Sevgilimin Eski Nianlsyla Tantm Gn - Over Her Dead Body

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Tür : Fantastik / Komedi / Romantik
Yönetmen : Jeff Lowell
Senaryo : Jeff Lowell
Görüntü Yönetmeni : John Bailey
Yapım : 2008, ABD
Müzik : David Kitay
Süre : 1 saat, 35 dk.

Oyuncular :

Eva Longoria, Paul Rudd, Jason Biggs, Stephen Root, Lindsay Sloane, Lake Bell

Konu :
Eski erkek arkadaşının, kendisinin ölümünden sonra yaşamaya başladığı yeni ilişkisini bozmaya çalışan bir hayaletin hikayesi.
Kate (Eva Longoria Parker) ve erkek arkadasi Henry (Paul Rudd) güzel bir beraberlik yaşarlarken, nişanlanacakları gün Kate ölür. Henry’nin kız kardeşi, yaşadığı zor günleri atlatabilmesi için onu bir danışmana gitmeye ikna eder. İlk başlarda isteksizce giden ve yoğun şüphe duyan Henry bu seanslar sırasında Ashley (Lake Bell) ile yakınlaşır ve onun yeteneğine inanır. Aralarında duygusal bir yakınlaşma olan Henry ve Ashley mutlu bir beraberliğe doğru giderken, Kate geri döner!
Şimdi çok daha büyük bir sorunları vardır. Kate’in ruhu yeryüzüne geri dönmüştür ve ölü gelin, Henry’nin yeni beraberliğinden hiç hoşnut olmamıştır. Kate erkek arkadaşının yeni ilişkisini mahvetmek için elinden geleni yapacaktır

tam bir kadın filmiydi bayıldım...:lepi:
ama kendimi eva nın yerine koyamadım yaww bir türlü. allah korusun aynı şey sizin başınıza gelse ne yapardınız? diye bir soru yöneltiyorlar resmen...kafamçokkarıştı
ben cevap veriyorummm aslaaaaaaaaa
kocişimi bir başka kadınla düşünemiyorum bile parçalarım valla. ölü uyada diri farketmez. mezardan daha çıkarım gerekirse!!!...klava:-tatlicadiarzu-

Ben o filmi eski erkek arkadaşımın yeni sevgilisi diye izlemiştim tabi eğer aynı filmse hani şu düğün gününde hazırlıkları yaparken kamyonet çarpıp ölen nişanlı........

eva oynadıgı icin baya merak ediyordum film i bugün izledim sıkıcı degil komik eylenceli bi film izlenebilir
bi dönem ruhsar diye bi dizi vardı hafif konusu ona benziyor

Ben romantik komedi sevmem ama bu hoşuma gitti,
psikolojim mi bozuk ne :kedi:

ilgimi çekti eğlenceliye benziyor komedi tarzı fimleri seviyorum izlemem lazım .... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…