sevgilimin facebook listesindeki kız sayısı...

sevgilinizin facebookunda tanımadığınız kız arkadaşı çoksa rahatsız olur musunuz?

• evet kesinlikle

OY: 40 75,5%
  • hayır asla

OY: 4 7,5%
  • biraz olurum

OY: 9 17,0%

• Ankete Katılan
    53
aldatacak adam her yerde aldatır,facebook,twitter,işyeri,yol
cart curt farketmez
güvende bir yere kadar bence
çok okuyoruz burda benım eşim,kocam asla böyle şeyler yapmaz diyenleri
şans meselesi bence aldatılmak işi
ne kadar güzel,fedakar,sadık olursanız olun
anlıkta olsak ayar erkek milletinin gözleri yada aklı...
yada Allah korusun bedeni ve ruhu..
ya kafaya takıp kafayı yemiceksin
ya onun söylediklerine inanacaksın
yada erkeksiz bir hayat yaşayacaksın:))))

İyi ama burası eşin ve eşinin ailesi bölümü..
Bu yüzden de sanırım çoğumuz evli olduğumuzdan cevabımız farklı olur..
Ben eşimin tanımadığım veya okulla aileyle ilgisi olmayan arkadaşlarını silerim olur biter

aldatılmıyor olsam bile istemezdim sanal kız arkadaşlarını, hikaye anlatıyor işte bir çoğunu reel de tanıdığını sanmıyorum.

aralarında eski sevgilisi bile olabilir.
''yok üzerine fazla gitme, yok bunaltma adamı, yok kendı haline bırak'' gibi sözlere de gıcık oluyorum, şeytan azapta gerektir arkadaş.

şimdiden ''ne halin varsa gör, güveniyorum sana '' hesabı yaparsan adama
alışkanlık yapar , ileride alıştıran kişi sorun yaşar.
''nasıl alışırsa öyle gider'' derler. beni seven insan zaten katlanır bana.

ben buyum, öyle kafasına göre kızlarla arkadaş olamaz.

bu devirde kimin ne olduğu zaten belli.

Son düzenleme:
Saçmalamış bence. Sosyal siteler olmasa da olur hayatta.. Sözlenince bitmez daha kötü olur. Şimdiden taviz verme bana göre..

Katılıyorum çok doğru yazmışsınız potansiyel varsa bunlar sadece birer vasıta her facebooku olan çift bu yüzden kavga edip birbirlerine karşı güvenlerini yitirmiyorlar yani. Ama adamın kanı bozuksa her önüne geleni ekliyorsa orda adamın kanı bozukluğu sorgulanmalıdır birinci derecede facebook hesabı olması değil.

Ben facebook yüzünden hiç kimseyle kavga etmedim mesela.
Kimi ekliyorsa eklesin . Duruş önemli .
Karşındakinin adımları yere sağlam basıyorsa şüphe götürmez bir ilişki vardır.

Ben de kavga etmedim ama ara ara sorular sorduğum oldu... Yani faceden hatun bulup yüz yüze gorusmese de mesajla falan iletişim kuruyor olabilir benim şüphem bu daha çok... Ama bunun için kendi kendimi yiyip bitirmiyorum:) merak ediyorum acaba yapıyor mu diye durum bu özetle ..

Ya ama diyerek başlayacağım yine :)

Hepimiz aldatılabiliriz, aldatabiliriz de yarın ne olacağı belli değil anlamında bu cümlem...

Gözümüzü tabii ki karşı cinse yani sevgilimize kapayıp, kör gözle güvenmemeliyiz... Ama öyle değil de başka bir şekilde güvenmezsek de bizim için o aşk değil işkence olur.

Üstüne basa basa söylüyorum çok kıskancım yani imkan olsa fanusta yaşabilirim sevgilimi :29:. Ama işte öyle olmayınca da ben mutsuz oluyorum çünkü oluru yok, her gün bi'şekilde karşı cinsle iletişime geçmek zorunda kalıyor.

Orda benim hemcinsim umrumda olmaz benim sevgilim karakterli, adam gibi duruyorsa zaten sarkana da, doğru yoldan şaşana da ağzının payını verir. He vermiyor mu Allah bi'şekilde bana gösterir ben ona ağzının payını veririm :)

Sözün özü şu ki; Aldatan her türlü yapar, Facebook o, şu hikaye.

Sırf Facebook'ta iki kız fotoğrafı gördü, iki kız selam verdi diye aklı kayacaksa başka taraflara, kaysın da görelim gerçek yüzlerini.

Erkeklerin sözlerine i-nan-mı-yo-rumm !
Gördüklerime inanıyorum yalnızca, erkekler kadınları rahatlıkla yanıltabiliyorken gördüklerim ve yaşadıklarım beni asla yanıltmıyor çünkü...

Back
X