bu konunun seni ilgilendiren boyutu sadece, sevgilinin yakınlarının bu şekilde düşünebilen insanlar olmaları. diğer kısmına karışman doğru olmaz. çünkü "ciddi düşündüğü" demişsin, ciddi düşündüğü sevgilisiyle ilişkisinin ne boyutta olduğuna da karışmış olursun. bazı erkekler evleneceklerini düşündükleri sevgilileriyle beraber olmazlarken, evlenene kadar başka kadınlarla cinsel anlamda beraberlik yaşamayı tercih ediyorlar. bunu onaylamak mümkün değil, ancak bu tarz insanlar var. o yüzden karışmamalısın. sadece şu sorun olabilir: erkekler ne görürlerse aynen beyinlerine kaydederler, sevgilin bu durumdan olumsuz etkilenmemeli. görmesi duyması bile kötü aslında. ki senin yanında konuşulması zaten berbat bir olay. sevgilinin görüşmemesi mümkün olur mu sence kuzenleriyle? =)
haklısın canım herkesin kendi yaşantısı, ama sonuçta hemcinsim güveiyor, Bağlanıyor ama neler yaşiyor.. Bu adaletsizliğe sinir oluyorum.. Sevgilim bu durumdan olumsuz etkilenmez, Bu çocuk eskiden Beri böyleymiş, Benim sevgilimin Benden önceki hayatına sadece 2 kişi girmiş ve hiç kimseyi aldatmamış, yani sevgilimin doğrularını ve yanlışlarını kimse değiştiremez kolay kolay, aç gözlü, yaşama amacı sırf cinsellik olan Bi adam da değil allahtan.. ama kuzeni çok fena yaa, hangi kızla tanışsa nasıl yatağa atarım diye düşünür, ve kız arkadaslarına karşı da inanılmaz kiBardır, belli etmez.. onu çoook iyi tanıyorum ama Ben, resmen çift kişilikli.. kıza söylesem Bana inanmaz, yapmaz öyle Bişey der.. Çünkü diliyle çok güzel kandırıyor insanları..