sevgilimin ilgisizliği

blackrainn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
101
0
0
İstanbul
arkadaşlar öncelikle merhabalar size iki örnekle sevgilimin ilgizliğini anlatcam sizden yardım beklyorum.bu ayram öncesi yane arefe günü sevgilimle iftar yapmak için çalştğı yere gttim onada bunu söledim ama o benmle olmak yerine arkadşlryla gtti gözmn nnden başka br günde dün öğlen yemeğni brlkte yiyelm dedm bana dedki ymkhaneden dışarı çıkmak yasak sora ben bunu bkledm bi arkşyla çıktı bir lokantya gtti yane hem bna ylan söledi hmde bnmle yne olmak istmdi dnkü açıklması ise ymkhanci bu hafta iznliymiş o yzden dışarı çkmş szce napmlıyım yardım edin

İlgisizlik mi?
Adam düpedüz sizi ekiyor ayol,görmüyor musunuz?

Yanlış anlama ama düpedüz yalan söz konusu burda.. Sakin bi şekilde konuşmaya çalış bence derdini anlat.. davranışlarından rahatsız olduğunu belirt..

Derdini sakınce anlat anlamıyorsa sende kes ılgıni.:19:
Sen deme yemege cıkalım dıye o sana desın.:37:
belkı bunalmıstır sen cok ılgısıysen. ekmesıne acıklama bulamadım:31:

Birdenbire mi böyle oldu?
Ya seni üzmek istemem ama bu adam sana karşı duygularını yitirmiş gibi geldi
Fazla üstüne gitme yoksa daha kötü olur

aslında işe grdkten sonra böle oldu ben bundan 1.5 ay önce çok önmli ismi dylmş bir gym frmsnda çlşydm o brmdan çk rhtsz oldu ve onn içn 1 ayda işten çktm hrksi krşma alpta snrdn o grdi işe önce bna erkkli bryr ddi snra hep bynlrn ynnda olmya bşladı dyoki müştri toplyrm öle nyse ordki kzlrla hep gülüp knşyo şklşyo fln bna glnce hep srt ters napcm blmyrm

15 gün sonra ünvrstye gdcem acba bu yzdn mi böle davrnyr bnszlğe alşmyamı çlşyr npmya çlşyr.yarn blşcaz ve açkça knşcm bnlrı çk briktim.

ilgisizliğinde ötesinde birşey bence bu kızlar... bir adam ilgisiz olur anlarımda arkadasıyla dısarı cıkarken vakit bulan ama bana vakit bulamayan bir adamı anlayamam
hiç kusura bakmayın bence direk yüzüne karsı konus ne yapmak istiyorsa bu saatten sonra onu yapsın. heralde sen surekli goruselim dediginde kendini bulunmaz hint kuması sanmaya basladı :S kusura bakma birazcık agrasiflestim bu konuyu okudugumda arkadasım boyle ufak yalanlar soyleyen insanlar gelecekte nice yalanlar soyler...
bence sen simdiden tedbirini al ve tavrını koy

valla ayrılcak ama sana söleyemiomuş gibime geldi ayrıl gitsin ilgilik haliniz kalmamış sizin canım çünkü resmen senden kaçıyor insan sevgilisini bırakır arkadasıyla cıkarmı ya hala ne duruosun ayrıl tabiki. o demeden sen de ayrılacağını da büsbütün yıkılma...

kaçan kovalanır klasik bir sözdür amaçokta doğru bir söz ve taktiktir..

tınlamaaa sende.. etkiye tepki meselesi yani

baktın buna rağmen böyle demek artık istemiyor bu ilişkiyi bas k..ına tekmeyi

Çok mu kıymetli vaktiniz böyle anlaşılmaz anlaşılmaz yazıyorsunuz?

Davranışları çok can sıkıcı sevgilinizin.
Umursamazlık bu.
İnsan sevdiğini nasıl umursamaz?
O size yemeğe çıkalım dese koşa koşa gitmez misiniz?

Çok mu kıymetli vaktiniz böyle anlaşılmaz anlaşılmaz yazıyorsunuz?

Davranışları çok can sıkıcı sevgilinizin.
Umursamazlık bu.
İnsan sevdiğini nasıl umursamaz?
O size yemeğe çıkalım dese koşa koşa gitmez misiniz?

Evet ya hadi iki harf atlasa neyse neryse kısalta kısalta kelime kalmamış ortada :):)):)
Bencede sizi düpedüz ekiyor ama takıldığım başka bir nokta neden sürekli erkek arkadaşını izler durumdasınız??
Yani onun arkadaşıyla lokantaya gittiğini görmen için onu uzaktan izlemen gerekiyor neden bu çaba??
Seni buna iten ne önce bunu konuşalım daha sonra erkek arkadaşın neden yaptığı ortaya çıkar bence???

Back
X