Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilinizin kız arkadaşları olması ve sizin de erkek arkadaşlarınızın olması çok normal.zaten bence kız da erkekte karşı cinsten bir arkadaşı olmasına alışkın olmalı.alışkın olmayıp sonradan olunca sorunlar olabiliyor da. dışarıda içebilirler ya da birlikte vakit geçirebilirler.ve sizde gidebilirdiniz. yalnız 2 ayda ben o kızdan huylandım dememeniz gerekirdi. daha yeni bir ilişkiye başlamışsınız.hemen bu tarz davranışlar itici olabiliyor.yaşlar kaç bu arada?
ondan rahatsız olduğunuzu söyleyince saklıyor tabi.o konuya girmeyin özellikle de bir süre.sizde gidin hep beraber buluşalım falan diyin iyice gözlemleyin kızı,belki de fikriniz değişir.ya da daha fazla izlenim sahibi olursunuz.ama kesinlikle hele daha ilişkinin başındayken rahatsız olduğunuza dair şeyler söylemeyin.mümkün olduğunca hep beraber vakit geçirin ki çevresini daha iyi tanıyın23-22yiz. Dedim ki "bu kızla tanışmak istiyorum tanışmadan asla iyi kötü diyemem zaten ama rahatsız olabileceğim biri gibi duruyor zira sosyal medyadaki hareketleriniz benim kankilik tabirimden farklı." O da tanıştırırım dedi ama orada kaldı tabi sonra 2 kere görüştüler bensiz.
Ve evde içmişler dışarıda değil ve eve gittiklerinden haberim bile yoktu
Benim var. Üstelik de karısı benim ve diğer cinsiyeti dişi olan arkadaşlarımız hakkında aynı şeyi düşünüyor.
Biz bu hanımın eşini üniversite 1. sınıfa başladığı günden beri tanıyoruz. En yakın arkadaşımızın lise arkadaşı. Yeri geldi aynı odada uyuduk.
Yani sevgili olmak için her türlü "imkanımız" mevcuttu, olmadık, zira arkadaştık.
İçip içip sarhoş olduk, bardan atıldık.
Ama hayatımız bir Türk dizisi olmadığı için sadece sarhoş olduk diye aynı yatağa girmedik, arkadaşlıktan başka duygu hissetmedik.
Gel zaman git zaman, bu arkadaşlardan erkek olanının bir kız arkadaşı oldu. Ve sadece biz sevgilisiyle çok yakınız diye bizden nefret etti.
O kadar ki geçen ay evlendiler ve ben arkadaşımın huzuru kaçmasın diye telefon edemedim, tebrik etmek için. Facebooktan karısına ve ona mutluluklar diledim, özel mesajla.
O beni aramadığı sürece, eskiden her gün aradığım arkadaşımı aramıyorum.
Çünkü biliyorum ki kız benden ve diğer arkadaşlarımdan hoşlanmıyor. Arkadaşımızın huzuru kaçacağına, biz kendimizi geri çekiyoruz.
Ve hepimiz o kızdan nefret ediyoruz. Kocasında gözümüz olduğu için değil, bizi arkadaşımızdan ayırdığı için.
Her fırsatta da dalgamızı geçiyoruz, elbette.
Merhaba kızlar...
Erkek arkadaşımla 2 aydır tanışıyor 1 aydır beraberiz. Kendilerinin geniş bir arkadaş grubu var. Bol bol kız kankileri var. Benim de var ve bunlar normal tamam. Ancak bir kızı gözüm hiç tutmuyor en yakınlarından. Bunu ona belirttim, rahatsız olduğumu söylediğimde ondan kıskanma o kankim diyor, tanıştırıcam hiç kötü bi kız değil diyor ancak her hangi bir tanıştırma çabası yok. Bugün 2 kız ve kendisi buluştular, sorun etmemiştim içim rahattı ancak 11e kadar içtilklerini öğrendim ve bu beni çok rahatsız etti. Zaten rahatsız olduğumu söylediğim kızla buluşup üstüne içmeleri beni hiçe saymak gibi geldi. Abartıyor muyum?