Sevgilimin eski sevgilim yüzünden beni terk etmesi?

Dertli256262

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
66
124
43
merhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.

Keşke söyleseydiniz baştan hoş karşılamasa da en azindan haberi olurdu.Sırf eski sevgilinizin ortak arkadaşıyla görüştünüz diye ayrılması da biraz sacmalik olmuş.Bence siniri geçince tekrar konuşursaniz herşey düzelebilir ama ilk adimi siz atmayin biraz bekleyin ortalik biraz durulsun.

merhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.
Guveninin yikilasi varmıs. Bir psikologa vitsin duzelsin siz mi onun guven sorununu cözeceksiniz

Ya bence olmaz bu insanla sürekli şüphelenecek hep iz üstünde olacak sizde hep kaygılı olacaksınız bırakın Derim görüşmeyi kesin sürekli işkillenen bir insanla ben yapamazdm açıkçası

Bildiğin manyak adam. Arkanıza bakmadan kaçın. Deli mi ne sorup sorup duruyor. Bir de saçma sapan bir şeyden olay çıkartıyor. Olur öpüşmemize kadar ayrıntılı sana anlatacaktım. Sevgilim oldu bu kadar sürdü bitti gitti. Ayrıntılarını bilmeni istemiyorum çünkü eski olayları konuşmaktan hoşlanmıyorum" diye kesip atsaydınız keşke. Yine ayrılırdı manyak tabi.

Bahane ettiğini düşünmüyorum önceki gün gayet iyiydik. Aslında ayrılmaya değil de bu şekilde bitmesine üzülüyorum çok haksızlığa uğradığımı düşünüyorum

Evet ona sorsak ben de onu aldattım. Baştan söyledim zaten ilişkiyi ana hatlarıyla anlattım bunu gizlemedim.
Aa deli mi ne? Kaç yasında bu adam ya? 3 keree aldatılmısta bilmem ne? Bende aldatıldm güven aorunum var o yüzden kmseyle ilişki yasamıyorum. Cünkü biliyorm ben bunu aşmadan saglıklı bi ilişki yürütemem.. gitsin önce bu sorunu için biseyler yapsn. Habire aldatılmış üstüste toplanmıs psikolojisi berbat, halen ilişki yaşama derdinde bidde manyah herif

Böyle olmamış, sorunlu adamları bir eleyin hayatınızdan, bunun için kavga etmeniz bile kendinize saygısızlık

Ayşe sizin de arkadaşınız sonuçta, illa gidip de eski sevgilimin de arkadaşı demenizi beklemesi yanlış. Ama Birlikte de görüşelim dediğinde, Ayse benim hakkımda ileri geri konuşur , geriliriz dediğinizde, bu cümleyi kafasına takması normal. Ne var ki ne söyleyecek acaba diye düşünür. Sadece bu cümleniz için tartışma çıksa haklı derdim sevgiliniz için.

adamın ayrılması sizin hayrınıza olmuş. gitsin psikoloğa çözsün sorununu.

Back
X