Sevgilimin eski kız arkadaşı

ilk cümlenize katılmıyorum, bugün arkadaşım geldi, 5 6 sene evvelki eski sevgilisiyle tekrar denemeye karar vermişler.bu zamana kadar hiç bir şekilde görüşmemeişler çünkü kızın 4 sene süren bir birlikteliği varmış, haber bile almıyormuş çocuktan ne bir ümit ne bir haber yani.fakat çocuk sürekli haber alma telaşındaymış bu süre zarfında kimseyi sevmemiş hastalık derecesinde takıntı haline getirmiş kızı o zamanlardaki beraberliklerindeki gibi aşıkmış ona..
tahminimce o kızın halide hastalık derecesinde yani takıntı, konu sahibinin sevgilisinin karşılık verdiğini filan düşünmüyorum ben

Canım senin bahsettiğin gibi insanlar var evet ama bak sen anlatırken hiç bir şekilde iletişim kuramamasına rağmen dedin buna rağmen peşinden koştuysa zaten o çocukta ya ileri derecede takıntı vardır ya da çok seviyordur ki ben sevdiğini düşünüyorum. Ama bu konuda arkadaşın sevgilisi eski sevgilisi olmasına rağmen kızı facebookunda tutuyor yani ona yeşil ışığı yakıyor.

Yenıden merhabalar
Kusura bakmayın bugün memlekete geldim de bu arada sizlere yazamadım

Su konuya açıklık getıreyım, ılk başta yazmak ıstememiştim siyasi bır konu olduğu ıçın fakat artık açıklamam farz oldu
O kızı silmemiş çünkü bu kız polıtık anlamda erkek arkadaşıma yakın görüşleri olan bır kızmış 4 yıl önce
Daha sonra bu kız daha radikal bır hareketın içinde yer almış
Bu kız bırkaç kez gözaltına alınmış ve erkek arkadaşım da Facebook'tan halini hatrını sormuş eski mesajları da duruyor yanı hepsini okudum toplam 5 kez filan nasıl oldun demiş erkek arkadaşım uzun aralıklarla
Kızı da o yüzden silmiyor, kıza tek zaafı bır dönemler aynı hareketın içinde yer alması ayrıca gozaltına alındığı donemler nasılsın diye sormak da insani bir durum. Ama kız erkek arkadaşımın bu zaafını kullanıyor, duygu sömürüsüne çeviriyor işi. Benım kızdığım nokta bu. Kızın psıkolojısının de çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, bu sebepten erkek arkadaşımın gayet iyi niyetli yaklaşımını taviz olarak algılıyor olabilir.

Kusura bakma ama bu resmen bahane. Hem de mantıklı açıdan bakarsan hiç inandırıcı değil.. Siyasi görüşü aynı diye eski sevgilisini faceinde tutmak bunu da ilk defa gördüm..

Eski sevgilim bana sürekli nasılsın dese ( ki 5 kez pek de azımsanmayacak bir sayı ) ben de benimle ilgilendiğini düşünürdüm. Hatta böyle olaylar olsa sevgilim de noluyor diye müdahale ederdi. Yani erkek mantığı da bu yönde çalışıyor.

Senin sevgilinde kıza umut vermiş ondan sonra sen kızınca da bir güzel bahaneleri dizmiş. Kızın akıl sağlığında bir sorun olmadığı gibi senin sevgilinde hiç iyiniyetli değil...

bence hersey erkek arkadasında bıtıyor ,ben ıstemesken kımse bana sokulamaz ve benım hayatımda rol alamaz ,erkek arkadasın cıddı bır sekılde kıza senınle gorusmke ıstemıyorum dese ınanaıyorumkı ıpler kopacak

Benim sorduğum şey de buydu.
Kızı yanımda arayıp görüşmek istemiyorum demeli mi? Yoksa hiçbir şekilde iletişime geçmemeli mi?
Erkek arkadaşım şuna inanıyor, eğer kızı ararsa kız onu ciddiye aldığını düşünüp daha fazla hayatına girmeye çalışırmış.
Ben de diyorum ki yeterınce sert ve kararlı konuşursa bunlar olmaz... Erkek arkadaşım da en son dedi ki sen ne istiyorsan ben onu yapacağım. Ben de kararsız kaldım ve sizlere sordum.

Back
X