• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin hediye ettiği kuşum öldü!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence sen kuşunun nalları dikmesinden çok sevgilimden fırça yer miyim derdindesin gibi.
çöpe falan atmasaydın bari meftayı yazık.
hemi de erkekmiş, gitti gül gibi delikanlı kuş..
hayvan konuşmayı öğrenemiyorum diye bunalıma falan girmiş olmasın sakın; çok mu baskı yaptın sabiye..

kuş erkekti o yüzden ah erkeklere açtım.:1shok::1shok:
iyiki eşcinsel, değil. açacak yer bulamazdın. dört dönerdin kkda .:delphin:
ha bu arada başınız sağolsun. kuşlar sağlık açısından,çok zayıf ve hassas yaratıklar . sen kendini suçlama. olacağı varmış....

bence sen kuşunun nalları dikmesinden çok sevgilimden fırça yer miyim derdindesin gibi.
çöpe falan atmasaydın bari meftayı yazık.
hemi de erkekmiş, gitti gül gibi delikanlı kuş..
hayvan konuşmayı öğrenemiyorum diye bunalıma falan girmiş olmasın sakın; çok mu baskı yaptın sabiye..

arkadaş erkeklere baskı yapan birine benzemiyor ki erkek olan kuşuna baskı yapsın be yawww...bak erkek arkadaşından çekiniyor bile....konuyu da ah erkeklere açmış kuşun cinsiyetine gösterdiği saygıdan...
ne anlayışsız hatunsun...püfffffffffff..kötükedihüso
nalları dikti denmez ayrıca tirbiyesiz...
hee bir de gül gibi erkek olmaz...yanlış benzetme sıfatı...gamyoncuiremsu
aman git yaaa sabah sabah...
:umursamaz:

bi bakamadın kuşa demi :oklava:
hem de doğumgünü hediyesi, ben sevgilinin yerinde olsam ayrılırdım kaydirigubbakcemile3

arkadaş erkeklere baskı yapan birine benzemiyor ki erkek olan kuşuna baskı yapsın be yawww...bak erkek arkadaşından çekiniyor bile....konuyu da ah erkeklere açmış kuşun cinsiyetine gösterdiği saygıdan...
ne anlayışsız hatunsun...püfffffffffff..kötükedihüso
nalları dikti denmez ayrıca tirbiyesiz...
hee bir de gül gibi erkek olmaz...yanlış benzetme sıfatı...gamyoncuiremsu
aman git yaaa sabah sabah...
:umursamaz:

betiş gebesii.
konuyu iyi okumadın mı nedir, konu sahibi yazdı kuşum nalları dikti diye..
yaa evet ben saygısızım, ben anlayışsızım, hep bu gebelik etti beni böyle..
çelenk felan mı yollasaydım acep..
bak vicdan yaptım şimcik..

sırt üstü yatıyor demek istemiş kaba insan...
ne anlarsın sen...
habire kıvırıyon gebe halin koca göbeenle...
püfffffffffff

betiş gebesii.
konuyu iyi okumadın mı nedir, konu sahibi yazdı kuşum nalları dikti diye..
yaa evet ben saygısızım, ben anlayışsızım, hep bu gebelik etti beni böyle..
çelenk felan mı yollasaydım acep..
bak vicdan yaptım şimcik..

sırt üstü yatıyor demek istemiş kaba insan...
ne anlarsın sen...
habire kıvırıyon gebe halin koca göbeenle...
püfffffffffff

Gebeler çarpışıyor diye yeni bir topic açtırmayın bana kaydirigubbakcemile5
Kuş için üzüldüm deeee, akşama duası vardır inşallah, helva mümkünse irmikten olsun çok severim irmik helvasını.
Şimdi son bir konu, kuş nalları mı dikti yoksa sırt üstü mü yatıyor hangisi doğrudur, hangi gebe doğruyu söylüyor, hangi gebe koca göbeğiyle kıvırıyor. Anlayan anlatsın.lülülülülülü

Süpersiniz kaydirigubbakcemile5 ama konu sahibi arkadasımız gitmiş konuda geyiğe dönmüşş sabah sabah iyi geldi bu zemuszemus

Gebeler çarpışıyor diye yeni bir topic açtırmayın bana kaydirigubbakcemile5
Kuş için üzüldüm deeee, akşama duası vardır inşallah, helva mümkünse irmikten olsun çok severim irmik helvasını.
Şimdi son bir konu, kuş nalları mı dikti yoksa sırt üstü mü yatıyor hangisi doğrudur, hangi gebe doğruyu söylüyor, hangi gebe koca göbeğiyle kıvırıyor. Anlayan anlatsın.lülülülülülü

ne çarpışacam ben onla.
Allah çarpmış ona zaten lülülülülülü

valla konu sahibine göre nalları dikmiş ama bu ultranazik kibar betiş gebesine göre sırtüstü yatıyor.

kıvıran ben deelim ama bu koca göbeğiylen nasıl kıvırır onu da bilmemdelikafadulden

ha bu arada başınız sağolsun. kuşlar sağlık açısından,çok zayıf ve hassas yaratıklar . sen kendini suçlama. olacağı varmış....

bende en çok kuş erkekdi o yüzden "ah erkekler" e açtım kısmına takıldım...:1shok:
bence biraz abartmışsın o küçücük ve hassa bir canlı herşeyden kolay etkilenebilen bi hayvan...ve ölmesinde abartılcak bi durum yok ölebilir sen öldürmedin ya kuşu...panik yapma tamam sevgilinin hediyesi ...hadi onu da geçelim nihayetinde bi can....
tabi üzülceksin ama sen bu can için değil sevgilime ne derim derdindesin ya da bu daha
ağır basıyor....yenisini felan almana gerek yok direk kuş öldü... dersin...
ya yenisini alırsınız ya da bi müddet hiç bi canlı beslemessiniz karar sizin aama önce sevgilinize durumu söyleyin...

başınız sağolsun :dilcikar:
ama ben sizi evli 2 çocuklu biliyordum ne zaman bekar kalıp yeniden sevgili yaptınız :kahve:

hahahaha :))) yarıldım walla gulmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah rahmet eylesin.
r.i.p medinemin kuşuuuu:lepi:

Back
X