Sevgilimin herşeyi alması

Maria_can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
103
35
İyi günler hanımlar
Benim 3 yıllık bir ilişkim ailelern bildiği. Sevglim 2,5 yıl önce ev aldı. Kendisi tek başına yaşıyor. Ev öyle bekar evi falan değil. Kurulu düzen tamamen herşeyi var ve yeni eşyalar
Geçen gün de ankastre set alacağını benim araştırmamı söyledi. Alma ilerde zaten alınacak dediysemde evdekinden memnun olmadığını değiştirmesi gerektiğini söyledi.
İkimizin beğendiği karar verdiği bi set aldı. yanında bulaşık makinesi şiparişi de vermiş önceden bakıp beğenmiştik. Öyle ucuz da almıyor yani evlenirsek atayım bunları diyemem.
Soruna gelecek olursak buralarda erkek evi alır kız tarafı içini düzer çeyizi kız tarafı yapar.
Şimdi bunları sevgilim alınca rahatsız oluyorum ilerde sadece valizimle gidecekmişim gibi durum oluyor.
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden. sevgilimin yaptıkları normal mi ?

İyi günler hanımlar
Benim 3 yıllık bir ilişkim ailelern bildiği. Sevglim 2,5 yıl önce ev aldı. Kendisi tek başına yaşıyor. Ev öyle bekar evi falan değil. Kurulu düzen tamamen herşeyi var ve yeni eşyalar
Geçen gün de ankastre set alacağını benim araştırmamı söyledi. Alma ilerde zaten alınacak dediysemde evdekinden memnun olmadığını değiştirmesi gerektiğini söyledi.
İkimizin beğendiği karar verdiği bi set aldı. yanında bulaşık makinesi şiparişi de vermiş önceden bakıp beğenmiştik. Öyle ucuz da almıyor yani evlenirsek atayım bunları diyemem.
Soruna gelecek olursak buralarda erkek evi alır kız tarafı içini düzer çeyizi kız tarafı yapar.
Şimdi bunları sevgilim alınca rahatsız oluyorum ilerde sadece valizimle gidecekmişim gibi durum oluyor.
Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden. sevgilimin yaptıkları normal mi ?
Nişanlın değil sevgilin herşey kader kısmet evleneceğinizin garantisi bile yok. Kendinizi çok öne atmayın bence.

Arkadaşlarım falan da ilerde bi kavga etseniz yüzüne vurur bunları diyor. Neyinle geldin ki bu eve herşeyi ben yaptım gibisinden.

3 yıllık ilişkide şu ikilem hiç normal değil. tanımıyo musunuz karşınızdaki nasıl bi insan? arkadşalarının lafı mı kıymetli 3 yılınız mı?

arkadaslarınızın dedigine bakmayın neyinle geldin bu eve diyebilcek bir karaktere sahipse bunu baska konularda da yapar..calısmazsınız bu sefer ben para getiriyorum der boyle biriyle de evlilik olmaz

Gayet normal. Adamın evi var ankastre almak istiyor canı alıyor, ki size de teklif etmiş beraber seçelim diye.
Asıl nasıl olsa iki üç seneye evleneceğiz Maria_can alır bekleyeyim demesi saçma olurdu bence.
İlerde yüzüme vurur gibi endişeleriniz varsa bu hayatın her alanı için geçerli sadece eşya değil, ki öyle biriyle evlilik zaten olmaz.

Karsidan bakinca guzel duruyor oh zahmetsiz, hazır kurulu duzen hersey tamam diye ama ilerde bir sıkıntı oldugunda en basit kavga gurultu oldugunda bunun etkisini yaşayabilirsiniz veya boşanma durumunda o kendi evinde, zaten var olan düzenine devam ederken siz geldiginiz bir bavulla baba evinin yolunu tutarsaniz.

Adetlere bakacak olursak bizdede erkek ev alır ama ailem bana ev aldı yinede , eşyalarımda var. Kocam olmadan dımdızlak kalacak durumda degilim yani. En kötü ihtimalle kenarda paran olsun esya var zaten diye varsa paran baska seylere harcama.

İyi günler hanımlar

En kötü ne olabilir. Kavga anında her şeyi ben aldım bu evde sen ne yaptın ki diyebilir. Sevgilinizi siz tanıyorsunuz diyebilir mi? Ama emin olun bunu diyecek mantalitede adam her şeyi yarı yarıya alsanız bile öküzce bir şey diyebilir.
Başka kötü ne olabilir. Boşanma durumunda o düzeninde kalır siz bir bavulla gidersiniz. Yahu boşanma zamanında insan zaten ordan gelecek iki eşyayı mı düşünüyor. Farzedin siz kurulu düzende kaldınız o bavulla gitti. Onunla kullandığınız eşyaları ooh kurulu düzenim diye kullanabilecek misiniz? Yani iş o noktaya gelirse önemli olan bunlar mı?
Bence bu kadar gardınızı almanızı gerektirecek bir insanla birlikteyseniz, bunu der mi şunu der mi, şu olursa ne yaparım diye düşündürtüyorsa size 3 yılın sonunda çok parlak gelmedi bana. Ama yok o düşündürtmüyor siz arkadaşlarınızın etrafın gazına geliyorsanız yapmayın. Yukarda olabilecek iki kötü senaryoyu yazdım zaten.

E ne güzel iste adam sizi dusunerek hareket ediyor.neden bizim toplumumz boyle hep en kotu senerayoyu koyuyor onunuze.nicin guzel dusunmuyor insanlar..ilerde sknti olursa da valizinle geldgn gbi valizinle gdersin mal paylasmi derdn olmaz.orf adete bu kadar takilmayin..arkadslarniz da garipmis..
Kendi kafasına göre beğenip alsa daha kötü bana soruyor hangisni beğendysen onu alalım dıyor bunda sıkıntı yok.
Hayat bu ilerde böyle bi duruma da gelmek istemem ama yüzüme vurulur mu ondan korkum var

Nişanlın değil sevgilin herşey kader kısmet evleneceğinizin garantisi bile yok. Kendinizi çok öne atmayın bence.
Ee adam bana seçtiriyor.
sen beğen al kullancak olan sensin diyorum.
Bn ikimizi düşünerek alıyorm ama senın böyle düşüncen hevesin bile yok anlaşılan diye laf söylüyor

Kendi kafasına göre beğenip alsa daha kötü bana soruyor hangisni beğendysen onu alalım dıyor bunda sıkıntı yok.
Hayat bu ilerde böyle bi duruma da gelmek istemem ama yüzüme vurulur mu ondan korkum var
Yuzune vurulma korkun olan bi insansa evlenme o guveni veremedi mi hala..bosanrsam nolur diye evkenlmez hanfendi cok yanls bi tutumdasnz bnce.

Düğün en zaman ki? İlerde demişsiniz.
Yani nişanlıysanız alıverin ne olacak ki? Önce imza olsun garanti olsun mı diyorsunuz?
Bır kaç aya nişan olacak. Kısmetsede yaz sonu düğün. Hayır bn dedim zaten bn alayım sen evlenene kadar kullan diye ona da gelmiyor ben bunları alayım da geri kalanları sen al diyor geride ufak tefek mutfak eşyaları perdeler falan kalıyor

Back
X