• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin kankasından!!! çektiğimi kimseden çekmedim

askicin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
35
0
36
Bolu
kızlar sevgilimin 2 tane kankası var bıktım artık ikisindende.erkek arkadaşım onlar benim kardeşim karışma diyo ama ben gıcık oluyorum ikisinede.acaba benmi abartıyorum bilmiyorum ama çoook mutsuzum bu dertten dolayı.siz bana bi yol gösterin.erkek arkadaşımın kankaları bizimle aynı şehirde değil. ama hemen hemen hergün telde konuşuyolar msjlaşıyolar.benle küstügünde bile hemen onlara anlatıyo. geçen ayrılmıştık.hemen kankalarının feysine yazmış sizden kıymetlisi yok anladım falan yazmış. görünce şok oldum. neyse işte tekrar barıştık ben bidaha aramızdaki herşeyi onlara anlatmıcaksın dedim söz verdi.neyse işte erkek arkadaşım feysine ilişikisi var yazmış.bunun x kankası ???? diye bi yorum yazmış.ve erkek arkadaşıma kırılmış neden bu kadar ciddi oldugunu bana söylemedin feysden gördüm demiş.bir diğer olayda şu.bi erkek arkadaşımın bi arkadaşının düğünü var ve izmire gidicek.o arkadaşının feysine yazmış ben gelirsem tek gelmem demiş beni kasdederek.o x kızda şunu yazmış bu kadar baskı altında olunmaz ki yazmışç..dellendim. erkek arkadasıma kızdım bu niye ilişkimizin içinde neden bu kadar herşeye karışıyo diye kavga ettik sonra erkek arkadaşım x e kızmış bi daha bu şekilde konuşma falan diye.bir diğer olayda şu.erkek arkadaşımla gezmeye gittik.bu kankası msj atmış napıyon falan diye. bende sevgilimin telini aldım ve sevgilimleyim sonra konuşuruz dedim. ne yazsa beğenirsiniz ..salak kız o kim laaan diye gıcık bi msj atmış.bende cvp yazdım hayatımdaki en önemli insan diye.. o da dalga gecer gıbı msj atmıs ahahahah demiş.varya kudurdum. erkek arkadaşıma kızıyorum o da bana kızıyo ne var bunda samımıyetten saka yapmıs falan dıyo.kafay yıcem kızlar . bu aralar bırraz araları acıldı gıbı onu anladı gıbı ama yıneden bılemıyorum.bana yardım edın napıyım.tırlatıcam. bu kız yuzunden ılıskımı kaybedıcem

Son düzenleme:
kanka ayakları g*t ayakları. benim sevgilim lisedeyken benii şuu kişilerden kıskanmaa diyordu kankalrım diyordu. baktımmm benden ayrılınca kankalarından bitanesiyle çıkmışlar. tabiii bizz atlattık o günlerii dibimden ayrılmıyor şimdi. :nazar: dikkat et derim. her gün kankasıyla telefnda konuşmak ne ya ? öyle bişey mi olur.

kanka ayakları g*t ayakları. benim sevgilim lisedeyken benii şuu kişilerden kıskanmaa diyordu kankalrım diyordu. baktımmm benden ayrılınca kankalarından bitanesiyle çıkmışlar. tabiii bizz atlattık o günlerii dibimden ayrılmıyor şimdi. :nazar: dikkat et derim. her gün kankasıyla telefnda konuşmak ne ya ? öyle bişey mi olur.

çok haklısın bende seninle aynı düşüncedeyim. msjlaşmalarını falan okutuyo bana

bence şuç sevgilinin . eğer sevgilim var seviyorum ciddi düşünüyoruz diye anlatsaydı "KANKALARI"na onlar da dalga geçmek mahiyetinde o kim laann ya da hahha tarzı mesajlar atmazlardı. bence sevgiline kızmalısın.. ya da bir tercih hakkı sun ya ben ya da onlar diye :):52::47:

bence şuç sevgilinin . eğer sevgilim var seviyorum ciddi düşünüyoruz diye anlatsaydı "KANKALARI"na onlar da dalga geçmek mahiyetinde o kim laann ya da hahha tarzı mesajlar atmazlardı. bence sevgiline kızmalısın.. ya da bir tercih hakkı sun ya ben ya da onlar diye :):52::47:

yok o kankası olacak kız beni sırf gıcık etmek için yapıyo bunları ama sevgilim anlamıyo. samimiyetten gırgır yapıyo diyo.erkek arkadaşımın diğer arkadaşlarının msjlarını gördüm gelin hanım diye hitap etmişler bana

peki emin misin sevgilinden ve ilişkinizden?
yaşınız kaç bbilmiyorum ama sen sinir eden insanları üstelik bile bile sinir ettiğini söylüyorsun; kimse izin vermez buna.. hele erkek olan tarafsa bu durumdaki.. ben bile benim sevgilim hakkında saçma yorumlar yapan bi insanı terslerim ve etrafımda olmasına izin vermem.
bence güvenme sevgiline ... erkek milleti sonuçta:32:

peki emin misin sevgilinden ve ilişkinizden?
yaşınız kaç bbilmiyorum ama sen sinir eden insanları üstelik bile bile sinir ettiğini söylüyorsun; kimse izin vermez buna.. hele erkek olan tarafsa bu durumdaki.. ben bile benim sevgilim hakkında saçma yorumlar yapan bi insanı terslerim ve etrafımda olmasına izin vermem.
bence güvenme sevgiline ... erkek milleti sonuçta:32:

sevgilime güveniyorum umarımda yanılmam ama kankalarına !!güvenmiyorum. benim dediğimi yapıyo bu konuda.kız msj attıgında telını elıme aldım ben cvp yazdım. feysden yorum yaptıgımda sunu tersle su cvbı yaz dıyoruyazıyo falan.

zamanla düzelir erkek arkadaşınn tabii o kızın gerçek yüzünü görünce :)

biraz anladı gibi...geçen telinde msjlarını gördüm.diğer kankasına anlatmış işte x bunları bunları yaptı sevgilim sinirlendi falan diye. kankası da demişki sevgilin haklı demiş.ben olsaydım x ile seni hiç görüştürmezdim demiş. erkek arkadaşımda "sevgilimde bunu istiyo ama kabuletmem sevgilim için söylediklerin onu anladıgın için teşekkürler "demiş

biraz anladı gibi...geçen telinde msjlarını gördüm.diğer kankasına anlatmış işte x bunları bunları yaptı sevgilim sinirlendi falan diye. kankası da demişki sevgilin haklı demiş.ben olsaydım x ile seni hiç görüştürmezdim demiş. erkek arkadaşımda "sevgilimde bunu istiyo ama kabuletmem sevgilim için söylediklerin onu anladıgın için teşekkürler "demiş

anlamışş iştee canımm sıkma canını... benn şuan cennetle cehennem arasında kaldmmmm :( sevgilimm ailemle tanışmak istiyor. annemm mahfeder ebnı :(:(:( napcmm yaaaa :SS::S:Ss:s:S

benimde kankam öyleydi hep bana derdi senden kıymetlisi yok senin için herkesi silerim ama seni silmem diyordu kız arkdşlarını siliyordu :1:

sonra bi ara tek kız ben oldum hayatında annesiyle bile konuşmazdı :1:

sonuç ne mi kankam artık kocam :52::24::1:

araya mesafe koyması gerek erkek arkadaşınız ilk önce erkek arkadaşınızla konuşun yaptığının yanlış olduğunun farkına varsın ki ona göre hareketlerine dikkat etsin.
siz ne kadar onun yerine mesaj atsanızda,eve gittiğinde o kaldığı yerden devam eder.siz kendiniz küçük düşürmüş olursunuz.

Son derece seviyesiz ve basit bir kiz oldugu ortada.

Ayrica ben bekarken de kanka dedigim kisilerle hergun konusmaz, mesaj falan atmazdim. Ararsam, mesaj atarsam o kisiden hoslaniyorum demektir. Bunu otesi yok.

Bu kizin sevgilinde gozu oldugu kesin. Ayirmak, sogutmak icin caba harcayacagina eminim ki yazdiklarindan da oyle anlasiliyor. Ayri sehirde olmaniza ragmen bunlari yapiyor dusun yani. Ayni sehirde olsaydiniz olacaklari dusunemiyorum.

Ben olsaydim bu ise kesin el atar ve arkadasliklarina noktayi koydururdum. Yapardim yani.

araya mesafe koyması gerek erkek arkadaşınız ilk önce erkek arkadaşınızla konuşun yaptığının yanlış olduğunun farkına varsın ki ona göre hareketlerine dikkat etsin.
siz ne kadar onun yerine mesaj atsanızda,eve gittiğinde o kaldığı yerden devam eder.siz kendiniz küçük düşürmüş olursunuz.

kıza ağzının payını vermiş bu aralar usturuplu gibi ama kızın benim sevgilime göz koydugunu düşünüyorum

Son derece seviyesiz ve basit bir kiz oldugu ortada.

Ayrica ben bekarken de kanka dedigim kisilerle hergun konusmaz, mesaj falan atmazdim. Ararsam, mesaj atarsam o kisiden hoslaniyorum demektir. Bunu otesi yok.

Bu kizin sevgilinde gozu oldugu kesin. Ayirmak, sogutmak icin caba harcayacagina eminim ki yazdiklarindan da oyle anlasiliyor. Ayri sehirde olmaniza ragmen bunlari yapiyor dusun yani. Ayni sehirde olsaydiniz olacaklari dusunemiyorum.

Ben olsaydim bu ise kesin el atar ve arkadasliklarina noktayi koydururdum. Yapardim yani.

konuştumcanım ama o benimkardeşim diyo bana çok iyilikleri oldu onları ödeyemem diyo

bence sevgiliniz sizi yeterince sevmiyor . :26::50:
çünki benim arkadaşlarım da vardı ben konuşma o kızla aman boşver felan derdim ayrıldıklarında
sonra ayrılırlardı bana teklif ederlerdi :50:
bende onları silerdim olan kızlara olurdu :50:

bence sevgiliniz sizi yeterince sevmiyor . :26::50:
çünki benim arkadaşlarım da vardı ben konuşma o kızla aman boşver felan derdim ayrıldıklarında
sonra ayrılırlardı bana teklif ederlerdi :50:
bende onları silerdim olan kızlara olurdu :50:

anlamadım canım

Senin erkek kankan olsa peki ne olur?? Sevgilin izin vermez değil mi? Ama kendisinin olabilir o erkektir ona herşey serbettir? bu politikayı yürüten biri senin hayatında değnekleri ele alıp kendisi istediğini yapar....Bence sende erkek kankaların varsa onlarla görüş durum değişecek mi? :36:

Son düzenleme:
Back
X