kızlar sevgilimin 2 tane kankası var bıktım artık ikisindende.erkek arkadaşım onlar benim kardeşim karışma diyo ama ben gıcık oluyorum ikisinede.acaba benmi abartıyorum bilmiyorum ama çoook mutsuzum bu dertten dolayı.siz bana bi yol gösterin.erkek arkadaşımın kankaları bizimle aynı şehirde değil. ama hemen hemen hergün telde konuşuyolar msjlaşıyolar.benle küstügünde bile hemen onlara anlatıyo. geçen ayrılmıştık.hemen kankalarının feysine yazmış sizden kıymetlisi yok anladım falan yazmış. görünce şok oldum. neyse işte tekrar barıştık ben bidaha aramızdaki herşeyi onlara anlatmıcaksın dedim söz verdi.neyse işte erkek arkadaşım feysine ilişikisi var yazmış.bunun x kankası ???? diye bi yorum yazmış.ve erkek arkadaşıma kırılmış neden bu kadar ciddi oldugunu bana söylemedin feysden gördüm demiş.bir diğer olayda şu.bi erkek arkadaşımın bi arkadaşının düğünü var ve izmire gidicek.o arkadaşının feysine yazmış ben gelirsem tek gelmem demiş beni kasdederek.o x kızda şunu yazmış bu kadar baskı altında olunmaz ki yazmışç..dellendim. erkek arkadasıma kızdım bu niye ilişkimizin içinde neden bu kadar herşeye karışıyo diye kavga ettik sonra erkek arkadaşım x e kızmış bi daha bu şekilde konuşma falan diye.bir diğer olayda şu.erkek arkadaşımla gezmeye gittik.bu kankası msj atmış napıyon falan diye. bende sevgilimin telini aldım ve sevgilimleyim sonra konuşuruz dedim. ne yazsa beğenirsiniz ..salak kız o kim laaan diye gıcık bi msj atmış.bende cvp yazdım hayatımdaki en önemli insan diye.. o da dalga gecer gıbı msj atmıs ahahahah demiş.varya kudurdum. erkek arkadaşıma kızıyorum o da bana kızıyo ne var bunda samımıyetten saka yapmıs falan dıyo.kafay yıcem kızlar . bu aralar bırraz araları acıldı gıbı onu anladı gıbı ama yıneden bılemıyorum.bana yardım edın napıyım.tırlatıcam. bu kız yuzunden ılıskımı kaybedıcem
Son düzenleme: