sevgilimin kalbini kırdım tektaştan oldum :(

ddmys

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
11
0
6
İstanbul
kızlar acil yardıma ihtiyacım var 3 yılı geçen bi ilişkim var ciddi düşünüyoruz kendi aramızda da yüzük taktık benimki eskiden hiç beni takmaz ne söylesem dinlemez bildiğiniz odundu ben hep düşünceliydim jestler sürprizler vss ama şimdi herşey değişti benm kılıbık sevgilim gitti yerine anadolunun bağrından kopan bi maço geldi ben aldım onun yerini düşüncesizlik patavatsızlık....... en son sevgilim bana yüzük numaramı sordu söyledim üstüne dalga geçtim tek taş mı alcksın bana diye meğer gerçekten alckmışşşşşşşşş!!!! :( çok berbat durumdayım anlcğnz ne yapcağımı şaşırdım bi şekilde mutlu etmek istiyorm onu ne yapabilirim böyle farklı fikirlerinizi bekliyorum pleaseeeeee :(((

Sanırım tek taş alamayacağını ima eder gibi dalga geçmişsiniz ?

Aaaah ah,biz kadınlar azıcık dilimize dur diyebilsek,beklesek de görsek değil mi ? Ah şu merak yok mu...
:122:

Sevgilinin kalbini kırdığına mı üzüldün yoksa tek taşı kaçırdığına mı anlayamadım:44:

Sevgilinin kalbini kırdığına mı üzüldün yoksa tek taşı kaçırdığına mı anlayamadım:44:

valla ne yalan söyliyim her ikisine de üzüldüm ama kalbinin kırıldığına daha çok üzüldüm :( kızlar işte baya makaraya aldım ben şaka yapıyr sanmıştım çok önce konuşmuştuk bu konuyu henüz almayı düşünmediğini söylemşti bende ciddi değil sandım takıldım o da sinirlendi haliyle meğer çok ciddiymiş canım yaa .... ben olsaydım kıyameti koparırdım

valla ne yalan söyliyim her ikisine de üzüldüm ama kalbinin kırıldığına daha çok üzüldüm :( kızlar işte baya makaraya aldım ben şaka yapıyr sanmıştım çok önce konuşmuştuk bu konuyu henüz almayı düşünmediğini söylemşti bende ciddi değil sandım takıldım o da sinirlendi haliyle meğer çok ciddiymiş canım yaa .... ben olsaydım kıyameti koparırdım
Boşver gönlünü alınca nasılsa o da senin tek taşını alır sıkma canını :31:

alamayacağını değil almayacağını düşündüğünüz için takıldığınızı söyleyip düzgünce özür dilerseniz hallolur diye düşünüyorum :34:

işte benimde bu konuda sıkıntılarım var ne yapsam da yumuşatsam diyorum çok inatcı bi kere küstümü öyle kolay kolay barışmaz öyle bişey yapmam lazım ki inat yapamasın ama neeee

Çok özür dileyerek cevap vermek istiyorum. Yaklaşık yarım saattir bu dert köşesindeki dertleri okuyup gülüyorum. Allah hepinizden razı olsun dertlerimi unuttum gülmekten :)

Yahu bu nasıl bir ilişki ki "tek taş mı alıcan" sorusuna alınan bir sevgili ve onun alınmasına hak veren bir diğer kişi. Ben direkt kendimi camdan dışarıya atayım madem. Aldığım tek taşa bakıp "leen taşı nereye gizledin göremiyorum" demiştim. Alındı sevdiceğim ama samimiyetimizden ötürü on dakikada kapandı mevzu. Bunun gerçekten dert olduğunu idrak edemediğimden yardımcı olamıyorum lakin büyüyünce geçer der annelerimiz.

Zaten alası yokmuş bence onun.
Öyle bir cümle ile vazgeçtiğine göre.
Hem cümle o kadar da kötü değil. Ondan beklemediğinizi, sizin için şaşırtıcı olacağını ima eden bir cümle.
Bu cümle üstüne inadına alınır bence o yüzük.
Alınmaktan vazgeçilmez yani...

Çok özür dileyerek cevap vermek istiyorum. Yaklaşık yarım saattir bu dert köşesindeki dertleri okuyup gülüyorum. Allah hepinizden razı olsun dertlerimi unuttum gülmekten :)

Yahu bu nasıl bir ilişki ki "tek taş mı alıcan" sorusuna alınan bir sevgili ve onun alınmasına hak veren bir diğer kişi. Ben direkt kendimi camdan dışarıya atayım madem. Aldığım tek taşa bakıp "leen taşı nereye gizledin göremiyorum" demiştim. Alındı sevdiceğim ama samimiyetimizden ötürü on dakikada kapandı mevzu. Bunun gerçekten dert olduğunu idrak edemediğimden yardımcı olamıyorum lakin büyüyünce geçer der annelerimiz.

belki gururunu incitecek kadar dalga geçmiştir ve yaralamıştır , öylesine esprili bir takılma olsa çok alınmazdı sanırım.

bence zaten çok da alası yokmuş en ufak fırsatta geri adım atmış. böyle bir şeyden alınıp da almayacaksa almasın.

Back
X