• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinin önüne gitmeme rağmen uyanmadı

Adam yoğun çalışıyor işinize gelmiyorsa ayrılırsınız maalesef burada erkeği tutuyorum 12 saat çalışmak nedir bilmediğiniz oldukça belli başka adaylarla yola devam edin litfin😀

Ek olarak 8 10 saat çalışıp bunları yapsaydı o zaman size hak verirdim.
Kendisi 12 de buluşalım dedi. Ben uyu biraz daha dedim 2 ye aldım. Ayrıca zamanında hastanede gece çalışan biriydim.

Ben nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım
Kimsenin ayağına gitmemek ders olmuştur umarım. Çalışabilir yorgun olabilir ama bu şekilde de davranılmaz. O senin ayağına gelecek sen onun degil

Nişanı duygularını actıgı ıcın mı attınız yoksa nişanı attıktan sonra mı duygularını actı. Nişanlıyken duygularını sezdınız mı? Umarım bu herıf ıcın bı anlık gaza gelıp nışan atmamışsınızdır

Nişanı duygularını actıgı ıcın mı attınız yoksa nişanı attıktan sonra mı duygularını actı. Nişanlıyken duygularını sezdınız mı? Umarım bu herıf ıcın bı anlık gaza gelıp nışan atmamışsınızdır
Hayır tabii ki nişanı farklı sebep için attım. Onunla hiç alakası yoktu. Nişanlımın maddi ve ereksiyon sorunu vardı

akşam 8 sabah 8 çalışsam o saatte buluşamam kimseyle.
sabah 8 de mesai bitse eve gelişi en erken 8.30 olsa(evi yakın olsun hadi) uykuya daldım ettim desem 9.
Bu en erken senaryo bu arada. 4.30 saatlik uykuyla buluşmaya gidicem sonra yine mesai öff. yapacak bi şey yok valla. adama da yazık

Hatalı olan o değil sizsiniz. Neden bir hanımefendi gibi peşinizden koşulmasını sağlamıyorsunuz da peşinden koşan erkeksi davranışlarda bulunuyorsunuz. Ben bir erkek olsam ben de böyle bir kadın ile görüşmek istemezdim

Hatalı olan o değil sizsiniz. Neden bir hanımefendi gibi peşinizden koşulmasını sağlamıyorsunuz da peşinden koşan erkeksi davranışlarda bulunuyorsunuz. Ben bir erkek olsam ben de böyle bir kadın ile görüşmek istemezdim
Bende bu kafadayim alaturka yım bu konuda .Hep boyleydim aslında ne koşarım ne koşmak abartilsin isterim insan gibi ortada bı yerde bulusmali kafaca karakterce insanlar.Cok koşan hep koşar insanların peşinden fikrim bu . Koştuğunu yakalasa bile bu sefer elinde tutmak için ayrı efor yazarken bile yorucu .Yormayan ilişki en güzelidir

Yaşadığımız üzücü şeylerin toplamına tecrübe diyoruz.😔
Bunu bile biriktirmeyip ders çıkarmayıp aynı tecrübeyi bin kez yaşayıp farklı sonuç bekleyenlere ne diyeceğiz 🤣😅Sırtı böyle hançer yarasından misal o kaziklarla delik deşik olmuş birisine 😅🤣şahsen devam dan başka önerim yok benim .Konu sahibine söylemiyorum genel bir soru

Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş.

Şu hareketi hem nasıl bir adam olduğunu hemde size zerre kadar değer vermediğini çok net açıklıyor. Bu adam barışmak için kapınızda köle olsa bile dönüp bakmamanız gerekir.
Sizin yaptınız hareketlerde doğru değil bir iki kere aranır cevap vermiyorsa evinize geri dönmeniz gerekirdi ama tabi yine bu adamın kaba hareketini haklı çıkarmaz sonuçta buluşmak için anlaşmışsınız.

Ben nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım
Valla gerek yok gelmek isteyen sabahın 5 önde gelır hiç cevap verme

Adam yoğun çalışıyor işinize gelmiyorsa ayrılırsınız maalesef burada erkeği tutuyorum 12 saat çalışmak nedir bilmediğiniz oldukça belli başka adaylarla yola devam edin litfin😀

Ek olarak 8 10 saat çalışıp bunları yapsaydı o zaman size hak verirdim.
Niloya 24 saat çalışmayı bilen biri olarak adamı tutmuyorum. Sözleşmeseydi o zaman😀 eşimin de kardeşimin de uykusu ağırdır, onlara da uyuz oluyorum.

En azından telefonu acarak “uyumak istedigini, yorgun oldugunu” söyleyebilirdi. Bu görgü kuralıdır sunu söylemek cok önemlidir. Acık acık görmesine, bilmesine, haber verilmesine ragmen umrunda olmuyor.

Eger dönmeyecekseniz yolunuzdan baska adreslere yönelin bence zaman kaybetmeden.

Ay adam uykudan ölmüş olsun çok yorgun olsun yalandan kapıya gelip canım çok uykum var denir ya ya da telefon açılır ne bileyim yüzleşmek istemedi ya da hiç değer vermedi

AYRIL

Back
X