- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
senin bu ilişki bu kadar yeniyken bu durumdaysa zor yürürErkek arkadaşımla dün buluşucaktık sabah haber verdi amcamın kızı vefat etti diye ben de tamam diyip başsağlığı diledim sonra aradım gayet normal konuştuk sıcakkanlı konuştu,pazar görüşürüz insallah falan dedi kapattık.
Sonra akşam 5 gibi mesaj atmış cenaze yeni bitti diye ben de mesaj attım iletilmedi. Aksam uzeri aradım geri dönmedi.
Sonra akşam mesaj atmış canım aradıgında uyuyordum diye ben de tamam hayatım dedim sadece bunu ":)" yollamıs bir daha konuşmadık dün akşam 10da girmiş whatsappa bir daha girmemis.
Uzgundur cenazeleri var dedim hiç üstüne gitmedim hatta sabah normal mesaj attım günaydın diye mesajım iletilmedi. Hatta hala iletilmedi. Ama az önce girdim Facebooka girmis yarım saat önce. Ve mobilden girmis gözüküyor. Beni bu durum cidden yıpratıyor. Birkaç kez daha yaptı bunu bende böyle olursan ilişki yürümez gibisinden konustum. Ayrılmak mı istiyorsun ne yürümez anlamadım bizim bi ilişkimiz zaten var bir daha böyle seyler söyleme üzülüyorum demişti. Cenazesi var uzgunse Facebooka nasıl giriyor ki? Veya facebooka girmeden önce neden bana ulasmaya calısmıyor.. Veya ben merak ederim diye hiç düşünmüyor mu anlamıyorum.. Ben olsam hemen sevgilime mesaj atarım merak etmistir diye veya ben merak etmisimdir.. napmalıyım bilmiyorum şuan çok moralim bozuk.
Evet daha simdiden uzuluyorum 1 y oldu napcagımı bilmiyorum ciddensenin bu ilişki bu kadar yeniyken bu durumdaysa zor yürür
dünkü kapanan konun da da büyük sorunlar mevcuttu
yapılcak şey basit;salla gitsin!adam gibi birini bul kendineEvet daha simdiden uzuluyorum 1 y oldu napcagımı bilmiyorum cidden
akışına bırak baktın olmuyor daha fazla üzülmeden bitir.Evet daha simdiden uzuluyorum 1 y oldu napcagımı bilmiyorum cidden
yanyanayken hersey mukemmel ama adamın uzagındayken sevgisinden suphe ediyorum..yapılcak şey basit;salla gitsin!adam gibi birini bul kendine
Ben de sizin gibi dusunuyordum cenaze evi kalabalıktır uzgunlerdir beni dusuncek hali yoktur vs mesaj beklemesim zaten ondan zaten yattıgını falan haber de vermedi bişey yazmamış. ama facebooka girdigni görünce böyle dusunmeye basladım.Yani vakti varki bakabiliyor demek.. Bilmiyorum bana pek normal gelmiyor bu durum ama ona da normal geliyo buyuk ihtimalleya amma mıç mıç ilişki beklentiniz var
ben çok mu geri kafalıyım
ben eşimden bile bu kadar aramasını bana haber vermesini vs beklemem yani
adamın cenazesi var ev kalabalık
gelen giden vs vs
çevresinde de bir çok insan var
delikanlı getir götür vs de yapmıştır
birilerini almaya da gitmiştir
yattım uyudum diye de haber vermiş
hatta size gülück bile atmış daha ne yapsın
ah aşkımmmm cenazede bile seni düşündüm mü desinnnn
Aynen öyle birdahaki seferde yine aynısı olursa ciddi sekilde konusucamNeden üzüyosunki kendini
Simdi cenazeyi bahane eder , arayamadim yazamadim vs.
Daha sonrada böyle yaparsa koy noktayi salla gitsin..
Ama insan hic mi merak etmez anlayamıyorım simdi de gunaydın mesajıma cevap verdi sadece hani ne yaptın ne ettin demek yok..anlayamıyorumErkekler bizim gibi bir düşünce ve mantık yürütme yapısına sahip değil. Onlar çok düz. Gerçekten. Kötü bir niyeti olduğunu hiç sanmıyorum. Kendinizi bosuna uzmeyin. Hatta o farkında bile değildir sizin bu kadar uzuldugunuzun. En güzeli takip etmemek hem whatsappta hem de facebookta. Kafanız rahat eder. Küçük bir tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?