Sevgilimin kz arkadandan bktm......

busra06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
224
98
123
slm kızlarr...sorun şu kii sevgilimin liseden beri bi arkadaşı var çok samimiler ama ben kızdan resmen nefret ediyorum ya sanki beni kıskandırmaya çalışıyo surekli msj atıo buluşalım diyo vs.. kıskandıgimı sinir olduğumu sevglime soluorm ama bana kızıyor nekedar art niyetlisin o öyle biri değil die :( bi örnek veriyim geçenlerde butun arkadaşlarla biyerde toplanmışlardı bende gitmiştim.sevgililm arkadaşarıyla konuşuodu ben biraz ilerde oturuodum kız benim gozume baka baka gitti çok laubali bi şekilde sevglme sarıdı şakalaştı sevgilim bişey yapmıo ama kız yılışk resmen.. o an sinirden ağlıcaktım :( herneyse bu kız yuzunden hep kavga ediorz nasıl davrancgımi blmıorm artk kavga etmk ıstemıyorum:(((benneyaptımki

dedim canım ama saçmalama o benim 8 senelik arkadaşım senin yersiz kıskançlıgın dıo..

nereye kadar böyle göz yumcaksın hep kavga ediyormuşsunuz görüşmeni istemiyorum ya o ya ben diyerek resti çekmelisin
he bunlara duyarsızsa kendi seçimi

böyle garip insanlar varkötükedihüso

kızda olduğu kadar erkek arkadaşın da suçlu , o tarz davranışlarına göz yummamalıydı. beyefendinin de hoşuna gidiyo heralde kızın yapış yapış halleri :jeyyar:

kızın seni kıskandırma amacı sevgiline göz koymuş olması olabilir... kıskandırarak ayrılmanı sağlayacak belki sonradan onlar başlayacak kafamçokkarıştı

o yüzden sağlam bir şekilde resti çekeceksin zemuszemus

"ya o ya ben kesin kararını ver diyeceksin , böyle laubaliliğe ben gelemem, beni istiyorsan ondan uzak duracaksın" diyeceksin:lepi:

kadınlardan şeytana bile pabucunu ters giydirir akannehir

ne olursa olsun müsade etme kaydirigubbakcemile5

kadın kadından anlıyor ama erkekler bazen o benim dostum diyerek saflaşabiliyor.bende böyle kaybetmiştim nişanlımı.bir kız ona dostum diyerek yaklaştı ve evliler şu anda.tabiki hata sevgilinde.şimdiden önlemini al derim.bu kadar samimi olmalarına izin verme.tabi bu izni vermiş sevgilin anlaşılan.

canım ya o ya ben sakın deme çünkü sevgilinin 8 yıllık arkadaşıysa senden öncede o vardı senden sonrada o vardı dıye düşünüp senın tehdit etmenle onu tercih edebilirim benımde başıma geldi hemde en yakın arkadaşının sevgilisiydi aama nedense kız sevgilimle ilgileniyordu sevgilisi yerıne.bende o kızın yanında sevgilime yakın olabileceğim kadar yakın olmayı seçtim .o durumdada kız labuali hareket edecek durumu kalmadı .ama arada hala arar sorar,gel görüşelim neden aramıyorsun falan der hatta mesajları benden daha beter durumda .geçenlerde gene bu tür mesajını gördüm bu kez açık açık söyledim kızım derdın ne dıye? şikayet etmişim oldu açmış söylemiş.noldu dedi hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum.tamam ama şunu bıl ben senın rahatsız olacağın birşey yapmam dedi ve bazı kızlarda şu var senın kıskandığını gördükçe daha fazla yapıyorlar sanki farkında deilmiş gibi çünkü arkadaşı bile olsa bütün erkeklerin ilgisinin onda olmasını istiyorlar.kıskanma geniş ol ozaman emın ol kız daha az yapacaktir.

Okurken sinir oldum. Eger erkek arkadasin oyle degil arkadasiz diyorsa sen ne yapsan inandiramazsin, cunku erkekler cok duz dusunur.
Ama kizin bu haraketleri dedigin gibi hic normal degil. Yaslanilacak omuz seklinde bekliyor zamanini. Ayni seyleri cok gordugumden soyluyorum canim. Cok asik degilsen yavas yavas kendini sogut, hic yorulma, ugrasma.
Rest cekmen sanmiyorum fayda etsin. Ya da kaybetmek istemiyorsan kizla dost ol, dusmanini yakininda tut. Sende herseylerinin icinde ol, aradiginda slm soyle, hatta teli al konus.

ama ayrılmak istemiyorm 1.5 senedır bırlıkteyz onceden dargnlardı konuşmuyolarımş bu sorun 5 6 aydır var ılk başta olsaydı 1 dk duşunmez ayrılırdım ..sevglimin ole hareketını gormedım ama kız laubalı.bide sevglimle benm hakkımda konuşuolarmş işte sevglin cok gzl çok yakışiosnz fln dıomş svglim bnları anlatıo kız snn hakkında ne dusunuo sen ne dusunuosn dıo..ama bana ayrı davranıo ters ters bakıo sevglme gzl konuşuo offffff ne bcm bi kız bu..

canım sende tınma emin ol yakın davran sevgiline onun yanında aradığında al teli konuş,selam söyle bırde şöyle birşey var hersey sevgilinin elinde sen onun sevgılısısın o arkadaşı.
ortada birşey olsa seni tanıştırmazdı.

ama ayrılmak istemiyorm 1.5 senedır bırlıkteyz onceden dargnlardı konuşmuyolarımş bu sorun 5 6 aydır var ılk başta olsaydı 1 dk duşunmez ayrılırdım ..sevglimin ole hareketını gormedım ama kız laubalı.bide sevglimle benm hakkımda konuşuolarmş işte sevglin cok gzl çok yakışiosnz fln dıomş svglim bnları anlatıo kız snn hakkında ne dusunuo sen ne dusunuosn dıo..ama bana ayrı davranıo ters ters bakıo sevglme gzl konuşuo offffff ne bcm bi kız bu..

kızın amacı belli... sevgilinde görmek istemiyorkötükedihüso

onun oldugu ortamlara gitme

girersenizde oradan çıkar hemen

niye küsmüşler biliyor musun?

Ben ağzıma bile almam hiç umursamam sonuçta arkadaş o öyle sarılsın dursun salak işte bi konu açıldıgında laf çarparım onu bi boru ederim sonra rahat rahat gerilerek otururum :)

şuna emin ol kesinlikle seni kıskanıyordur... 8 senelik arkadaşıyla arasına sen girdin artık sen o kızdan öndesin ..
kötü anlamsa olmasa bile paylaşma duygusu onu yiyip bitiriyodur..
dahada bitirmesini sağlaa umursama rahat ol!! sevgilinede agzına alma bu konuyu daha..

kısmen biliyorum tam sebep nedır anlatmadı bi konu hakkında kavga etmişler bişeyi yanlış anlamş kız bıdaha konuşmayalım demiş..

Ben ağzıma bile almam hiç umursamam sonuçta arkadaş o öyle sarılsın dursun salak işte bi konu açıldıgında laf çarparım onu bi boru ederim sonra rahat rahat gerilerek otururum :)

şuna emin ol kesinlikle seni kıskanıyordur... 8 senelik arkadaşıyla arasına sen girdin artık sen o kızdan öndesin ..
kötü anlamsa olmasa bile paylaşma duygusu onu yiyip bitiriyodur..
dahada bitirmesini sağlaa umursama rahat ol!! sevgilinede agzına alma bu konuyu daha..

:) arkadaşlrmda ole dıo takma sevgline yapış yanında dıe ama ben olmadanda buluşuolar.. ben surekli yanlarına gidemiorm danscılar hep antreman yapıolar ben gidemiorm:((

:) arkadaşlrmda ole dıo takma sevgline yapış yanında dıe ama ben olmadanda buluşuolar.. ben surekli yanlarına gidemiorm danscılar hep antreman yapıolar ben gidemiorm:((

ama böylede sen kendini yer yer bitirirsin...

az rahat ol.. ya sevgiline rest çekip ya o ya ben diyeceksin... :mymeka:

yada bırakacasın rahat davranacaksın.. kız kuduruk kuduruk bakacak uzaktan öyle... a.s :icecream:

kısmen biliyorum tam sebep nedır anlatmadı bi konu hakkında kavga etmişler bişeyi yanlış anlamş kız bıdaha konuşmayalım demiş..

ömür boyu konuşmasalarmış keşkekötükedihüso

senin yerinde olsaydım yapacagım belliydi yapardım :lepi:

çekemem böyle yılışık tipleri kötükedihüso

sen yapışınca o da yapışır. kızın yapmadıgı birşey mi sanki :lepi:

adama bi sağdan bi soldan yapışan iki kız:jeyyar:

seçer artık birinikafamçokkarıştı

dansda eş mi bunlar?

ömür boyu konuşmasalarmış keşkekötükedihüso

senin yerinde olsaydım yapacagım belliydi yapardım :lepi:

çekemem böyle yılışık tipleri kötükedihüso

keşkeeekötükedihüso bakalım bi sure cok sınır olsamda bişey belli etmicem kızada aksine ii davrancam bakaılm nolcakCADIARZU

Back
X