sevgilimin facebook listesindeki kız sayısı...

sevgilinizin facebookunda tanımadığınız kız arkadaşı çoksa rahatsız olur musunuz?

• evet kesinlikle

OY: 40 75,5%
  • hayır asla

OY: 4 7,5%
  • biraz olurum

OY: 9 17,0%

• Ankete Katılan
    53

redpumps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
25
0
36
Eskişehir
Herkese merhaba

Arkadaşlar bu facebook icat oldu aldatmalar daha bi arttı sanki...Sevgilimle söz arifesindeyiz diyebilirim.Ailesi ile tanıştım bir kaç kere de görüştük üzerine ama sevgilimin facebook listesindeki kız sayısı artış gösterdi.
Kim bunlar tanıyor musun? dedim.
Evet. dedi ama benim inanasım gelmedi açıkçası...
Sabredeyim nasılsa sözlenince bunlar da kalmaz diyorum bir yandan da huylu huyundan vazgeçer mi diyorum.
Ona kalsa benden başkası yok hayatında olmayacak da o kadar emin konuşuyor ama ben de şüpheciyim, ayrıca lafa değil icraata bakarsak inanmak zorlaşıyor..
sizin fikirlerinizi de alabilir miyim?
sizlerde durum nedir?

Karşılıklı sayma yarışına dönüştürmeyin bence işi. Madem güveniniz yok o zaman kapatın gitsin sosyal medya olmadan da insanlar yaşamına devam edebilir. Yok ben güveniyorum diyorsanız da bu tarz gereksiz kıskançlıklara girip adamı bunaltmayın.:31:

Ben anlamıyorum zaten o kadar kızı nasıl tanıdıklarını?
Facebook gerçekten çok büyük sorun.. İster istemez insan kıl oluyo ne kadar güvense de!!
Çünkü erkek bişey yapmasa da bir kızın koyduğu salakça fotoğraflar kıskanmana, deli olmana yetebiliyo.
Bence konuş durumu, güzelce izah et rahatsız olduğunu.

Son düzenleme:
önceden facebook, twitter yoktu, bayanların kafası rahattı... şimdi kaç arkadaşı, kaç takipcisi var, kaçı tanesi kız, o mu eklemiş benimki mi istek göndermiş, ne paylaşmış, kim beğenmiş vs vs.... :30:
güveniosan, sevgisine inanıosan fazla kurcalama derim ben...

Sorun kızlarda değil sorun erkek arkadaşınızda.
Eğer siz " Evet onda bu aldatma potansiyeli var ve yapar" diyorsanız
o zaman kaygılanın. Eğer böyle bir durumdan şüphe etmeyip güveniyorsanız sorun yok demektir.
Çünkü bir bayan , erkeğin duruşunda böyle şeyler seziyorsa kıskanır
ve erkek sanal ya da gerçek direkt öyle ortamlara atar kendisini.
Erkeğin yapısında aldatma potansiyeli yoksa onun facebooktaki arkadaşları ya da reel yaşamındaki arkadaşları sorun teşkil etmez.

facebook twitter vs..çok büyük bi sorun ilişkilerde..sözlünün sende oluşturduğu güven esas burda..eğer taşlar yerine oturmuşsa face yi sorun etme..ama önce rahatsız olduğunu bildir tepkini göster sonra izle..

Nedense hep kızlar eklenir listeye erkekler neden eklenmezse.
Hepsini tanıyosa baya meşur biridir.
Güven sorununuz varsa gözden geçirn ilişkiniz.

Ben anlamıyorum zaten o kadar kızı nasıl tanıdıklarını?
Facebook gerçekten çok büyük sorun.. İster istemez insan kıl oluyo ne kadar güvense de!!
Çünkü erkek bişey yapmasa da bir kızın koyduğu salakça fotoğraflar kıskanmana, deli olmana yetebiliyo.
Bence konuş durumu, güzelce izah et rahatsız olduğunu.

bir kaç kere konuştum zaten, o da farkında.listesindeki kız sayısının kabarık olduğunu biliyor.oturup tek tek kim silecek bunları evlendikten sonra yeni face açarız beraber diyor da ne bileyim işte...

"Huylu huyundan vazgeçer mi?" ve "Lafa değil icraata bakınca inanmak zorlaşıyor" dediğinize göre daha önce bu tarz vukuatları mı oldu sevgilinizin?
Eğer öyleyse yol yakınken dön kesinlikle.

bir kaç kere konuştum zaten, o da farkında.listesindeki kız sayısının kabarık olduğunu biliyor.oturup tek tek kim silecek bunları evlendikten sonra yeni face açarız beraber diyor da ne bileyim işte...

Ozaman sorun etme canım bu kadar.
Hem güveniyorsan, onu çok iyi tanıyorum diyorsan dediğini de yapacaktır eminim.
Biliyorum bazen güvensen de yine de kendine engel olamıyor insan, rahatsız oluyor doğal olarak.
En azından silmem dememiş, öyle diyenleri de gördüm:41:

önceden facebook, twitter yoktu, bayanların kafası rahattı... şimdi kaç arkadaşı, kaç takipcisi var, kaçı tanesi kız, o mu eklemiş benimki mi istek göndermiş, ne paylaşmış, kim beğenmiş vs vs.... :30:
güveniosan, sevgisine inanıosan fazla kurcalama derim ben...

zaman zaman diyorum bu adam yapmaz diye zaman zaman da bir şeyler görünce ne oluyor diye düşünüyorum.
Bir gün yanımdayken bir mesaj geldi izmir'de dul bir bayan.akşam yemekte ne var paşam gibi bir şey yazmış.askerlik yıllarımdan tanıyorum arkadaş dedi.
ben de ne diye cebine mesaj atıyor onu ne ilgilendirir akşam yemeği dedim.
söyle ona sana mesaj göndermesin bir daha kız arkadaşım istemiyor de dedim.
Bayana söylemiş kız arkadaşım rahatsız oldu diye.
o da özür dilemiş sözde.. faceden de sildirdim onu

Ozaman sorun etme canım bu kadar.
Hem güveniyorsan, onu çok iyi tanıyorum diyorsan dediğini de yapacaktır eminim.
Biliyorum bazen güvensen de yine de kendine engel olamıyor insan, rahatsız oluyor doğal olarak.
En azından silmem dememiş, öyle diyenleri de gördüm:41:

evet haklısın güveniyor olsan da bazen şüphe etmeden duramıyor insan...kötü bir şey belki de..
benim ona güvenmiyor gibi bunları sorgulamam da onu incitiyor aslında farkındayım,bazen kendime engel olamıyorum işte meraklıyım fazlaca :44:

Sorun kızlarda değil sorun erkek arkadaşınızda.
Eğer siz " Evet onda bu aldatma potansiyeli var ve yapar" diyorsanız
o zaman kaygılanın. Eğer böyle bir durumdan şüphe etmeyip güveniyorsanız sorun yok demektir.
Çünkü bir bayan , erkeğin duruşunda böyle şeyler seziyorsa kıskanır
ve erkek sanal ya da gerçek direkt öyle ortamlara atar kendisini.
Erkeğin yapısında aldatma potansiyeli yoksa onun facebooktaki arkadaşları ya da reel yaşamındaki arkadaşları sorun teşkil etmez.

yani sanal olarak olabilir ama reelde zor :) genelde kızlar şehir dışından uzak yerlerden oluyor.
facede mesajlaşıyor olabilir belki bilemiyorum.yani ekleyince napıcaksın mesajlaşırsın herhalde...

zaman zaman diyorum bu adam yapmaz diye zaman zaman da bir şeyler görünce ne oluyor diye düşünüyorum.
Bir gün yanımdayken bir mesaj geldi izmir'de dul bir bayan.akşam yemekte ne var paşam gibi bir şey yazmış.askerlik yıllarımdan tanıyorum arkadaş dedi.
ben de ne diye cebine mesaj atıyor onu ne ilgilendirir akşam yemeği dedim.
söyle ona sana mesaj göndermesin bir daha kız arkadaşım istemiyor de dedim.
Bayana söylemiş kız arkadaşım rahatsız oldu diye.
o da özür dilemiş sözde.. faceden de sildirdim onu

Askerdeyken sevgili miydiniz, bana bu mesaj pek hayırlı gelmedi. Madem sadece askerdeyken arkadaşıydı demekki ipleri koparmamış ki hala mesaj atabiliyor kadın :26:

facebook iliski kurma , ask arama , evlilik vs gibi seyler icin degildir bunu bilyiorsunuz mutlaka
facebook sanal paylasim ortamidir
sizin nisanlinizin gibi cogu insanin facebook hesabi var
ve listesinde cok görüstügü yada hic görüsemedigi ama tanidigi bildigi kadin ve erkekler olabilir
bundan daha normal ne var
siz su an nisanliyken bile nisanlinizin özel hayatina bu kadar burnunuzu sokarsaniz evlenince adama eve gelmek bile istemez kesin
nitekim burada böyle öyküler cok görüyoruz
facebook-cep tel-email gibi seyler insanlarin özel hayatidir
ve kimse kimseye karisamaz
haaa siz karsinizdakine güvenmiyorsaniz sorun zaten listedeki hatunlar degil sorun güven sorunudur

Back
X