• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Gelecek Planlarında Yokum..

s3l3n

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
81
4
6
Adana
Öncelikle biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayın :( erkek arkadaşımla 4 aydır beraberiz ve aynı okuldayız iki dünya bir arayada gelse kimse bizim sevgili olacağımıza inanmazdı çünkü ben ondan nefret ederdim oda bana gıcık olurdu . nefretimiz aşka dönüştü.beni sevdiğine değer verdiğine eminim çoğu zaman evlilik lafını çok kullanır örneğin saçımı boyattım biraz pahalıya geldi evlenince kusura bakma bu kadar para vermem ben sana dedi . yada ne bileyim evlenince çalışmazsın falan diyor. örneğin bugünde bana derslerime çalışmamı biran önce mezun olmamı kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini söyledi. evet evlilik düşünmek için ilişkimiz erken fakat ben onu çok seviyorum ama böyle dengesiz olması beni üzüyor ya hiç kullanmamalı yada hep kullanmalı. örneğin kendiside biran önce mezun olayım işime gücüme bakayım diyor bakalım değil bakayım diyor oda beni çok üzüyor . 21 yaşındayım ben o 24 yaşında.ve ilk oturup konuştuğumuz gün bana artık yaşının küçük olmadığını oyun oynayacak yaşı geçtiğini söylrmişti.her iki lafın ikisinide o kullanıyor o zaman bende ister istemez dengesizleşiyorum bu arada burcu başak. lütfen fikir verin :(

Dua et benim ki gibi direkt geleceğimde sen olmayacaksın demiyor :5: Bunu şimdiden kestirmek çok zor geleceğimde olacak mısın olmayacak mısın gibi... Kesin konuşmayı sevmiyordur belki,kararsız gibi biraz da .

hiç bir kadın geleceğini göremediği biriyle tam olarak mutlu olamaz ama hem senin hem de sevgilinin yaşı çok küçük. bence en az 3-4 sene beklemelisiniz evlilik için. ama ona çok istekli olduğunu sakın belli etme sen de ondan bağımsız planlar yap

bende onun gibi dengesiz davranmaya başladım . evet aynen dediğin gibi bi mutluyum bi mutsuzum o zamanda herşey alt üst oluyor ve hırçınlaşıyorum..

İyi de bu verdiğin örnekte ben seni geleceğine koymuyormuş gibi görmedim. Her kelimesine biz olarak başlayamaz ki insan. Bu "çişimiz geldi tuvalete gitmeliyiz" demek gibi bişey. Ufak şeylere takılıyorsun bence. Takılman gereken daha önemli şeyler var. Sinyaller geliyor...
1- akıllı bir adam 4 aylık bir ilişkide evlilikten, gelecekten bahsetmez.
2- evlenince ben sana bu kadar para vermem ne demek? Ondan izin mi alacaksın evlenince, hiç hoş değil.
3- ikinci maddeyle bağıntılı. Evlenince çalışmazsın ne demek? Niye okuyorsun sen o zaman? Neden kendi ayaklarının üzerine basmayacaksın? Ben söyleyeyim ona bağımlı olman için. Kuaför için bile para ve izin istemek zorunda kalman için.

Sen de bunları söyleyince gülümseyerek dinliyorsun dimi evlilikten bahsediyor diye. Kendine gel. Gelecek planlarından daha ciddi sorunlar var ortada.

söylediklerinizde haklısınız çok teşekkür ederim dediğiniz gibi detaylara çok takılırım.. fakat o kuaför parası vermem yada çalışmazsın konuları biraz uzun konuşuldu ve ben net olarak yazdım .çalışmazsın konusunu şöyle konuşmuştuk benim yorulacağımı ve çok stres yapacağımı düşünüyor çalışınca.. çünkü zor bir mesleğe sahip olacağım bu yüzden istemezsen çalışmazsın ben sana bakarım gibi konuşuldu şuda bir gerçekki biraz eski kafa kendisi

Öncelikle biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayın :( erkek arkadaşımla 4 aydır beraberiz ve aynı okuldayız iki dünya bir arayada gelse kimse bizim sevgili olacağımıza inanmazdı çünkü ben ondan nefret ederdim oda bana gıcık olurdu . nefretimiz aşka dönüştü.beni sevdiğine değer verdiğine eminim çoğu zaman evlilik lafını çok kullanır örneğin saçımı boyattım biraz pahalıya geldi evlenince kusura bakma bu kadar para vermem ben sana dedi . yada ne bileyim evlenince çalışmazsın falan diyor. örneğin bugünde bana derslerime çalışmamı biran önce mezun olmamı kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini söyledi. evet evlilik düşünmek için ilişkimiz erken fakat ben onu çok seviyorum ama böyle dengesiz olması beni üzüyor ya hiç kullanmamalı yada hep kullanmalı. örneğin kendiside biran önce mezun olayım işime gücüme bakayım diyor bakalım değil bakayım diyor oda beni çok üzüyor . 21 yaşındayım ben o 24 yaşında.ve ilk oturup konuştuğumuz gün bana artık yaşının küçük olmadığını oyun oynayacak yaşı geçtiğini söylrmişti.her iki lafın ikisinide o kullanıyor o zaman bende ister istemez dengesizleşiyorum bu arada burcu başak. lütfen fikir verin :(

Ve bu hoşunuza mı gidiyor:53: Zaten yeni terk edildim, şurda şu konuları okudukça erkek düşmanı olasım geliyor

Benim de aylardir konustugum biri var ama gelecek plani ikimizde yapmiyoruz. Evlenme hayali kurup kurup hayal kirikligina ugratsa daha mi iyi? Veya daha onceden boyle davranip sert bi tepki almistir birinden.

Sevgilin seninle bir gelecek dusunuyor. Oyle olmasa evlenince soyle boyle demezdi.. Arada bireysel cumleler kurmasi normal

Dua et benim ki gibi direkt geleceğimde sen olmayacaksın demiyor :5: Bunu şimdiden kestirmek çok zor geleceğimde olacak mısın olmayacak mısın gibi... Kesin konuşmayı sevmiyordur belki,kararsız gibi biraz da .

Gelecegimde sen olmayacaksin diyen adamla senin isin ne?

Benim de aylardir konustugum biri var ama gelecek plani ikimizde yapmiyoruz. Evlenme hayali kurup kurup hayal kirikligina ugratsa daha mi iyi? Veya daha onceden boyle davranip sert bi tepki almistir birinden.

ayy evet çok haklısın işin hiç o yönünü düşünmedim beni hayal kırıklığına uğratmasından iyidir konuyu açmaması

bu konuda fake sanırım diğer konuda yaşınızı farklı yazmışsınız, 1 ay önce 1 aydır beraberiz şimdi 4 aydır beraberiz biz de yedik:(

çok üzüldüm :( hayır değil üstteki yazılarıda okursanız eğer konular çok uzun ben sadece özet olarak yazdım.

Anı yaşayın. Bunu gerçekten deneyimli biri olarak yazıyorum. Dört senelik ilişkim vardı ne oldu. Gelecek planı yaptık ne oldu? Canımı daha çok acıtıyor o planlar. Sen sen ol tatil planı bile yapma, anı yaşa geç. Asla hayal kurma ilerisiyle ilgili. İnsanın içinde öyle bir patlıyor ki aklın hayalin durur. Lanet olsun o kadar gelecek planı yapan kafama

bu konuda fake sanırım diğer konuda yaşınızı farklı yazmışsınız, 1 ay önce 1 aydır beraberiz şimdi 4 aydır beraberiz biz de yedik:(

ya pardon ama 3buçuk ayı ben sana tutup 3 ay 17 gün oldu diye mi yazsaydım yada 1 ayı 1 ay 3 gün oldu diye mi yazsaydım tuhaf mısın ? dikkat ettiysen ordaki yorumumla burda yazdığım konu bağlantılı lütfen konumu kirletme yaptığında ayıp bişey iyi akşamlar

Amaaan 24 yasinda adamin kafasi basmaz oyle seylere.. :ssz: Erkek milleti 30una gelmeden verdigi soze de guvenme zati.. Ancak basliyolar olgunlasmaya...:1:

Anı yaşayın. Bunu gerçekten deneyimli biri olarak yazıyorum. Dört senelik ilişkim vardı ne oldu. Gelecek planı yaptık ne oldu? Canımı daha çok acıtıyor o planlar. Sen sen ol tatil planı bile yapma, anı yaşa geç. Asla hayal kurma ilerisiyle ilgili. İnsanın içinde öyle bir patlıyor ki aklın hayalin durur. Lanet olsun o kadar gelecek planı yapan kafama

inşallah tekrar barışırsınız gerçekten çok üzüldüm 4 sene demek emek demek .. kendinizi lütfen üzmeyin eminim çok duymuşsunuzdur böyle teselli sözcükleri ama insanın elinden bişey gelmiyor..haklısınız insan sevince mantığıyla hareket edemiyor hayal kurmadan edemiyor ama dedğiniz gibi yapmak lazım..

ya pardon ama 3buçuk ayı ben sana tutup 3 ay 17 gün oldu diye mi yazsaydım yada 1 ayı 1 ay 3 gün oldu diye mi yazsaydım tuhaf mısın ? dikkat ettiysen ordaki yorumumla burda yazdığım konu bağlantılı lütfen konumu kirletme yaptığında ayıp bişey iyi akşamlar

dikkat ettiğim için diyorum ya zaten yaşlarınız da küçülmüş birer yaş böyle düşünmem çok mu anormal?

Back
X