merhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
Bu kıskançlık falan değil yalnız, bu tabiri caizse uzak mesafeden stereotiplere bağlı sevgilicilik oynamak.

Paylaşacak ortak bi alan olmayınca, birlikte yeni deneyimler yaşanmadıkça, anılar birikmedikçe, birbirinin hayatındaki anlara tanık olamadıkça, dokunamadıkça geriye ne kalıyor... ben şimdi seni kıskanayım, hadi şimdi de sen beni kıskan, tamam şimdi benim rest çekme sıram şeklinde teknolojik aygıtlar üzerinden birbirine sarmak.
O kadınlar kim, gerçekte ne anlamları var, siz niye 62 kadına tahammül ederken adam sizin listenizde 1 adam olsa kıyameti koparıyor, siz niye üşenmeyip kadınları saydınız bu nasıl bi hayat... çünkü bildiğin oyun oynuyorsunuz. Sezon sonunu göremeyecek yaz dizisi kıvamında.
Diziye biri girerken digeri cıkan fettan, ara bozucu kadın figüranlar olur mesala. Esas kız ile bunlar arasındaki çekişme komikmiş gibi izletilir hani; esas kız sürekli sözde tatlı bi dırdır halindedir. Adam desen ne var canım tadında safa yatar vs. vs. Sonra kadın başrole ayıp olmasın diye bi tane de ona saran bi erkek figüran gelir. Ama esas erkeğimiz bu duruma asla tahammül etmez. 10. bölümde dizi yayından kalkarken düşünür durursunuz hani birbirlerinin hayatındaki üçüncü şahısları kıskanmak dışında ilişki namına ne yaşadı ne paylaştı ki bunlar şimdi, ne izledim şimdi ben diye...
Yani ucuzundan dizi çekiyosanız iyi hoş tabi de 8 ayda 2 kere gördügünüz adamı hiç görmediginiz kadınlardan kıskanıyosanız ve buna iliski diyosanız bence sıkıntı var. Hele ki ikinci bi hesap acmak bi el hareketine bakarken, aranızda fersah fersah mesafe varken siz adamın instagram arkadaş listesindeki dişi varlık sayısı sıfıra inince tüm güven problemleriniz sıfırlanacak zannediyorsanız o zaman sadece bence değil herkesçe bi sıkıntı var