olsak atardım şimdiden dayanamıyorum ama daha sabırlı olmaya çalışıcam masrafları ayrı dert zaten

Umarim devami gelir nişana kalmadan ayrilan cok gordum uzun zaman birlikte olup nisandan donen gordum evlenene kadar evliligi bukadar konu edinme sorgular gibi ki sorguluyorsun da evlenincede boyle mi olucak demen guvenmiyormussun gibi de gosterir sanki sevgi ve ilgisine inanmiyorsun gibi gelir 3ayda bu konuyu acmissin ilerde nelere kafani takip sorgulayacagina bakmalisin bnce ve arkadaslariyla konuscakmis gibi birsey yazmissin yukarida arkadaslariylada tanistirmasini beklerdim evlilik dusunuyorsa onu taniman cevresini tanimsn icin sana olansk sunmali bnce
haklısın canım evlilik konusu olmamalıydı ayrılık olcaksa bi şekilde olur zaten evlenincede öyle olmasından korktum sormuş bulundum..daha yeniyiz ben onu bi arkadaşımla tanıştırdım oda tanıştırır umarım..üstüne düşmücem artık bu akşam üç beş mesajı geçmedi mesela o atana kadar yazmıcam

Cok erken acmis bu konuyu diyebilirim ailelerin haberi ne zaman olucak merak ettim dogrusu millet kac yillik tanidigi sevgilisine bile evlilik konusunu anca aciyor bilemedim neyse hayirlisi olsun

Valla canım o biraz da şartlarla ve tarafların ilişkiden ne beklediğiyle alakalı. Eşim daha 2. Ayımızda evlilikten bahsetmeye başlamıştı nitekim 1 yıl sonra nişanlandık, 2 ay sonra da evlendik. Ama okullarımız bitmişti askerlik bitmişti işi vardı. Bekleyecek birşeyimiz yoktu. Zaten uzattıkça b.ku çıkıyor afedersin.

Valla canım o biraz da şartlarla ve tarafların ilişkiden ne beklediğiyle alakalı. Eşim daha 2. Ayımızda evlilikten bahsetmeye başlamıştı nitekim 1 yıl sonra nişanlandık, 2 ay sonra da evlendik. Ama okullarımız bitmişti askerlik bitmişti işi vardı. Bekleyecek birşeyimiz yoktu. Zaten uzattıkça b.ku çıkıyor afedersin.
Anliyorum arkadas birde 3ayda boyle seylere kafayi takmis birde bu yonden bir sıkıntı gordum nedenine gelirsek acaba her olaya boyle ilgisizlesti vs gibi mi bakacak yani sonucta ilgisiz oldugunu dusunmek diger seyleri beraberinde getirebilir bu iliskiye zarar verirmi arkadasimizin bakis acisinin boyle devam etmesi olmayacak tartismalara yol acar mi sizce

Bencede ustune cok dusme onun seni hatirlamasi onemli senin varligini kendin hatirlatman ve evliligi one surmen fazla asirici bir davranis sen onu onemsiyorsan onunda onemsemesini bekle ilgilenmedigini soylemen bile onu senin uyarman ustune cok dusmek oluyor onun senin ustune dusmesini bekle yoksa iliskiniz senin kendini hatirlatip durman ile yurumez bunu da sakin soyleme bu boyle yurumuyor vesaire diye o da bir insan ve evliligi dusundugu gibi bunlarida dusunecek sorumluluk olmasi gerekiyor
haklısın canım evlilik konusu olmamalıydı ayrılık olcaksa bi şekilde olur zaten evlenincede öyle olmasından korktum sormuş bulundum..daha yeniyiz ben onu bi arkadaşımla tanıştırdım oda tanıştırır umarım..üstüne düşmücem artık bu akşam üç beş mesajı geçmedi mesela o atana kadar yazmıcam

yorumlarin cogunu okumadim ama benim yorumum su ki ; bence sevgilinizin tek hobisi futbol olan birisi olmamasi guzel. benim de erkek arkadasim hayvanlari cok seviyor. bir suru kedisi, kopegi, kusu var. evi de bahceli. hayvanat bahcesine cevirmis resmen. ki ben kedilerden cok korkarim. fobimdir nerdeyse. ama sayesinde artik yavas yavas korkumu yeniyorum. en azindan yanina yaklasabiliyorum ve bir keresinde kediye dokundum bile! bu benim icin buyuk bir sey :) benim kitaplarla aram cok iyidir. onun filmlerle... bu seneye kadar filmlere hicbir ilgi bile duymazken onun buyuk film arsivi ve bilgisi sayesinde sinema dunyasini kesfediyorum. o da pek kitap okumazdi ama simdi sirf benimle elestirip tartisabilmek icin internetten kitap alisverisleri falan yapiyor. hatta daha dun bir kitabevinde kendimizi kaybederek alisveris yaptik. bi kitap bolumu, bi film bolumu, bi muzik bolumu... : ) birbirinizin hobilerine yaklasin bence. siz de baliklarla akvaryumlarla ilgilenmeyi deneyin. hatta size kucuk birkac balik hediye etmesini soyleyin. siz de besleyin. beraber ilgilenin. guzel bir ugras.

arkadaşlar merhaba belki buda dertmi diceksiniz ama beni üzen bi konu..üç aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım iyi birisi gün içinde o çalışıyo ben okuldayım arada haberleşmelerimiz dışında pek konuşmuyoruz akşamlarıda mutlaka kendisine ugraşcak bişeyler bulur akvaryumu var kuşu var ve onlarla saatlerce ugraşır temizligini yapar bana resimler atar bende benimle ilgilenmiyosun diye kızıyorum bugün yine işten çıkmış akvaryumcuya gitmiş bende dayanamadım patladım her akşam ve pazar ya akvaryum ya kuş beni ihmal ediyosun evlenincedemi böyle olucaksın dedim oda onlar benim hobim evlenince hergün yanımda olucaksın o zamanda seninle ugraşıcam diyip güldü sinir oldum yeni bi balık alıcakmış bana videolarını gönderiyo sanki çok ilgiliymişim gibi nasıl dikkat çekicem sizce?
Sende balık kus falan al resimlerini cekip gönder ona hatta onun gibi onlarla daha cok ilgilen arada balıklarımızı kapıstıralım mı de :D

Ayy canım keşke benim kocamda öyle kuş balık falan başka onlarla ilgilense. .. yani hobisi hayvanlar olsa keşke.. benim kocamin hobisi arabalar çocuk gibi evde bir sürü oyuncak Arabamız var ama kimseye vermiyor misafir çocukları gelince sakliyoruz kirarlarsa diye :) bütün arabalar hakkında bilgim var artık hangisi kaç motor kaç beygir bunları bana anlatıyor ilgili gibi görünmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum çünkü hiç alakam yok. Bi de o kadar seviyor ki her gün yıkar temizler resmen aşk yaşıyor. Şu arabaya baktığın kadar bana bakmiyorsun diyorum gülüyor :) onları öyle kabullenmek lazım

Back
X