Sevgilimin kz arkadandan bktm......

ya o ya ben diceksin, tehlikeyi baştan yok edeceksin.

yoksa evlendikten sonra bile bu tarz durumlar yaşayan arkadaşlar var....

cnm bence sevgilini al karşına ciddi ciddi konuş rahatsız olduğunu ve bu konuda ciddi olduğunu anlasın cnm belki o kadar ciddiye almıyodur birşey demediğin için...

Benimde bir erkek arkadasım var 3 yıldır hayatımda bir küs bir barışık en sonunda taamen bitti ben hayatında biri oldugunu öğrendim ve taamen görüşmeyi kestim ama rüyaalarımda hergece görür oldum dayanamadım aradım tekrardan görüşmeye başladık ama hayatındada o kız var o kızı sevmediğini söylüyor benle görüşmeye devam ediyor napıcamı bilmiyorum o kıza kendimi çok suçlu hissediyorum akıl verin bana

o kizin sacini basini yolarim
ona deki senin o kizla samimi olman beni rahatsiz ediyor bende seningibi davransam nasil olur de yani yakin erkek arkdasinla

tamam kız arkadaşlar normal fakat bu kız feci birşeymiş nefret ederim böyle yılışık tiplerden
yukarıdaki arkadaşa katılıyorum

Son düzenleme:
aaaa kız aynı benim durumum.Yeminlen bu yazıyı benmi yazdım acaba diye baktım ama değilmisim.Demekki aynı sorun sendede var benimde sevgilimin liseden bi kız arkadaşı var ve sanki beni kıskandırmak ister gibi sevgilime sarıldı yanımda o anda saçını basını yolasım geldi.Sevgilime söyledim ama kızdı.Öyle birsey olamaz bunu aklından çıkar o kız benim kardeşim gibidir dedi.ama bende taktik değiştirdim.O kız geldiğinde sevgilimin yanından hiç ayrılmıyorum devamlı cilvelesiyorum sevdiğimle.O da odun gibi kalıyo bakıyo bize:))

bu da süpermiş bence böyle yap
salağın kendisi üzülsün biraz da
erkekler yanlış anlıyorlar olur mu öyle şey diyorlar
sen onun kankasını ona kötülersen kötü sen olursun
çünkü kız senin sevgilinin gözünde masum
kızı sinir et bakalım alttan alttan
kahpe anam bunlar kahpe:oklava:

iyi niyetli olarak erkek kankası olanlardan bahsetmiyorum arkadaşlar belirteyim açıkça kimse alınmasın( gerçi kanka olayını pek sevmem)
şerefsizlere ve fesatlara lafım
Allah onları ıslah etsin ne diyeyim

Son düzenleme:
Benimde bir erkek arkadasım var 3 yıldır hayatımda bir küs bir barışık en sonunda taamen bitti ben hayatında biri oldugunu öğrendim ve taamen görüşmeyi kestim ama rüyaalarımda hergece görür oldum dayanamadım aradım tekrardan görüşmeye başladık ama hayatındada o kız var o kızı sevmediğini söylüyor benle görüşmeye devam ediyor napıcamı bilmiyorum o kıza kendimi çok suçlu hissediyorum akıl verin bana

canım görüşme sakın :olmaz:
ayrılıkları senin yüzünden olmasın sakın
hak alırsın üstüne söyleyeyim
bugün o kıza bunu yapan yarın sana neler yapmaz
ahı çıkar kızın senden
görüşme bence
kızla ayrılırsa ve sana dönerse düşünürsün
ama bu süreçte sakın sakın sinyal yakma ve görüşme

Gözlerinin içine baka baka gidip sarıldıysa sana kasıtlı yaptığı aşikar. Kalbinde fesatlık var bahse konu kişinin. Eğer dürüst mert bir kız olaydı bu hareketi yapmazdı, ayrıca sevgilini rahat bırakır bu kadar üstüne düşmezdi.. Sevgilinden hoşlanıyor belli, sevgilinde bu durumdan hoşlanıyor erkeklik gururu okşanıyor çünkü kasılıyordur iki kız peşimde diye. ilerde çıkarlarsa şaşırma. Bana buraya yazarsın o zaman. Kardeş bir erkekle bir bayanın o kadar samimi olması çok doğru değil zaten. Evli olduğunu düşünş o adamla, hamile olduğunu düşün yada iki çocuk var , ilgin azalınca yada kendi seni avucunun içinde nasıl olsa evde diye düşünüp o arkadaş dediği o kıza koşar. Gitsin erkeklerle arkadaşlık yapsın. Hepimizin erkek arkadaşları oldu ama belli bir seviyede bıraktık. Sarılmakta neymiş.....Ne gerek var...Bu uygarlık filan da değil...Bu safsatalara seni inandırmasınlar. Arkadaşlık her zaman seviyeli olmalı. Sevgilin duygularına önem verse idi o kızla irtibatı keserdi........Aynen söyle kendisine......

sanırım bu tür kızlar erkek arkadaşlarının sevgilisi olduğunda kaçırılmış bi fırsat olarak görüp atağa geçiyor.

Back
X