Sevgilimin iş arkadaşları bana “balina” demiş.

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık

O zaman ayrılmıştık diye müşteriim demiş geçmiş güya
Ne olursa olsun bir kadının arkasından öyle hadsizce bir yorum yapılıyorsa tanımadığı biri dahi olsa tepki göstermesi lazım. Bana göre bir ayrılık sebebi değil ama biraz gözünü korkutun çenesini tutmayı öğrensin.

Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık
Size değer veren bi adam olsaydı kızmayın ama gram sevmiyor sizi benim eşim hakkında bir laf diyecekler elimde kalır diyensevmek sahip çıkmak korumaktır

sorsana neden bi zahmet yukarı çıkmayıp, aşağıya evde yok diye kağıt yapıştırıyolar, muhatap bulmuşken meram anlatayım ptt den kimseye ulaşamıyorum çunku :emir_bebek:

şimdi çok guzeldim herkes hayran oldu dese sevdiğim bir kız bile bi sinir olurum, sen övme ben öleyim diye.

Onlar öyle derken agizlarinin payini vermeliydi ve bu konuyu size acmamaliydi. Değer vermeyi vs gectim, saygı olur her şeyden once. Kişi once dönüp kendisine bakmali.

Erkekler mi terbiyesiz sevgilin mi?
Bir erkegın konustugu kadının kardesı olma ihtimali de var sevgılısı olma ihtimali de hatta yengesı... Cekınır balina diyemez kimse.
Saygısından diyemez korkusundan diyemez özetle diyemez, demısler ama. Neden?

Sevgiline saygı duymadıkları ıcın.sevgilin otursun buna uzulsun insanlar ona saygı duymuyor, sana degıl.

Sende erkekleri sorgulamak yerine sevgilini eski sevgili yap.

Sevgilinin kendisine saygısı yok, cevresınınde o ezik sevgiline saygısı yok.. Bari senın kendine olsun saygın, terk et sunu.

Kendınıze duydugunuz saygı, sızı koruyamayacak tıynetsiz erkeklere duydugunuz sevgiden cok olsun lutfen

Back
X