Sevgilimin Kız Arkadaşı

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Sorunum sevgilimin kız arkadaşıyla ilgili tahmin edebileceğiniz gibi. Baştan anlatayım. Erkek arkadaşımla aynı okuldayız, aynı bölümdeyiz. Fakat gruplarımız ayrı olduğu için sınıflarımız ayrı. Bölümümüz gereği sınıfta kızlar erkeklerden çok daha fazla. Şöyle ki 40 kişilik bir sınıfta, 7 kişi erkek. Cansu diye bir kız var sınıflarında. Onca kız olmasına rağmen bunların erkek ortamıyla takılıyor. Neyse olayları tek tek anlatacağım...

Çıktığımızın ilk günü Cansu'nun annesi, erkek arkadaşımın duvarına "sen benim damat adayımdın, biriyle çıkmanı hiç yakıştıramadım hahaha" diye bir yorum yapmıştı. Bu arada kızın annesi bütün arkadaşlarıyla haşır neşir ve sanki kendi yaşıtımızmış gibi davranan bir kadın. Twitter Facebook'daki bir kaç konuşmasına şahit oldum, 18 lik yeni yetme ergen gençler gibi, küfürler gırla.. Görseniz şaşarsınız. O mevzuyu atlattık, tartışma kavga gürültü.

Sonra bizim sınıftaki kızlarla konuşurken konu birden Cansu'ya geldi. İşte senle çok uğraşıyor biz görüyoruz tarzı yorumlar yaptılar. Demek ki dedim sadece ben farkında değilim bu durumun. Sonra erkek arkadaşım okulda yokken bu kız ikisi için bir dersten sunum ödevi almış. Birlikte yapmaları gerekiyor tabiki. Erkek arkadaşımda evine çağırmış salak gibi, kız tabi kabul etmiş. Bunu bana gayet rahat söyledi, gayet doğalmış gibi. İçim yandı tabii, üzüldüm, tartıştık. Sonra çalıştığı yere çağırdı ve ödevi orda hallettiler, neyse bu konuda kapandı.

Twittera birlikte çektirdikleri fotoğrafı profil fotosu olarak koydu, yine bir patlama, yine özürler, benim hatam demeler ve konu kilit.

Bugün de ben okula gitmemiştim. Sonra erkek arkadaşımdan şöyle bir mesaj geldi. "Kızma hayatım ama bir şey söyleyeceğim. Cansu, Burak, Yasemin bize gidiyoruz." Bu arada Burak ve Yasemin sevgililer 1 yıl kadar bir süredir. Hadi onlar gidiyor çift olarak, diğerinin işi ne?

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ben henüz ailesiyle tanışmamışken o kızın bugün tanışmış olması kanıma dokunuyor. Canımı sıkıyor. İçim daralıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Kızla aynı ortamdayız, okullar aynı. Bir huzursuzluk çıksın istemiyorum. Sonra yesilmavigri ne kadar kıskançmış deyip daha çok havalara girsin istemiyorum... Ama ne yapacağımı şaşırdım artık, inanın çıkmazdayım.

sevgiliniz bu kadar taviz vermese.. kızın annesi öyle laubali şeyler yazamaz..kız da sevgilinize bu kadar yakın durmaz..

bence daha fazla üzülmeden başka bir koca adayı bulun kendinize?

suç kızda değil yani sevgilinizde.

Yorumunuz için teşekkür ederim de işte öyle ha deyince bitemiyor.

açık konuşayım..

sevgiliniz sizin bu kıza karşı hassas olduğunuzu bildiği halde bu denli sık hata yapması sizce ne kadar doğru..

ödev için eve çağırmalar (tmm olabilir ödev nihayetınde ) ancak keyfi eve çağırması ve size msj çekmesi kadar gıcık bi durum yoktur bence..

siz onu seviyorsunuz kıymet biliyorsunuz da sevgiliniz size karşı aynı düşünce ve fikirde mi tartışılır orası..

herşeye rağmen savaşacağım diyorsanız...

sevgıilinizle o kızı yanlız bırakmamaya gayret edeceksiniz..desem bu seferde ters tepebilir ve size inat buluşmalar olabilir..rahat bıraksan zaten daha fazlasını yapabilir ..

bilmiyorum ne diyeyım size...

ancak aynı sınıfta olabilmek mümkünse sınıf değiştirin diyebilirim.. :44:

açık konuşayım..

sevgiliniz sizin bu kıza karşı hassas olduğunuzu bildiği halde bu denli sık hata yapması sizce ne kadar doğru..

ödev için eve çağırmalar (tmm olabilir ödev nihayetınde ) ancak keyfi eve çağırması ve size msj çekmesi kadar gıcık bi durum yoktur bence..

siz onu seviyorsunuz kıymet biliyorsunuz da sevgiliniz size karşı aynı düşünce ve fikirde mi tartışılır orası..

herşeye rağmen savaşacağım diyorsanız...

sevgıilinizle o kızı yanlız bırakmamaya gayret edeceksiniz..desem bu seferde ters tepebilir ve size inat buluşmalar olabilir..rahat bıraksan zaten daha fazlasını yapabilir ..

bilmiyorum ne diyeyım size...

ancak aynı sınıfta olabilmek mümkünse sınıf değiştirin diyebilirim.. :44:

Sınıfımı seviyorum, değiştirmem bu yüzden. Şu an her şey o kadar yeni ki iyice söylediklerinizi ölçüp tartmam lazım..

Off çekilmez bi durum. Ben olsam ortalığı birbirine katardım, bu ne rahatlık sevgilindeki :41:
Madem keyfiye evde toplanıyorlar senide çağırabilirdi. Mesaj atıp "bak ben haber veriyorum ona göre" havası vermiş.
Malesef öneride bulunamayacağım. Çok sinir bozucu bir durum. Ya açıkça konuşun sevgilinizle ya da diğer bir seçeneği sunun.

Sınıfımı seviyorum, değiştirmem bu yüzden. Şu an her şey o kadar yeni ki iyice söylediklerinizi ölçüp tartmam lazım..

anlıyorum canım...

sen ona 2 secenek sunacaksın..
eğer ilerisinde bir evlilik düşünüyorsanız..
ya yollarınızı ayıracaksınız yada ona diyeceksınki madem ben senın için herşeyim benim sınıfıma geleceksın (buda sana ikinci bir önerim daha ne diyeyim bilemedim ki :44::44::44: )

ve sen hala ona sevgilim diyebiliyorsun
bence o bunu hak etmiyor canım
sadece sevgilini bi köşeye çek ve kesin net bir dille anlat ona buraya yazdıklarını
ve sert bi dille ikaz et yok eğer devam ediyorsa ve
sen dile getirdiğin için sana söylemeyip yine gizlice görüşecekse güle güle

ve sen hala ona sevgilim diyebiliyorsun
bence o bunu hak etmiyor canım
sadece sevgilini bi köşeye çek ve kesin net bir dille anlat ona buraya yazdıklarını
ve sert bi dille ikaz et yok eğer devam ediyorsa ve
sen dile getirdiğin için sana söylemeyip yine gizlice görüşecekse güle güle

Aynı ortamdayız. Yüz yüze bakıyoruz. Bitirmek, bırakmak çok zor. Gerçi böyle olduğundan dolayı her şey zorlaşıyor. Farklı bir yerden biri olsa, güle güle dersin bir daha yüzünü bile görmezsin olur biter. Bitirdikten sonra insanlara açıklama yapması var. Bu kız yüzünden bittiği baariz belli olacak. Acaba kız ne düşünecek böyle olunca?

Gecenin bu saati oldu, hatta sabah oldu hala uyuyamadım. Acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. Ama içim daralıyor, ne yapacağımı da bilemiyorum...

valla bana oldukça ters bi durum bu.ben olsam konuşmazdım.
sende ya ben ya o kız diyebilirsin.
ya da sevgilini hiç yalnız bırakmazsın.

Aynı ortamdayız. Yüz yüze bakıyoruz. Bitirmek, bırakmak çok zor. Gerçi böyle olduğundan dolayı her şey zorlaşıyor. Farklı bir yerden biri olsa, güle güle dersin bir daha yüzünü bile görmezsin olur biter. Bitirdikten sonra insanlara açıklama yapması var. Bu kız yüzünden bittiği baariz belli olacak. Acaba kız ne düşünecek böyle olunca?

bu şekilde devam etmesindense bitmesi daha iyi bence
kızın ne düşüneceğinin bi önemi yok
ama etraftaki insanlar ne kadar onurlu olduğunu görür
bunu kıskançlık krizi yada kızın galibiyeti olarak adlandırma
söylediğim gibi sevgilini al karşına konuş zaten konuşmanın seyrinden belli olur herşey
ya ben ya o na kadar da gider eğer öyle olursa daha iyi net bi şekilde etekteki taşlar dökülür
herkes yoluna bakar..
bence bu şekilde idare edilen iki taraftan biri olarak görülüyosun çevrede
zaten yazmışsın ya etrafımdakilerde bazı şeyleri farketmiş diye..
ama unutma canım kimse için değil insan önce kendisi için yaşamalı
hayırlısı olsun

Back
X