- 29 Kasım 2021
- 66
- 124
- 43
- Konu Sahibi Dertli256262
merhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.